Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי יונדאי I30 מודל 2008 ועד עכשיו טיפלתי במורשה כל שנה כמו שעון.

הפעם בהמלצת רבים קניתי את החלפים אצל יונדאי שופ (אחלה שירות ומחירים, ממליץ בחום) ומחפש מוסך שיעשה את העבודה של החלפת שמן ומסנן שמן.

את שאר המסננים (מזגן ואוויר) ופלגים די קל להחליף ואני אחליף אותם בעצמי.

אני גר בחיפה אז אשמח להמלצה במוסך באזור זה.

פורסם

אם אתה מסוגל להתמודד עם פילטר אויר, מזגן ופלאגים - מה מונע בעדיף להחליף שמן ופילטר שמן? פעולות מאוד פשוטות שלוקחות כ 10-15 דקות.

פורסם

ראשית אל תשווה בין פילטרים ופלאגים ובין החלפת שמן ופילטר שמן שזו עבודה קצת יותר בעייתית ומתוסבכת שאני לא מעוניין לעשות בעצמי כי אין לי את הידע והניסיון לכך.

בנוסף להחלפת השמן יש להרים את הרכב ולמשימה זו אין לי את הציוד הדרוש מלבד ג'קט להחלפת גלגל ספיר.

פורסם
ראשית אל תשווה בין פילטרים ופלאגים ובין החלפת שמן ופילטר שמן שזו עבודה קצת יותר בעייתית ומתוסבכת שאני לא מעוניין לעשות בעצמי כי אין לי את הידע והניסיון לכך.

בנוסף להחלפת השמן יש להרים את הרכב ולמשימה זו אין לי את הציוד הדרוש מלבד ג'קט להחלפת גלגל ספיר.

לטעמי החלפת שמן ופילטר שמן הרבה יותר קלה ופחות מסובכת מהחלפת פלאגים [עניין של 2 ברגים].

אם אתה לא מעוניין לבצע את העבודה -זכותך.

פורסם

כנס לכל מוסך. תבקש ממנו להחליף לך שמן.

לא צריך להיות מומחה גדול.

אם הראשון או השני יגידו לך לא השלישי יגיד לך כן.

יש מוסך נחמד בחיפה ליד שזר, בשדרות ההסתדרות.

לדעתי הם גם יצאו צדיקים בחיים הכט.

פורסם

אוקי, אז עדיין לא קיבלתי באף תגובה שם של מוסך.

אני לא ממש מכיר מוסכים ולא בא לי להתחיל להתרוצץ בין מוסכים עד שמישהו ישה לי טובה ויסכים.

אני מחפש שם של מוסך שידוע שאין לו בעייה שהלקוח מביא את החלקים ומשלם על העבודה בלבד.

פורסם

אין לי שם של מוסך בשבילך, אבל הדבר הכי פשוט הוא לחפש בגוגל ולהתקשר ולשאול (לא צריך להתרוצץ). היום לפי התקנות החדשות, כל מוסף מחוייב על פי חוק לאפשר לך להביא את החלקים בעצמך. אגב, בניגוד למה שרבים טענו שיקרה, כשהתקשרתי למוסך מורשה לקבל הצעה על תיקון מסוים קבלתי מחיר לחלק ומחיר לעבודה, וכששאלתי מה אם אני מביא את החלק? נעניתי שאז הם יגבו רק את המחיר על עבודה (בסוף הסתדרתי לבד ). מסתבר שהתקנות החדשות כן פועלות.

פורסם

בוקר טוב

אני לאחרונה מטפל אצל מרוואן 054-422-4931.

הוא נמצא ברחוב השיש מול ה"קינג סנוקר" (ליד פינת חלוצי התעשיה)

אין החותם מעיד על גיסתו

• תוכן חדש...