Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסחורה שמביאים לישראל כזו מחורבנת או שהטכנאים כאלו לא יוצלחים?

גם וגם.

יש להתאים את גודל המזגן לקרור הנדרש לפי התפוקה הנומינלית ולא המקסימלית.

והכרטיסים צריכים להיות איכותיים. רוב מה שמגיע לארץ לא עונה לקריטריון הזה.

מיצובישי נחשבים טובים ואמינים אבל הם עולים כמו אוטו.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יוסי - אני לא יודע.

הבנתי שללדש מבנה מנוע חדש שזהה לאינוורטר רק שאין לו את התכונה הזאת והוא on off.

אתה רק מחזק את דברי.

לא מעניין מהו סוג המנוע של המפוח במאייד, זרם ישר, תלת-פזי עם משנה תדר, פטנט כמו שקיים במברגות נטולות פחמים או השד יודע מה. היה לי פעם משהו סיני עם מנוע בעל מהירות שהוכתבה ע"י כרטיס ניהול וטרנזיסטור אפקט הול שמדד את מהירות הציר בפועל.

איך שלא נהפוך את זה, זה פי אלף יותר מסובך ממנוע עם 3 סלילים וקבל טיפש ופשוט היוצר פזת עזר. אפילו בכאלה הקבל מתיישן, קל וחומר כשיש זנב אלקטרוני ארוך המנהל את המנוע. מילא אם מדובר באינוורטר המבטיח פעולה רציפה וחלקה ונצילות מעולה (כמובן בעומס לא מקסימלי), אבל להסתבך רק בשביל מהירות המפוח נראה לי לא לעניין.

יוסי

פורסם

האמת שהכרטיס החיצוני נראה במצב טוב ביחס לסביבת העבודה שלו. זו גם אחת הסיבות שקצת קשה לי להבין איפה הבעיה...

הציפוי מגן סה"כ עושה עבודה טובה והרכיבים מיוצרים ע"י יצרנים מובילים(ברור שעדיין אפשר להבחין בקלות שזה יצור סיני :-D) .

פורסם
הסחורה שמביאים לישראל כזו מחורבנת או שהטכנאים כאלו לא יוצלחים?

כבר אמרו לפני, סיני ימכור לך בכמה שאתה מוכן לשלם. אם תלחץ, הוא יוריד חלקים, יפחית בדיקות, ישתמש בחומרים זולים יותר וכך הלאה. נחשפתי אישית לתוצאה של יבואן חכמולוג כזה והמחיר היה צורך בהוספה ידנית של ממסר במעבה.

לגבי הטכנאים, נתקלתי גם בחכמים אבל נתקלתי יותר בבורים, שטחיים שלא לומר רמאים. כשמחיר ההתקנה בקרשים הם לא משקיעים בהתקנה ובטח לא מתעמקים בתיקונים.

כשהתקנתי אצלי 2 אינוורטרים שילמתי כפול (פי שניים למי של מבין) מהתקנה רגילה וזאת ללא החלפת צנרת. הייתה לזה סיבה, הם מותקנים בצורה מיוחדת ועל חלקי עץ והעדפתי עוד 2 זוגות ידיים (התקינו 2 אנשים ואחד כל הזמן שמר והשגיח בפיקוח עליון שלי שהעץ לא יחרך). הם שימנו כל חיבור, הדקו בזהירות, הקבלן חזר והוסיף בולמי גומי מתוחכמים מתחת למעבים וחוץ מלהכין לי קפה עשה הכל כדי שההתקנה תהיה מושלמת.

אז יש ויש, אבל החאפר המצוי לא מבין כלום באלקטרוניקה וכנראה שעדיין חסרות מעבדות שעוסקות בתיקון כרטיסי ניהול.

יוסי

פורסם
האמת שהכרטיס החיצוני נראה במצב טוב ביחס לסביבת העבודה שלו. זו גם אחת הסיבות שקצת קשה לי להבין איפה הבעיה...

הציפוי מגן סה"כ עושה עבודה טובה והרכיבים מיוצרים ע"י יצרנים מובילים(ברור שעדיין אפשר להבחין בקלות שזה יצור סיני :-D) .

בדקת קורוזיה בחיבור של הכרטיס שבו אין ציפוי קונפורמי?

אתה גם יכול לבחון את הפסים המוליכים (ככל שהפרינט לא רב שכבתי) תחת תאורה חזקה וזכוכית מגדלת.

יוסי

פורסם

שמתי לב לחנות אחת שמוכרת אינוורטרים לפי התפוקה המקסימלית ולא הנומינלית. זה לא טריויאלי ללקוח להבין את ההבדל, וחבל.

הלכתי דווקא על פנסוניק ולא מיצובישי כי הם כבר עם הקרר החדש, נראה אם הוא יזדקן בכבוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טכנאי הוא לא אלקטרונאי, במידה ויש קוד תקלה שמצביע על תקלה בכרטיס הוא פשוט יחליף את כולו, כרטיסים הם יקרים גם לטכנאי.

במידה והייצרן היה מפרסם סכמה של הכרטיס+ אופציות לבדיקה או שחס וחלילה היה מבדק לכרטיסים שניתן היה לשפץ אותם אז המחיר יכל להיות יותר זול.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני מתקן כרטיסי פיקוד בד"כ במקום שנקרא ס.ג.א טכניקה בת"א.

לא יודע אם הם מתקנים כרטיסי מזגנים, אתה יכול להתקשר ולשאול. 03-6873812.

כרטיס פיקוד של מייבש שתיקנתי שם לפני זמן מה עלה כ- 250 ש"ח.

פורסם

השקעתי.

טיימרפיקס ברחוב המלאכה 23 חולון 03-5582432 מתקנים כרטיסי אינוורטר.

קבלתי את ההמלצה לגביהם מעסק זול ואמין באשדוד שמוכר מסנני מקררים, חלפים למכונות כביסה ושאר ירקות.

אם יצליח, אשמח לעדכון.

יוסי

פורסם
פורסם

לא יודע אם גזל שכן אין לי מושג לגבי עלות הייצור האמיתית של כאלו כרטיסים. נראה לי שאפשר להניח שאם אפשר היה לעשות את זה זול, זה כבר היה זול בעלי אקספרס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כנראה משופץ/מחודש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...