Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מישהו יודע ויכול לעזור

כמה אמור לעלות המנוע? וכמה העבודה?

כמה זמן לוקח להחליף מהרגע שלמוסך יש את המנוע?

פורסם
מה הבעיה במנוע שמצריך החלפה שלו?

האוטו התחמם בשל נזילה ברדיאטור, והלך הראש מנוע. המוסך אומר שהתחמם בצורה קיצונית, ושברכבים הישנים כבר עדיף להחליף מנוע מאשר ראש מנוע

פורסם

שטויות במיץ עגבניות...קל למוסך יותר להחליף מנוע וגם יותר ריווחי לו. הבלוק של ההנודה מאוד חזק אין צורך להחליף את כל המנוע אלא להרים ראש ורק אז לבדוק אם יש נזק מעבר לראש מנוע שצריך שיפוץ. אני מאמין שייגמר בשיפוץ ראש בלבד. תגיד למוסכניק שלך שלא ייתעצל כי בהתאם לעצלנות אתה תשלם יותר.

פורסם

אני לא מבין כלום במכונאות, אבל יש לי ספק "קל" אם פניה בסגנון שמאור הציע אכן תשיג לפות"ש את הטיפול המיטבי לרכב שלו מהמוסך...

בהנחה שאכן עדיף לתקן, האם עדיף להתעקש לתת למוסך בו נמצא הרכב לבצע עבודה שהוא לא מעוניין לבצע או לקחת למוסך אחר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאור היקר...

עים כול הרצון הטוב שלך, אין לנו פה נתונים על הרכב.

לדוגמה אולי זה רכב שעבר את ה 200.000

אולי המכונאי מכיר הסטוריה של התחממויות קודמות..

וכן אם התחמם קיצון אין בלוק מנוע ברזל/פלדה/אלומיניום שיעמוד בזה ולא תהיה פגיעה בצלנדרים. .

ולכן לא המליץ לו לבזבז כספים על המנוע הקיים!

פות"ש עדכן בבקשה..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
מאור היקר...

עים כול הרצון הטוב שלך, אין לנו פה נתונים על הרכב.

לדוגמה אולי זה רכב שעבר את ה 200.000

אולי המכונאי מכיר הסטוריה של התחממויות קודמות..

וכן אם התחמם קיצון אין בלוק מנוע ברזל/פלדה/אלומיניום שיעמוד בזה ולא תהיה פגיעה בצלנדרים. .

ולכן לא המליץ לו לבזבז כספים על המנוע הקיים!

פות"ש עדכן בבקשה..

מדובר על רכב עם 330000 קמ

בעבר מספר אירועים של התחממויות בשל נזילה מהרדיאטור, אך בוצעה עצירה כשהנורית החלה לדלוק.

פורסם

אני לא חושב שמישהו פה יוכל לתת לך הצעת מחיר אלא אם כן הוא עסק.

כל עסק קונה ומתמחר את החלקים\עבודה שלו בצורה שונה, תיגש לכמה מוסכים שונים ותבצע סקר שוק כדי לקבל אינדיקציה.

• תוכן חדש...