Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, משתמש באתר מס' שנים טובות והוא אף פעם לא מאכזב אותי, הכל נמכר שם .

רק אתמול, ריהוט מרפסת נמכר תוך חצי שעה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ממש התעמקתי, יכול להיות שיש ממשקים טובים יותר, אבל תכלס, סתם קטנוניות.

לוקח להעלות מודעה מלאה עם תמונה כדקה עד 2 דקות, גם במחשב וגם באפליקציה.

לוקח מס' דקות לקבל אישור למודעה.

לוקח חצי דקה להקפיץ מודעה.

כבעל בית, כנראה שגם אני הייתי מסתפק בזה בהעדר מתחרים.

פורסם
פות"ש- במיוחד בשבילך. נסה להיכנס היום לאתר, דברים קצת השתנו שם... :wink:
נכנסתי, עדיין קקה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עברו 4 חודשים פלוס, לידיעת הקורא הנבון Liviur- מצטערים לדווח שבארץ הקודש הפייסבוק מרקט לא המריא בכלל עדיין.

בנוסף, פייסבוק הוסיפו כל מיני הגבלות הזויות ו/או שהאלגוריתם שלהם לא פועל הכי טוב, הרבה מכירות לא מאושרות ומקבלות הודעה של "מפר את חוקי הקהילה" גם אם מדובר בפריטים הכי יומיומיים שקיימים (PSP למשל...)

פורסם

ככה זה, בכל מדינה יש נטייה להיתפס לכלים אחרים, בדיוק כמו שטוויטר בכלל לא תפס פה ואילו מדינות אחרות לא מודעות לקיומו של ווצאפ.

זה מסביר אגב למה משקיעים בסטארטאפים מוכנים להתאבד על כל דבר חדש, בלי יכולת לנחש אם הוא יצליח - ברגע שאתה שחקן משמעותי בזירה מהרגע הראשון, המומנטום תמיד יהיה בצד שלך, ואם לא עשית שטויות ההכנסות ימשיכו לזרום גם כעבור 15 שנה :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
נראה לי שהם עברו לפורמט החדש כדי לנטרל את התוסף הסופר שימושי Handz.

לא במידה שמישהו היה רוצה לנטרל את HANDZ היה אפשר לעשות את זה בשתי קליקים בצורה מאוד קלה ופשוטה (מספיק פשוט להוסיף אלמנט לא מוכר לתוך הסקריפט של תצוגת מחיר והOUTPUT של HANDZ היה נדפק)

המעבר לפורמט החדש נעשה כנראה משיקולים פנימיים של יד2.

רק רוצה להגיד שהאתר החדש פועל כרגע בצורה נוראית לוקח לו כמעת דקה לעלות למצב שאפשר לתפעל אותו.

• תוכן חדש...