Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל רכב יש בעיות, עם יד על הלב, אם הייתם צריכים לקנות רכב לדודה והשיקול העיקרי היה אמינות, הייתם ממליצים טויוטה או פיג'ו? תענו לעצמכם.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

אם אתה קונה רכב יד 2 , אולי דווקא יש סיכוי טוב שהפג'ו תהיה אמינה יותר כי תקבל רכב יותר חדש. נניח ב- 50K אתה תקנה פג'ו בת שנתיים/שלוש ויאריס בת 5-6.

כמעט ואין בכלל ספק שהייתי מעדיף את הפג'ו.

פורסם

נתחיל מזה ששני הרכבים שייכים לקטגוריות שונות: מיני ו סופרמיני, לכן לא הייתי משווה ביניהם. שנית - למה לקנות פז'ו? התשובה - כי היא זולה. גם זולה כחדשה (כי אפשר לקבל הנחה נאה) וגם זולה כיד שניה. והכל כמובן בגלל העדר המטומטם של ישראלים שחיים בסטיגמות ולא מבינים כלום(לדברי מובילי דעת בפורום הזה). רגע, לא רק ישראלים! גם באירופה רכבי הקונצרן יורדים במחיר כיד שניה מאוד חזק (לדוגמה - 308 באנגליה אחרי 3 שנים עולה 27% ממחירה כחדשה - דגם סטיישן 2 ליטר). דיזלים שומרים יותר טוב על המחיר ויותר מבוקשים גם פה גם בחו"ל. אז אם אתה רוצה רכב לא רע, עם הנדסת אנוש מיוחדת במקצת, מקבל אותו בזול ומוכן לקשיים במכירה - קדימה. אחרת הייתי הולך על מאזדה 2 או הונדה ג'אז 0 ק"ם.

פורסם (נערך)

מעיון היום בפורום הטכני, לאקזמפלר נוסף קרתה אותה התקלה המדוברת של הנפילת סל"ד.

היא לא נראית לי בכלל נוראית, אבל היא יכולה להיות משמעותית יותר בזמן מכירת הרכב...

שאלה מכיוון קצת שונה, איך המזגן של הפג'ו 208 מתפקד בחודשי הקיץ?

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם (נערך)

בתור בבעלים של 208 1.2 ידנית (82) כ"ס אני יכול להעיד שהמזגן חלש מעט בימים חמים אני שם אותו על 4-5 כדי שיקרר.

יכול להיות שהאוטומט (110 כ"ס) בעלת מיזוג חזק יותר, נסיעת מבחן תפתור לך את השאלה הנ"ל.

אם מדברים על סחירות וירידת ערך אז ה208 האוטומטית עם מנוע ה1.2 טורבו שומרת על הערך שלה טוב מאוד אם תיכנס ליד 2 תראה שהמחיר הממוצע ל208 לקיה ריו בערך שווה למרות שהריו עולה כחדשה 15 אלף ש"ח יותר כלומר הירידת ערך של ה208 יותר קטנה מהקיה ריו.

לדעתי אין מה להשוות בין הI10 ל208 זה שתי רכבים מקטגוריות שונות לגמרי וה208 מציעה תמורה הרבה יותר טובה בכול אספקט אפשרי

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם
בתור בבעלים של 208 1.2 ידנית (82) כ"ס אני יכול להעיד שהמזגן חלש מעט בימים חמים אני שם אותו על 4-5 כדי שיקרר.

יכול להיות שהאוטומט (110 כ"ס) בעלת מיזוג חזק יותר, נסיעת מבחן תפתור לך את השאלה הנ"ל.

אם מדברים על סחירות וירידת ערך אז ה208 האוטומטית עם מנוע ה1.2 טורבו שומרת על הערך שלה טוב מאוד אם תיכנס ליד 2 תראה שהמחיר הממוצע ל208 לקיה ריו בערך שווה למרות שהריו עולה כחדשה 15 אלף ש"ח יותר כלומר הירידת ערך של ה208 יותר קטנה מהקיה ריו.

לדעתי אין מה להשוות בין הI10 ל208 זה שתי רכבים מקטגוריות שונות לגמרי וה208 מציעה תמורה הרבה יותר טובה בכול אספקט אפשרי

איך ריו עולה 15 אלף יותר לחדשה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איך ריו עולה 15 אלף יותר לחדשה?

כרגע לא, אני מתייחס לרכבים יד שנייה ולמחירים שבהם נמכרו כחדשות בשנים קודמות על פי מבחנים השוואתיים שרלוונטים לאותו זמן.

הריו עלתה 114,000 הפיגו 99,000 (נמכרה אף במבצע ב90 אלף)

פורסם

114? כניראה אתה מתכוון לסדאן אולי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...