Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי NEREUS SAILFISH איך הם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי ששמו לי כאלה כשקניתי את הקורולה מחברת ליסינג.

למזלי לא יצא לי לבחון את גבולות האחיזה שלהם, אבל עשו רעש איום.

בהשוואה לגודייר - כן, הגומי שלהן אכן שחור באותה מידה, והם אפילו עגולים (בזה אני לא בטוח).

האם לקנות - לאוטו של מישהו שאתה שונא, או לא אכפת לך (לדוגמא אם אתה מוכר את האוטו לסוחר או משהו). לעצמי כנראה שלא הייתי קונה, אבל אני לא מומחה צמיגים, אז מה אני יודע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כנראה שהפאלקן 914 יהיו הבאים, למישהו יש ניסיון איתם?
אני איתם כ 5 חודשים בפיאט 500, במידה 185/55/15. אין תלונות לא ברטוב ולא ביבש, לוקחים גם סיבובים בכיף ללא דרמות כלשהם ואני טיפה מץחתי גבולות (שוב בגבול הסביר, לא איזה יום מסלול). סה''כ ממליץ בחום!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אישית הייתי נרתע מרכישת צמיג עם שם של דמות מבובספוג, אבל זה רק אני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני מספר שנים הייתה במשפחה אימפרזה שהותקנו בה צמיגים סינים (לא זוכר את השם). הכל היה סבבה עם הצמיגים עד שניסיתי לעצור בגשם הרטוב ומצאתי את עצמי עובר את מעבר החצייה בנסיון לעצור ברמזור אדום. לא נסעתי מהר, נסעתי אפילו מעט יותר לאט מאשר מה שנסעתי בפיאט אונו עם צמיגים דקיקים בהרבה (אבל של צמיגים של מישלין). יום למחרת נסעתי והחלפתי 4 צמיגים (בני חצי שנה) לצמיגים של מותג TOYO. מאז המצב הזה לא חזר ואני מקפיד לקנות רק מותג (וגם זה אחרי בדיקה באתרים שצוינו פה).

פורסם (נערך)

קיבלתי הצעת מחיר מדהימה לפאלקן 914, כבר די נעול עליהם.

לבעלי הניסיון, האם הצמיגים האלה שקטים? כרגע אני עם גודייאר אפשינט גריפ פרומנס אחוריים גרמנים, מקדימה מישלין אנרג'י סייבר איטלקים.

עוד משהו ששמתי לב, ה914 כבר לא נמצא באתר של פאלקן בגלל המחליף שלו (ZE310), ראיתי שהתקינו לרכב בפנצ'רייה 914 משנת 2017.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
קיבלתי הצעת מחיר מדהימה לפאלקן 914

אפשר לדעת ממי ובכמה ?

ואיזו מידה הצמיג.

תודה

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

• תוכן חדש...