Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאחרונה הבוכנות נחלשו מאוד ובסגירת הבאגז' הדלת נופלת,

כל המספרים שמשומנים על הבוכנות דהו כך שאין לי דרך לדעת מה יתאים

מבחינת אורך פתוח\סגור ולחץ סגירה.

האם מישהו יכול לומר לי בדיוק מה המפרטים?

או האם זה מתאים?

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?654720-%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%96%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%93%D7%9C%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A1%D7%94-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94

תודה רבה!

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אין לי מושג, אני לא מכיר את הקטנוע. בדרך כלל כתוב עליה, אם לא.. תן לי דגם ואנסה לחפש

פורסם
אין לי מושג, אני לא מכיר את הקטנוע. בדרך כלל כתוב עליה, אם לא.. תן לי דגם ואנסה לחפש

אני לא צריך שתגיד לי את המידה.

אני מחפש חנות שמוכרת כאלה ביחידים,ועדיף סבלניים ועם מגוון של בוכנות שאוכל להתאים.

אשלח דגם בפרטי בהקדם.

תודה

פורסם
אני מחפש בוכנה למושב של הקטנוע שלי,בוכנה קטנה מזו של בגאז' לא יודע להגיד בדיוק.

יש חנות במרכז שאתה מכיר?

"רדקו" בריב"ל הם היבואנים של בוכנות סטאבילוס, שרוב יצרני הקטנועים משתמשים בהם לתמיכת המושבים. אתה יכול לפנות אליהם:

https://www.redco.co.il/product_category/stabilus/

פורסם

רכשתי מרדקו מספר פעמים בולמים כאלה במידות שונות.

בשביל לקנות מהם צריך להגיע עם דוגמא או עם נתונים מדוייקים - אורך וכוח פתיחה. אין שם אפשרות "לחפש בארגז ולהתאים".

סטבילוס שהם מייבאים מצויינים וגם עולים יקר, יקר פי כמה לעומת הזמנה של מותג פחת נחשב מחו"ל.

• תוכן חדש...