Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך מורשה אחרי בדיקות קבעו להחליף את המזרקים. העלות כ5 אלף. האם ניתן לנקות או לחילופין להשיג את המזרקים במקום אחר מכונית מדגם ספייס וורסו של טויוטה 2011

תודה למי שיכול לעזור

פורסם

מזרקים? כמה קילומטרים עבר הרכב? ואיך כולם הלכו במכה אחת? בוא נתחיל לעשות סדר...מה התופעות שהורגשו? האם נורת תקלה נידלקה? אם כן מה קוד התקלה?

פורסם

יש כל מיני מקומות שמנקים מזרקים. בתל אביב אני מכיר בשדרות הר ציון.

בכל מקרה גש למוסך אחר לאיבחון נוסף, די נדיר ברכב חדש שהולך מזרק כל שכן ארבעתם.

פורסם

תודה על התשובה .

האוטו עבר 70 אלף שנת2011 .

בוקר אחד ליפני כשבועיים בעת ההתנעה היו גימגומים .ללא שןם התראה ומעולם לא קרה לי ליפני.

חשבתי שבמהלך הנסיעה יסתדר וזה בטח סתימות דלק.ברמזור הראשון חזרתי הביתה.

אור תקלה במנוע נידלק וגם האור שמונע החלקה נידלק.

גררתי את האוטו למוסך טיוטה שם הוא עבר טיפול 10 אלף . לאחר בדיקת מחשב אמרן שצריך החלפת מזרקים.

טענתי שיש לי קצת ידע במכונאות ולאחר ויכוח אמרו שיתחילו עם ניקוי מיכל הדלק וגם המזרקים והעלות 1000 שח

הסכמתי בהנחה שזה יעזור. לאחר יום חזרו אלי שאין מה לעשות וצריך להחליף מזרקים

ניראה לי שהם לא רוצים לשנות את דעתם. ואני בבעיה

לא יודע מה לעשות גדול עלי התיקון בתודה בני

פורסם

אני בספק רב אם הלכו מזרקים בטח שלא כל ה 4...החלטה פזיזה מאוד לדעתי. ממליץ לך קודם לבדוק קוד תקלה. לכל אחד פה בפורום יש סורק שיוכל להתיבר לריכבך. מהיכן אתה בארץ שאולי מישהו פה יעזור לך עם זה...?

פורסם

בוקר טוב .אני מהוד השרון ולא אמרו לי את קוד התקלה .

אני צריך ללכת למוסך של טויוטה הבקר מקווה שיתנו לי את הקוד

פורסם

מזרק דלק בבנזין זה רכיב דיי אמין אם כי לא חף מתקלות לחלוטין.

תעדכן ותתעקש לברר איך בדיוק התקלקלו המזרקים? לרוב אגב מזרקים מתקלקלים מעבודה עם דלק לא תקין.

אם באמת המזרקים לא תקינים אתה יכול להוזיל את העלות תיקון על ידי רכישת מזרקים מפירוק.

פורסם

בהחלט יתכן תקלה במזרק/ים במיוחד בהזרקת דלק ישירה. שם המזרקים מאוד רגישים והתופעה שציינת מתאימה למזרק סתום.

איני מכיר מכון שמסוגל לבצע ניקוי למזרק דלק של הזרקה ישירה ובאם זה יצליח, כי אחרי ניקוי המזרק עלול מצד אחד תקין מבחינת כמות הזרקה ומצד שני לדלוף, ואחרת תהיה התנעה קשה.

• תוכן חדש...