Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקן כרטיסי פיקוד בד"כ במקום שנקרא ס.ג.א טכניקה בת"א.

טיימרפיקס ברחוב המלאכה 23 חולון 03-5582432 מתקנים כרטיסי אינוורטר.

תודה! אני יעשה בדיקה. חבל שאין משהו בצפון...

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מה אתם אומרים על סמסונג Ecowave 21 ? נתונים יבשים דומים לאלפא אקספרט 21 של תדיראן רק עם הבדל של 800-1000 ש''ח לטובת הסמסונג.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
אני מתקן כרטיסי פיקוד בד"כ במקום שנקרא ס.ג.א טכניקה בת"א.

לא יודע אם הם מתקנים כרטיסי מזגנים, אתה יכול להתקשר ולשאול. 03-6873812.

כרטיס פיקוד של מייבש שתיקנתי שם לפני זמן מה עלה כ- 250 ש"ח.

באופן כללי איכות התיקון של כרטיסים למכונות כביסה/מקררים/מייבשים בארץ הקודש היא על הפנים מכיוון שלרוב 'הטכנאים' אין את הידע והחלקים הדרושים בכדי לתקן את הכרטיסים בצורה טובה שלא נדבר שאין שום בקרת איכות לאחר תיקון הכרטיס מכיוון שאין להם את הציוד הנדרש לבדיקת הכרטיס לאחר תיקונו.

'הטכנאים' או אלה שקוראים לעצמם טכנאים רוכשים את חלקי האלקטרוניקה בחנויות שאני רוכש את חלקי האלקטרוניקה על בסיס שבועי ולצערי החדשות שהם ממש לא מבינים מה או איזה רכיב נשרף לכן מתייעצים עם המוכר או איתי אם אני נמצא לידם בכדי שיזהה את הרכיב וימצא רכיב 'דומה' שלא נזכיר שהם לפעמים לא יודעים בכלל על איזה רכיב מדובר.

ברוב המקרים לטכנאים יש כרטיסים תקינים ממכונות שפורקו לחלקים בלבד או שנקנו בחו"ל ב-100 שקל לקילו.

איזה כייף לי :)

פורסם

הם בוודאות תיקנו את הכרטיס שלי. לא אמרתי להם מה התקלקל, איתרו לבד ותיקנו. עבודת הלחמה יפה ומקצועית.

התיקון החזיק בערך שנתיים ואח"כ התקלקל שוב, אותה תקלה אותם רכיבים. מחיפוש באינטרנט זו תקלה נפוצה מאוד באותו הכרטיס, והוא פשוט לא מתוכנן טוב במיוחד.

הכרטיס במקור עבד שלוש וחצי שנים לפני שהתקלקל. בכל מקרה, קניתי קיט רכיבים שהתקלקלו ב 50 ש"ח, פעם הבאה אתקן בעצמי.

בכל מקרה, תקנו שם גם לאבי כרטיס פיקוד של מכונת כביסה מילה שעבדה היטב לאחר מכן.

פורסם

בסרטון בקישור שצירפת ניתן להבחין בחובבן שמפרק גו'ק SMT ובמקומו מלחים רכיב בגרסאת TH. הצורה שבה הבחור מפרק את הגו'ק חובבנית ביותר ועלולה לפגוע במוליכי החשמל של המעגל.

אני מקווה שיש ברשותך ציוד מתאים לפירוק והחלמת רכיבי SMD ותעשה עבודה יותר מקצועית.

פורסם

בהצלחה. רק אל תחמם יותר מידי את איזור הרכיב בכדי לא לפגוע בפדים.

תמרח קצת פלקס על רגלי הרכיב ותצטייד בפינצטה להרמת הרכיב בזמן החימום ובזהירות.

פורסם

תודה. אני לא מלחים מדופלם אבל כבר הלחמתי אי אילו רכיבי SMD קטנים יותר. זה לא יראה יפה אבל בד"כ עובד. מחזיק אצבעות שיחזיק יותר משנה וחצי הפעם ולא אצטרך כל כך מהר לפרק ולהלחים.

הפירוק של כל המייבש מציק יותר מאשר ההלחמה על הכרטיס. אם תמורת אותם 250 ש"ח הטכנאי היה בא ומתקן במקום הייתי מעדיף.

פורסם (נערך)

טוב, אשמח להסבר מה קורה פה!

אז אחרי שגיבשתי החלטה לקנות מזגן חדש, קניתי והנחתי אותו בצד להמתין לחבר שהוא מתקין מוסמך של החברה בשביל לבצע את ההתקנה בימים הקרובים. אני חוזר היום הביתה ולפני שאני מתחיל לפרק את המזגן כדי לחסוך לנו בזמן עבודה מחר, אני נותן לחיצה על השלט והמניאק נדלק ועובד מצויין...

ברור לי שזה כנראה זמני מאחר והתקלה לא מופיע סתם, אבל הרבה יותר נחמד לזרוק את המזגן בידיעה שהוא לא עובד בכלל...

איזו בעיה יכולה להיות ברמת החומרה כדי שמכשיר יעבוד לסירוגין בצורה כזאת ללא שום התערבות ובאופן קיצוני של עובד מצויין - לא עובד בכלל?

פורסם

יש תקלה בכרטיס הבקרה. כבר תיארת שהבעייה קרתה לסרוגין.

אולי יש שם קבלים נפוחים? האם באמת צריך להחליף מזגן?

:turn-l:
פורסם

איזה מזגן קנית בסוף?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
אולי יש שם קבלים נפוחים?
ויזואלית לא מצאתי כלום! הכל נראה תקין...

איזה מזגן קנית בסוף?

האמת זה קצת מצחיק! טורנדו top Inv 210a.

למה מצחיק? כי פסלתי את החברה הזאת מההתחלה!

למה? כי משהו לא הסתדר לי, איך חברה שמחזיקה נתח מזערי של 8-12% מול אלקטרה(45%) ותדיראן(35%) מרשה לעצמה להשקיע הכי הרבה כסף בפרסום, נותנת את האחריות הארוכה ביותר ומתמחרת את המזגנים שלה זול מהמתחרים, יכולה להחזיק כלכלית ? משהו בכלל לא מסתדר לי...

למה בכל זאת טורנדו?

הגישטל למזגן אצלי ברוחב 90 סמ ואני לא רוצה לעשות קידוחים חדשים.

מסתבר שבמזגני 2 כוח סוס של תדיראן ואלקטרה היחידה החיצונית ברוחב של 96 סמ, מה שמשאיר אותי רק עם דגמי האינוורטר שהיחידות שלהם קטנות יותר.

האחריות שנה + שנתיים בתשלום שיש עכשיו לאלקטרה ותדיראן קצת מפחידה אותי, במיוחד לאור סיבת ההחלפה של המזגן הנוכחי.

מבדיקה שעשיתי היצרן של טורנדו Top הוא Kelon.

Kelon הוא מותג מזגני הפרמיום של Hisense, תאגיד שאת מוצריו אני מכיר מהצד החיובי.

נקווה שההימור עם טורנדו יצליח ו7 שנות האחריות יהיו שוות משהו...

לפני הקניה התקשרתי למוקד הפניות של טורנדו לעשות סימולציית תקלה לפני קניה :-D

הופתעתי מנציג שענה לי תוך מספר דקות! הבחור היה מאוד נחמד וללא ספק גרם לי להרגיש יותר בטוח עם הקניה.

כמובן שזה לא מדד, אבל עדיין...

• תוכן חדש...