Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את יכולה גם להביא בחשבון לקנות יד2 מליסינג- ככה לא תצטרכי לוותר על שנתון בשביל רכב יותר חדש. מעבר לזה- גם האגדה האורבנית שרכב ליסינג יותר גמור מרכבים פרטיים לא ממש נכון יותר. כל השוק שלנו בארץ הוא ליסינג

פורסם

לגבי שברולט קרוז, ראיתי שיש ירידת ערך עצומה. האם דגם של קרוז טורבו הוא לא כזה? דרך אגב, לא ראיתי תת דגם כזה ביד 2, איך זה נקרא שם? זה הרושם שקיבלתי גם לגבי B3 ולכן הנחתי שזה לא רכב אמין. לא?

תודה על העזרה

אני מדבר על קרוז 1.4T מ 2012. זה קרוז תוצרת ארצות הברית ודגם אצמו מפנק יותר(מושבי עור, התנעה מרחוק, כיסה נהג חשמלי, מראה נגד סינוור אוטומטית וכו') מאשר תוצרת קוראיה.

כשאת מחפשת, תשימי מנוע 1.4 של קרוז, שנה 2012 ותמצאי.

B3 רכב אמין ונוח. חסרונות שלו - חלש ומיושן. אך בנסיעה רגועה ולא באיזור חיפה\ירושליים, לא נראה לי שתשימי לב לחוסר בכוח.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם (נערך)

תודה,

נראה לי שאתמקד בסוויפט וi30 בשנים 2012/3.

קרוז נראית לי יותר מדי גדולה ועדיין ארצה לטייל מדי פעם לירושלים וכד׳ אז b3 מחוץ לתמונה.

אבדוק את עלויות הליסינג התפעולי, למרות שברכישה מליסינג לרוב הק״מ משם מאוד גבוה ולרוב הם רוצים מחיר שהוא גבוה מאשר ביד2.

בטריידמובייל למשל לא אומרים לך את היסטוריית הרכב. מבחינתם אם החליפו לרכב דלת/גג וכד׳ זה לא משנה. לי כן :) מה שאומר שצריך לקחת לבדיקה כל רכב, בעוד שאם הייתי יודעת שהחליפו לו חלקים בכלל לא הייתי ניגשת לבדיקה ומבזבזת את עלות הבדיקה.

עדיין בכל זאת מתלבטת אם תיקונים ברכב ישן יהיו יותר זולים בחישוב הכולל.

כלומר, אם run-x עולה 15, האם תיקונים שלה יהיו גבוהים יותר מירידת ערך של סוויפט/i30 2012/3 אחרי 3 שנים?

תודה רבה על המידע והעזרה

עריכה אחרונה על ידי msg
פורסם

1. סיד ו I30 אותו אוטו.

2. כמי שהענין הזה של חלוקת מותגים לפי דרגת אמינות נתפסת זר לו, כל שאני יכול להמליץ הוא לקנות את האוטו הכי חדש במצב הכי טוב בהכי פחות כסף. ואם לא ברור בלי קשר לסמל שיש לו על האף, אפילו רחמנא ליצלן סמל מאירופה או איזה מקום משוקץ אחר יכול לבוא בחשבון.

פורסם

אם את אוהבת את טויוטה ראנקס את יכולה לנסות את המחליפה שלה, טויוטה אוריס.

האוריס נמכרה ב-2008 עם גיר רובוטי ולא זכתה להצלחה. ב-2010 חזרה עם גיר אוטומטי סטנדרטי ולאחר מתיחת פנים קלה.

היא מרווחת, נוחות הנסיעה טובה, האבזור מקובל לזמנו עם מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה, בקרת אקלים, 7 כריות אוויר ובקרת יציבות.

היא יותר יקרה מהמקבילות הקוראניות משום ששמירת הערך טובה מאוד, אמינה וזולה לאחזקה.

• תוכן חדש...