Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2018 שאלת קודן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קורולה חדשה בליסינג עם קודן מהחברה (לא יודע מי התקין, הליסינג או היבואן). אם אני שוכח להכניס קוד ומנסה להניע, הקודן נדרך ולא מאפשר הקשת הקוד במשך כמה דקות. מישהו יודע אם אפשר לתכנת אותו ככה שיפסיק לעשות את זה? או לפחות יתאפס בחזרה מהר יותר? :roll:

לא מצאתי פרטים של הדגם, אבל הנה תמונה:

tyt.jpg

תודה לעוזרים.

פורסם

תוך כמה ימים אתה תתרגל לזה שיש קודן ולא תנסה להניע בלי להקיש קוד. זה הופך להיות אוטומטי.

פורסם

זה הולך ונהיה יותר ויותר גרוע...

ברכב 2009 היה לי קודן איתורן של פוניטר... לא משנה כמה פעמיים היית טועה ולא היה אכפת לו (אני יודע זאת כי שהתקלקל לחצן אחד היה צריך להקיש הרבה עד שהוא קלט את זה).

בקורולה 2015, התקנה של גיל-קאר (היבואן), 3 טעויות והוא שולח אותך ל 10 דקות המתנה (תהנה).

טעות אחת זה כבר מוגזם (לא ש-3 זה בסדר), הרי גנבים יודעים לפרק קודן בקלות.. כל השטויות האלה זה רק הטרדה.

פורסם

לפי האבולוציה שרשמתה, בדור הבא תצא יד מהדש ותתן לך ליטוף לגוובוס.

או אולי לא.

לא נראה לי הגיוני כי הקודן ננעל אחרי טעות אחת, ואם זה כך, עוברים למתקין ומסדרים ת'קודן.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא קראתם את מה שהוא רשם:

"אם אני שוכח להכניס קוד ומנסה להניע".

לא מדבור בטעות בהקשת קוד אלא בניסיון התנעה בלי קוד.

פורסם

צודק.. פיספסתי - אבל עדיין , גם זה קורה.

הוצאת המפתח או ברכב עם הנעת לחצן, הורדת הרגל מהדוושה.

עכשיו - להשאר ברכב, לנעול את הרכב עם השלט ופתיחה מחדש.

וכעת הקשת הקוד בקודן, ובד"כ הרכב משוחרר להנעה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הקודנים האלה רק עושים צרות... יצרני הרכב משקיעים מילארדים בפיתוח הרכבים שיהיו אמינים.

ואז היבואן מפרסם מכרז לספקי קודנים ובוחר את הזול ביותר..

מילא התקנת קודן על הקו של האמובליזר .. אבל עכשיו חלק מחברות הביטוח (בעיקר הכשרה) מבקשות 2 ניתוקים,

והמתקינים רצים למשאבת דלק ...

יש הבדל עצום בין חבלה ברכב שלא ניתן יהיה להניע אותו לבין חבלה ברכב שעלולה לגרום לו לדימום מנוע באמצע נסיעה.

והזבל הזה מתקלקל באחוזים די גבוהים וממש לא מונע את גנבת הרכבים.

מה שיפה הוא שחלק מחברות הביטוח כבר מבינות את זה ומסכימות לבטח ללא מיגון, הן רק רוצות תוספת קטנה בפוליסה.

פורסם
זה הולך ונהיה יותר ויותר גרוע...

ברכב 2009 היה לי קודן איתורן של פוניטר... לא משנה כמה פעמיים היית טועה ולא היה אכפת לו (אני יודע זאת כי שהתקלקל לחצן אחד היה צריך להקיש הרבה עד שהוא קלט את זה).

בקורולה 2015, התקנה של גיל-קאר (היבואן), 3 טעויות והוא שולח אותך ל 10 דקות המתנה (תהנה).

טעות אחת זה כבר מוגזם (לא ש-3 זה בסדר), הרי גנבים יודעים לפרק קודן בקלות.. כל השטויות האלה זה רק הטרדה.

כשזה היה קורה לי (לוח מקשים בלוי בקודן קוברע) הייתי נועל את הרכב ופתח מחדש באמצעות השלט.

ואז מקיש שוב.

זה היה "מאפס" את מונה הכשלונות".

השיא היה התנעה רק לאחר ניסיון הקשה תשיעי שנקלט.

לאחריו החלפתי את לוח המקשים.

• תוכן חדש...