Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי לפני כשנה רכב טויוטה קורולה חדש.

שלקחתי את הרכב להפתעתי גיליתי שהשמשה של הרכב מהעוותת הלכתי לחברה הם קבעו לי תאריך להגיע אליהם בשביל שנציג של טויוטה ישראל יאשר החלפה בחינם. הגיע אישר החליפו

ובהמשך גיליתי שהתא משקפים עקום ותא של כסף לא טוב החליפו לי את הכול.

אחר כך גיליתי שהמרים שמשות לא טוב 3-4 פעמים ביקורים במוסך עד שטיפול בבעיה(לבסוף טיפול לי במוסך אחר בבעיה גם של טויוטה).

כרגע יש לי עוד בעיה הרכב לי מניע לי לסירוגין עד שהקודם מתאפס ואז אפשר להניע.

הייתי פעמים במוסך בגלל התלוננתי ביקשתי רכב חלופי שיעשו סריקה לאוטו כמו שצריך ושיחזירו לי את האוטו ללא תקלות כי זה נמאס!

לא הסכימו לתת לי רכב חלופי ואמרו תבוא נתקן לך כמו שאמרו לי מלא פעמים אמרתי להם שאני רוצה לתקן במוסך אחר שלהם שגם שם החליפו לי את כול הקודם וזה לא עזר.

עכשיו אני צריך את עזרתכם:

אני צריך שתמליצו לי בבקשה על עורך דין תותח שאפשר להתייעץ איתו ולראות מה לעשות.

כי ביקור במוסך בקשר לתקלות יצרן 9 פעמים בערך בשנה זה לא אמיתי בנוסף שאין מענה אמיתי אפילו עם רכב חלופי שיתנו לי עד שימצאו את התקלה

פורסם

לא רואה קשר ליצרן לגבי 2 הבעיות האחרונות.

מרים שמשות מותקן כאן בארץ.

קודן גם כן, כנראה הוא הגורם לבעיות התנעה.

פורסם (נערך)

כי היצרן מכר לי את האוטו עם הקודן ועם המרימי שמשות זה אומר שכול בעיה אני צריך לפנות אליו כי הוא אחראי .החליפו לי את כול הקודן וזה לא הסתדר זה אומר תקלה במקום אחר ולא בקודן ככול הנראה מה אפשר לעשות ?

ו9 ביקור ים במוסך על תקלות יצרן זה תקני עם רכב חדש ?

3 פעמים מנסים לתקן תקלה ולא מצליחים זה תקין ?

תןך כדי מנסים לתקן את המרימי שמשות רק בפעם השלישית מצליחים לתקן זה בסדר ?

מרגיש לכם בסדר לקנות רכב חדש ולבלות עד כה כ10 פעמים במוסך ללא כול קשר לטיפולים ודברים כאלה תוך שנה ? שיש עוד תקלה שהם לא פתרו ?

עריכה אחרונה על ידי Amitai Milshtain
פורסם

תתפלל שאלו הבעיות שיש ושיהיו.

מצבך טוב היו מקרים גרועים יותר, אם זה מנחם אותך.

ולא, לא חושב שיש לך קייס...

seat leon 1.8 20v

פורסם

אתה יכול להסביר מה בעצם הבעיה באופן נקודתי:

1. מה בדיוק קרה למרימי שמשות לא עלו בנעילה?

2. אתה מקיש את הקוד והקודן פשוט מתאפס ??

לא בטוח שאני מבין, על כל פנים מדובר על התקנות מקומיות וזה נכון שזה באחריות המוסך .

פורסם (נערך)

1.לא עלו בנעילת הרכב רק בפעם השלישית של הביקור בקשר לזה נזכרו להחליף לי את כול המרימי שמשות שזה פתר את הבעיה.

2. יש לי בעיה לסירוגין שהאוטו לא מניע גם אחרי שהכנסתי את הקוד ורק אחרי שאני מחכה את האוטו מחכה שהקודן יתאפס רק אז אני שם שוב את הקוד וזה עובד עכשיו החליפו לי בהתחלה חלק מהקודם ובביקור האחרון את כול הקודן וזה לא עזר.

