Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים לסיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם

יש לי סיאט לאון 1.8 אשמח לקבל המלצות לצמיגים לרכב 225/40/18

תודה מראש

מישלין PS4

אין על pilot sport פשוט אחיזה נהדרת וחיוכים בסיבובים

קובי

:-)

פורסם

כמו שרשם קודמי ואם יקר לך אז לא פחות מהדגם מתחתיו - PS3 ולבדוק תאריך ייצור

ליגה אחרת של צמיגים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כאחד שהיו לו צמיגי מישלין ps2 ps3 ועכשיו ps4 אכן הדגם האחרון מדהים באחיזת כביש שלו, במיוחד על כביש רטוב.

ממליץ בחום

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לא מצליח להבין איך ישר באים ומציעים לו PS4...

אם יש לו תקציב של 300-400 ש"ח לצמיג?

אם הוא לא מחפש צמיג ספורטיבי אלא משהו חסכוני ומאריך חיים?

מה ההגיון לזרוק תמיד באופן אוטומטי PS4 בכל שרשור צמיגים?

פורסם

תכלס זה פורום כללי, בפורום שיפורים יש כרגע דיון (לא מועיל במיוחד) על המידה הזו בדיוק. וכל צמיג סביר במידה הזו יעלה יותר מ-400 לצמיג. וצמיג טוב כבר יעלה הרבה יותר.

פורסם

אפשר לתת כמובן עוד המלצות, כגון איסימטריק 3 , קונטי 6 וכו...

אני נוהג על רכב הנעה קידמית די קיצוני ומנסיון אישי המישלנים הכי מוצלחים למרות שאני באופן אישי נוסע על PS4S.

פותש לא נתן שום דרישות/שיקולי תקציב ולכן לדעתי הומלץ דגם מאוד מוצלח שמהווה פתרון מצוין לרכב כמו שלו.

במידה ויהיו דרישות ושיקולי תקציב ניתן לבחון אופציות נוספות.

2017 Type R

פורסם

תודה לכולם

אין בעית תקציב

אני מחפש צמיג ספורטיבי שישמש אותי גם ליום יום

היום אני נוסע עם מישלין וקצת פחות אוהב את הצמיג בגלל זה ביקשתי המלצות נוספות

מומחה

פורסם

איזה דגם של מישלין ומה אתה לא אוהב בו ( נשחק מהר מדי? קשיח? לא אוחז טוב? מרעיש? ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איזה מישלין (כל דגם נותן משהו אחר) יש לך?

בעקרון המישלין PS4S מאוד מומלץ, ואני אמליץ גם על יוקוהמה AD08R יותר טוב מהמשלין, אך בעל חיים קצרים יותר.

Finger's gonna kill me.

פורסם

שים לב שמה שיש לך היום שונה בתחלית ממה שאנחנו מדברים עליו.

קאפ2 הינו צמיג סמי סליק שמיועד אך ורק לביצועים ובזה הוא מצטיין, כל השאר בו די גרוע.

PS4S למשל משלב בין נוחות, רמות רעש נמוכות יותר, אחיזה מעולה (פחות מהקאפ אבל לא משמעותי לרכב שלך), ועמיד הרבה הרבה יותר.

לא מכיר את הניטו באופן אישי.

2017 Type R

פורסם

אני חושב שאתה צריך להגדיר לעצמך מה אתה מחפש בצמיג. מבחינת אחיזת כביש ביבש אני מתקשה להאמין שיש כיום צמיג חוקי לכביש טוב יותר מהמישלין קאפ אבל אחיזה זה לא הכל בחיים, בוודאי לא ברכב כמו לאון שלא נוסע רק על המסלול.

לדעתי המישלין ps4 יעניק לך שילוב לא רע לנסיעות יומיומיות ולימים בהם תרצה גם אחיזה גבוהה, הוא בוודאי יהיה אוחז ובטוח יותר בכביש רטוב וסביר להניח שיהיה בעל אורך חיים גבוה יותר וכמובן הרבה יותר זול מהקאפ.

אם כאמור אחיזה מרבית זה הכי חשוב לך ואין בעיות של תקציב אז הייתי נשאר עם המישלין קאפ שחלק מהרכבים הכי מהירים וחזקים בעולם מגיעים איתו כסטנדרט.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...