Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המייעצים המועילים!

אני בוחן 2 הצעות לקיה קרנס אשר בידי -

1.שנת 2015' בעלות ליסינג (אלדן), 56,000 ק"מ, 84,000 ש"ח (ייתכן וניתן יהיה להוריד מעט), חברת הליסינג מספקת 60,000 ללא מימון ב-60 תשלומים ושנתיים אחריות (המבצע ניתן למקום העבודה בו אני עובד)

2.שנת 2014 בעלות פרטית לאחר טרייד (טרייד מוביל), 56,000 ק"מ, 88,000 ש"ח.

אני מהאסכולה שלא חוששת לקנות רכב ליסינג לשעבר וחושב שהאחריות שתינתן לי תספק שקט נפשי, השנתון גבוה שזה יתרון במכירה עתידית והתשלומים הנוחים שהחברה נותנת שווי ערך לכ- 3000-4000 ש"ח.

מצד שני בעלות פרטית היא בעלות פרטית אך המחיר גבוה יותר, ללא אחריות ושנתון נמוך יותר.

נטיית הלב היא לליסינג משנתון 2015.

דעתכם?

דרך אגב, נשלח לי ספר הטיפולים של הרכב אותו אני שוקל לקנות. ב- 30,000 ק"מ הוחלפו דיסקיות קידמיות ובוצעה חריטה לצלחות הקידמיות.

ב- 52,702 הוחלפו דיסקיות קידמיות ואחריות ובוצה חריטה בצלחות הקידמיות והאחריות.

האם זה סביר? (קובץ הטיפולים מצורף)

תודה!בדיקה.pngטיפולים.png

פורסם

לרכב ליסינג חסר טיפול לפי התיעוד(יש טיפול שנתי ב2016 ואחר ב2018),

הבדיקה של טריידמוביל שווה כלום ושום דבר, נדרש ממך לקחת לבדיקה משלך.

אני חושב שרכב ישן ושמור יותר עדיף על חדש יותר עם יותר נסועה/מצב פחות טוב.

האם ראית את המצב של 2 הרכבים? פיזית? או שרק על הנייר? המצב הפיזי של הרכב יכול להעיד על היחס של הבעלים כלפיו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היי noknok,

אם הטיפול הוא כל 30,000 אז למה צריך עוד אחד שנתי?

צודק שצריך לראות בעיניים, טרם ראיתי את הרכבים אבל אסתכל בהקדם.

התייחסת לכך שישן ושמור עדיף על חדש עם ק״מ גבוה אבל במקרה שלי הק״מ זהה וההבדל הוא שנה לעונת יד קודמת ליסינג / פרטי בתוספת כל מה שציינתי למעלה - מימון, אחריות והבדל במחיר.

מה דעתך במקרה זה?

פורסם

בסופו של דבר, כמשומשת ל2014 פרטית כנראה יהיה יותר ביקוש מל2015 ליסינג. ל

לפחות ככה אני מסתכל בתוך לוחות.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אם הטיפול הוא כל 30,000 אז למה צריך עוד אחד שנתי?

כי טיפולים עושים לפי קילומטראז' או לפי זמן, מה שבא קודם (כלומר, לדוגמה, 20,000 ק"מ או שנה - אם עברה שנה והרכב נסע פחות מ 20 אלף ק"מ יש לבצע טיפול).

עד כמה שהתרשמתי מדעות שפורסמו בפורום, אלדן לא ממש מטפלים ברכבים שלהם בסטאנדרט גבוה מדי, אבל למרות זאת אני הייתי בוחן את הרכבים באופן אישי, ורק אז מחליט את מי מהם לקחת לבדיקה מטעמי (בדיקה של אלדן לא שווה את הנייר שהיא כתובה עליו).

פורסם

ממליץ לך לבדוק פיזית את שני הרכבים וקח בחשבון שמבעלות פרטית יהיה לך יותר קל להוריד לדעתי בגלל שהחברות ליסינג יותר מקשים עם המחירים לעומת מוכר פרטי שאפשר להתמקח איתו.

פורסם

לא הייתי מסתמך על הפלט טיפולים הזה בטח ובטח לא על הבדיקה.

מנסיון עם חברה אחרת היה שוני מקצה לקצה בין היסטוריה שהוצאה ממוסך לבין היסטוריה שהוצגה על ידי החברה.

לפעמיםהם נוטים לתעד רק כניסות יזומות שלהם.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לגבי ה"פריסת תשלומים" אין פה שום חדש, וכמעט כל טרייד מהגדולים והמוכרים ייתן לך משהו כזה או קרוב לזה, העיקר תקנה.

שווי של 3000-4000 זה אחלה השאלה על חשבון מה - אם אתה קונה במחיר השוק, אחלה אם "

60 תשלומים בלי ריבית רק בוא תקנה את הרכב הזה במחירון מינוס 5% כשבחוץ הוא נמכר במינוס 15 אחוז
" אז זה לא בדיוק הטבה משתלמת ..

בקיה קרנס פיספסו טיפול - כנראה שכבר אין אחריות יצרן.

שנתיים אחריות מחברת הטרייד - תקרא כוכביות ותוודא על מה בדיוק האחריות,

סביר יהיה להניח שתראה משהו בסגנון "מנוע וגיר" וגם זה עם סייגים - וודא זאת.

לגבי הבדיקה - מזמין הבדיקה: אלדן תחבורה ב... הפסקתי לקרוא.

230px-Toilet_paper_orientation_over.jpg

בדר"כ ה"מבצעים" האלו הם מבצעים קבועים וניתנים לכולם, גם אם לא היית עובד בחברה שאתה עובד בה, כנראה שהייתה מקבל את ההטבה הזו אם הייתה מתעניין ברכב כלשהו אצלם.

אגב, למה לא לרכוש מהשוק הפרטי בלי מתווכים ? אם צריך מימון, ואתה בשלום-שלום עם הבנק שלך, סביר להניח שתוכל לקבל הלוואה לכל מטרה שבריבית סבירה, ואתה הרכב שתקנה, תקנה ממגוון גדול יותר, מבעלות פרטית ממישהו שאשכרה אכפת לו מהרכב ודאג לטפל בו אם היה צורך, וגם תרוויח מה 7 שנות אחריות של קיה. כל זה במחיר טוב עם ירידת ערך פחותה מאשר מליסינג לכשיבוא היום תרצה להתקדם

• תוכן חדש...