Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכב מאזדה 6 יצור 2004 פרימיום.

הורכבו היום במוסך כללי 4 פלגים מסוג

NGK (3689) TR6IX Iridium בעלות 100 ליחידה.

האם זה פלג מתאים לרכב שלי?

פורסם

תודה,

הרכבהיה כבר במוסךאז על הדרך עשיתי גם פלגים.

השאלה האם מה שהורכב לי גם מתאים?

יכול לגרום נזק לסליל הצתה או נזק אחר?

פורסם

גם לפי אוטודאטה וגם לפי הרשת הפלאג לא מתאים. כמובן שיכול לגרום נזק לסלילים. תחזיר להם את הפלאגים, גש לחנות חלפים ודרוש פלאג מתאים ואתה גם תשלם כ 80 שח ליחידה ותן למישהו שירכיב לך. או שתזמין מהאינטרנט אם בא לך להמתין.

פורסם

שלום מאור וכולם.

התקשרתי הבוקר לאמביל יבואנית ngk בארץ.

נמסר לי עי יועץ בכיר שפלג tr6ix הוא תחליפי לפלג המקורי itr6f13 ואין איתו שום בעיה לדגם רכב שלי.

מה שכן הוא דגם מוזל המתאים ל 60000 קמ בעוד המקורי מתאים ל 10000 קמ.

מחירו 76 שח כולל מעמ ליחידה בעוד הפלג המקורי מחירו 122 שח כולל מעמ.

פורסם
שלום מאור וכולם.

התקשרתי הבוקר לאמביל יבואנית ngk בארץ.

נמסר לי עי יועץ בכיר שפלג tr6ix הוא תחליפי לפלג המקורי itr6f13 ואין איתו שום בעיה לדגם רכב שלי.

מה שכן הוא דגם מוזל המתאים ל 60000 קמ בעוד המקורי מתאים ל 10000 קמ.

מחירו 76 שח כולל מעמ ליחידה בעוד הפלג המקורי מחירו 122 שח כולל מעמ.

עדיין המחיר שמבקשים ממך כפול

דוגמה (לא חיפשתי את הכי זול)

https://www.ebay.com/itm/NGK-4477-ITR6F13-Laser-Iridium-Spark-Plugs-4-PC/332056739538?fits=Year%3A2004%7CMake%3AMazda&epid=75946325&hash=item4d501fbed2:g:ATEAAOSwcUBYU9LI&vxp=mtr

קובי

:-)

פורסם

כפי שאתה מתאר אז המצב נראה אחרת ויותר הוגן מבחינתך. הרי כל פלאג עולה 76 שקלים, עבודה לכל ארבעת הפלגים עוד 100 שקלים כולל מע"מ אני חושב שזה הוגן שבעת המוסך יגבה עבור 4 פלגים רווח של 85 שקל לפני מע"מ. ולא משנה אם זה עבודה של 5 דקות או 20 דקות. זו דעתי.

לא הייתי הולך אליו לבקש את ה100 שקלים במקרה הזה

כמו שאתה לא היית רוצה לעבוד חינם, גם המכונאי כנראה לא צריך לעבוד חינם. אם אתה חושב שאתה מספיק מוכשר לעשות עבודה לבד, היית פשוט קונה את החלפים ומבצע לבד וכך חוסך עוד 100 שקלים.

פורסם

אני הוטעתי עי בעל במוסך.

הורכב לי פלג שהוא נחות משמעותית מבחינת כמות הק"מ שאפשר לנסוע איתו ביחס לפלג שנדרש עי היצרן.

אם בעל המוסך היה מציין בפני את 2 האפשריות ונותן לי לבחור ניחא.

אני מצפה מבעל מוסך מקצועי שירכיב לי את הפלג שנדרש בדיוק לפי היצרן ושכל חריגה מזה תובא לאישורי תוך הצגת המשמעות.

שלמתי 100 שח לפלג -עלות לפני הרכבה.

התשלום על העבודה נכנס ביחד עם עוד דברים שבצעתי באותו יום במוסך.

בפועל ניתן להשיג את הפלג החלופי בכל חנות חלפים בעלות של 70 שח.

עכשיו תעשה חשבון, שלמתי על הפלגים 400 שח שעלותם בפועל 280 שח.

לכן הזיכוי של 100 שח הוא צודק ונכון ואגב בעל המוסך הציע אותו שהעמדתי אותו על הנושא.

• תוכן חדש...