Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים? מקום מומלץ?

זה פשוט מוסך שעובד בהסדר עם החברת ביטוח והם המליצו (היו עוד כמה ברשימה).

רכב - קיה נירו

כפיר הג'ינג'י

פורסם

מהניסיון שלי לא משהו. שמו ברכב שלי חלקים תחליפיים למרות שהם לא התאימו במדויק ולא שמו את כל הברגים של החלק וגם לא הרכיבו כמו שצריך, וזה בתאונה יחסית קלה שהחליפו רק פגוש ופנס. הרכב היה מוכן בפעם הראשונה אחרי שבוע ואז לקח להם עוד שבוע עד שתיקנו את מה שרשמתי. סה''כ שבועיים. אם בכל זאת אתה מתקן אצלם תוודא שהתיקון נעשה כראוי.

פורסם

מניסיוני, רצוי להתרחק ממוסכי פחחות בהסדר חברות ביטוח. עדיף לשלם יותר מאשר לראות כל בוקר את התיקון הגרוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

האמת שאין לי בעיה ללכת לכל מקום שתגידו.

אני לא משלם על זה. מישהו נכנס בי והוא אשם. הכל על החברת ביטוח שלו והפרמיה שלי לא עולה.

לאן כדאי ללכת? מוסך מורשה של קיה?

החיסרון היחידי זה שאני צריך לשלם ואז לקבל את הכסף מהם אחרי כמה ימים. נכון?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

מחזק את מה שאמר shugiflex, מניסיון, לא כדאי ללכת למוסכי הסדר כי הם עושים עליך קומבינה כפולה.. מתקנים מהר ופחות טוב וגובים כמה שהם רוצים מהביטוח.

כשאתה מגיע למוסך ומשלם מכיסך, הם יעשו תיקון טוב כדי לשמור עליך כלקוח.

אם אתה מגיע דרך הביטוח, אזי חברת הביטוח היא הלקוח.

אם מדובר ברכב חדש, מומלץ ללכת למוסך מורשה ולדאוג להחלפה לחלקים חדשים ומקוריים. (יש בביטוח המקיף כזה סעיף על תיקון רכבים בשנתם הראשונה).

• תוכן חדש...