Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מתחיל להיכנס לעולם הדיטיילינג כי אני עומד לקבל Audi A3 1.4 TFSI 2013 בעזרת השם.

קניתי המון מוצרים, ויצרתי לי מין תהליך שאני הולך לבצע על הרכב, רציתי לקבל את חוות דעתכם בנוגע לתהליך ולראות האם יש טעויות בדרך מכיוון שאני מתחיל חובבן.

לצערי כרגע אין לי תמונות של הרכב כי טרם קיבלתי אותו, מקווה להעלות את המצב הנוכחי שלו בימים הקרובים. מיותר לציין כי הרכב בבעלות יד שניה, כנראה שעבר ברובו שטיפות ממכוני שטיפה ולא טופל היטב.

1. התזה של מים בלבד על כלל האוטו להסרת לכלוך בדגש על הגלגלים.

2. התזה של חומר ניקוי ג'אנטים (כרגע יש לי Soanx Wheel Cleaner Full Effect, מתלבט האם כדאי לקנות מוצר אחר) ומעבר עם מברשת דיטיילינג קטנה כדי להגיע לכלל החלקים.

3. (דלי ייעודי עם שמפו ומים לניקוי הגלגלים) - מעבר עם מברשת ארוכה לבפנוכו של הג'אנט יחד עם עם החומר (בנוסף גם קצת על הצמיג).

4. מעבר עם כפפת מיקרופייבר ייעודית על כלל הג'אנט יחד עם החומר מהדלי.

5. מעבר עם מברשת ייעודית ל"מסביב" של הגלגל לקרצוף טוב (האזור שהכי מלוכלך).

6. שטיפה של כלל הגלגל והג'אנט.

7. שטיפת הרכב עם שמפו Maxi Suds II של Chemical Guys בשיטת שתי הדליים, כאשר בדלי הניקוי יש Grit Guard. ניקוי הכפפה לאחר כל פאנל.

8. התזה של מים בלבד על כלל הרכב להסרת השמפו.

9. (התבלטות - האם קודם לנגב את הרכב בעזרת מטלית מיקרופייבר ולייבש את כולו לפני פלסטלינה?)

10. פלסטלינה על כלל הרכב.

11. ניקוי שאריות הפלסטלינה בעזרת מטלית מיקרופייבר.

12. פוליש עם מכונה על כלל הרכב עם VSS של Chemical Guys (שוב, התלבטות לגבי סוג החומר, אך לדעתי המצב לא יצריך יותר מזה).

13. ניקוי שארוית הפוליש בעזרת מטלית מיקרופייבר.

14. השמה של חומר אוטם צבע - Chemical Guys JetSeal (המתנה של 20 דקות ו"באף" בעזרת מטלית מיקרופייבר).

15. השמה של ווקס - Chemical Guys XXX (המתנה של מס' דקות ו"באף" בעזרת מטלית מיקרופייבר).

מה דעתכם? תודה לעוזרים מראש. מתנצלך אם יש טועוית.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...