Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב - התלבטות leon1.2 / golf1.4 / leon1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בעלותי fiesta 2011 , לאחר חסכון של כסף החלטתי להגשים את החלום ולהחליף את הרכב לרכב רציני יותר בדגש על ביצועים ונוחות ועלו להתלבטות בשורה התחתונה שלושה רכבים על הכוונת שעומדים בתקציב (65+-).

ההתבלטות היא כמובן כוללת אך חשוב לי לשמוע את דעתכם

seat leon 1.2tsi style (צורה חדשה) אוטו׳

הרכב משך אותי בעיקר בגלל הצורה והנוחות הפנימית אני מעריך שהרכב חלש יותר משאר המוצעים.

vs

דור 7 vw golf 1.4 trendline Blue motion

מהרכב הזה התרשמתי מאוד גם הכח סוס 122 בשנתון 2013/14 והנפח הו 1.4 שזה קצת מעל ללאון שמעליי ובנוסף האבזור נוחות מראה מאוד מרשים בעיניי אשמח לדעת ממכם על הblue motion הזה אין לי מושג מה זה ...

vs

Seat leon 1.8tsi style 2013 אוטו׳(צורה קודמת)

מהרכב הזה התרשמתי מאוד מאיכות המנוע והביצועים המוצעים במחיר יחסית נמוך אפילו יותר מהשניים שמעליי אבל כמובן שהאוטו מרגיש ישן יותר בהרגה גם מבחוץ גם מבפנים ולכן למרות המנוע המפתה הצורה והמראה פה קצת מטרידים

אני מקווה שבהבנתם את ההתלבטות אני מבין על הדף ש160כ״ס מול 105/122 אמור להיות חזק יותר וכן מאוד חשובים לי ביצועי המנוע אך אני חושב שיש עוד גורמים תורמים רמת אבזור וכאלה , אם יש ענייני אמינות לגבי גיר/מנוע אשמח לדעת בנוסף , תודה לעוזרים.

פורסם

הייתי הולך על הליאון 1.2 בצורה החדשה. השילוב של המנוע הזה ותיבת DSG נותן שילוב טוב של זריזות וצריכת דלק טובה גם אמין למדי בגרסאות החדשות. היתרונות כמובן זה ציוד מקורי גם בטיחות וגם פינוקים.

פורסם
הייתי הולך על הליאון 1.2 בצורה החדשה. השילוב של המנוע הזה ותיבת DSG נותן שילוב טוב של זריזות וצריכת דלק טובה גם אמין למדי בגרסאות החדשות. היתרונות כמובן זה ציוד מקורי גם בטיחות וגם פינוקים.

בהשוואה לgolf 1.4 ש122 כ״ס לעומת 105 של הלאון , אתה חושב שהפער לא גדול בביצועים?

פורסם
לאון 1.8 צורה קודמת הוא צרה צרורה.. תחפש תקלות במנוע 1.8CDAA

רלוונטי מאוד תודה רבה , אני אכן חושב שהגולף או הלאון צורה החדשה יפלו לידיי

• תוכן חדש...