תחשוב אתה ממהר פתאםו בום הרכב לא מניע למרות שהוא חדש והיית כמה פעמים במוסך לגבי זה

פורסם

בשביל לזהות בעייה מנתקים רכיבים עד שמוצאים את הבעייתי לכן...

בקש ניתוק קודן, אם נפתר הבעייה אזי מצאת אותה, אם הבעיה בהתנעה נמשכת, אז המוסך לא מספיק מיקצועי, חפש לך מוסך אחר..

אני מבין אותך כי בקשר לטויוטה אני מכרתי בהפסד מיואש מריקולים וממכונאים/חשמלאים סוג ז בלשון המעטה.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

קורה שיש תקלות ברכב חדש אבל הבעיות "הגדולות" לפי מה שהבנתי הם קודנית (שאין לי מושג למה הסכמת להתקין בכלל) ומרימי שמשות. מוסכי יבואן לא חזקים בתיקוני חשמל ברכב הייתי ממליץ לך ללכת לחשמלי רכב ולפתור את הבעיה.

פורסם

רכב חדש באחריות, אי אפשר לממש אחריות במוסך שהוא לא מוסך היבואן.

גם אצלי בטויטה וורסו לפעמים החלונות לא עולים ומראות לא מתקפלות (זה קורה פעם ב..).

אני לא סומך על זה ב 100% ומסתכל שזה פועל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין ספק שאתה לוקח רכב חדש מהיבואן אתה מקבל אותו מוכן מכל הבחינות ומצפה לאחריות מלאה גם על התקנות מקומיות כי זה חלק מהעסקה שקנית את הרכב. אולי כן כדאי להתייעץ עם עורך דין בעניין..ניגרמת פה לא מעט עוגמת נפש, הםסד ימי עבודה ועוד ועוד..

לדעתי גם רכב חלופי אתה אמור לקבל עד אשר ייפתרו התקלות כי יש אחריות. תתייעץ בעניין אל תמהר לוותר.

פורסם
כי היצרן מכר לי את האוטו עם הקודן ועם המרימי שמשות זה אומר שכול בעיה אני צריך לפנות אליו כי הוא אחראי .החליפו לי את כול הקודן וזה לא הסתדר זה אומר תקלה במקום אחר ולא בקודן ככול הנראה מה אפשר לעשות ?

ו9 ביקור ים במוסך על תקלות יצרן זה תקני עם רכב חדש ?

3 פעמים מנסים לתקן תקלה ולא מצליחים זה תקין ?

תןך כדי מנסים לתקן את המרימי שמשות רק בפעם השלישית מצליחים לתקן זה בסדר ?

מרגיש לכם בסדר לקנות רכב חדש ולבלות עד כה כ10 פעמים במוסך ללא כול קשר לטיפולים ודברים כאלה תוך שנה ? שיש עוד תקלה שהם לא פתרו ?

זה לא היצרן, זה היבואן, הם התקינו את זה באישור לך.

תבקש לנתק את הקודן קודם כל.

פורסם

אם היית מתקין אצל מתקין מורשה בחוץ אז היו מערימים קשיים עים האחריות של הרכב..

שילמת פי 3 על ההתקנה בסוכנות בטויוטה ועדיין עושים ניסוי ותהיה על חשבונך..

אופייני ליוניון מוטורס..

הם מודים באשמה רק כשזה מתחיל לסבך אותם

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם (נערך)

שתבינו הם החליפו כבר את כול הקודם ועדין קוראת התקלה של ההנעה לסירוגין.

ו2שתי המוסכים שטיפלתי בהם הם לא יוניון מוטורוס אבל יוניון מוטורס הייתה וערבת בטיפול בתקלה שלי וזה לא כולכך עוזר.

יש המלצה לעורך דין טוב ?

ולבחור החכמולוג שאמר לי לנתק את הקודן רק שכח שיש ביטוח שלא יסכים לזה

• תוכן חדש...