Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ת.ז ביומטרי

idanmag
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים ערב טוב,

השירות של רשות האוכלוסין וההגירה פשוט שערוריתי (לא קיים).

אבדה לי תעודת הזהות והסתדרתי מעולה עם רישיון, יש פעולה שאני יכול לבצע רק עם ת.ז ואני רוצה להוציא אחת חדשה.

להבנתי ניתן להוציא רק ת.ז ביומטרי אי אפשר להוציא רגילה, ניסיתי לקבוע תור ופשוט אין תורים בשום לשכה (ע"פ האתר המהולל של המשרד), ניסיתי לתפוס אותם במוקד (*3450) ופשוט אין מענה, אני ממתין שעה ואף יותר ואין מענה (כבר יותר משבוע!!).

להלן השאלות, למי שהצליח להוציא ת.ז בזמן האחרון :

1. האם ניתן להגיע ללא תור ללשכה?

2. מחד, באתר רשום שת.ז ביומטרית ראשונה ניתן להוציא ללא עלות, מאידך, אובדן שווה 115 ש"ח, האם

אצטרך לשלם?

3.יש אפשרות לקבל את התעודה "על המקום" או לזרז את הקבלה? אני יוצא למילואים בשבוע הבא וחייב את התעודה בהקדם.

4. במידה ולא, תוך כמה זמן מקבלים את תעודת הזהות?

תודה לעוזרים ואני מקווה לבשורות טובות..

פורסם

קום מוקדם ותיכנס לתור. ודא שיש לך סוללה מלאה להריגת הזמן, וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאחד הבנים שלי היה סיפור דומה עם דרכון. הגיע ללשכה ב-7 בבוקר, נכנס כמה דקות אחרי 8 (אחרי בעלי התור המוזמן). בשעה 8:20 היה בדרכו הביתה. דרכון רגיל היה מוכן לאחר שבוע ובימטרי לאחר חודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ת.ז והדרכון הביומטרי ניתנים להנפקה עם רישום במאגר או בלי. כאשר ההבדל הוא שאם לא תרשם במאגר תוקף התעודות יהיה רק ל5 שנים במקום עשר.

אני שכבר הייתי רשום במאגר (הייתי בן הראשונים שעשו, בלי לדעת את ההשלכות) הוסרתי ממנו לאחרונה אחרי שחידשתי דרכון (לדרכון ביומטרי) וביקשתי שלא יהיה במאגר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מאד מטריד אותי שמכריחים את האנשים להוציא אך ורק ביומטרי. מה האינטרס מאחורי זה?

ולא, אני לא קונה את הסיפורים של "יותר יעיל, יותר מאובטח, יותר טוב".

במיוחד כשמי שהוביל את המהלך הוא עבריין מורשע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תעודות ביומטריות הרבה יותר בטוחות מתנודות ישנות, למעשה ישראל היא מהמדינות האחרונות שהחלו להנפיק תעודות ביומטריות.

במבה - מרגע שאתה מוציא תעודה ביומטרית אתה רשום במאגר. מה שאפשר למנוע הוא שמירת טביעת האצבע. הצילום ישמר בכל מקרה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לאחד הבנים שלי היה סיפור דומה עם דרכון. הגיע ללשכה ב-7 בבוקר, נכנס כמה דקות אחרי 8 (אחרי בעלי התור המוזמן). בשעה 8:20 היה בדרכו הביתה. דרכון רגיל היה מוכן לאחר שבוע ובימטרי לאחר חודש.

לא בכל לשכה זה אפשרי. בחיפה - בהחלט כן. בהצלחה לעשות את התרגיל הזה בעפולה, למשל, או בנצרת עילית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תעודות ביומטריות הרבה יותר בטוחות מתנודות ישנות, למעשה ישראל היא מהמדינות האחרונות שהחלו להנפיק תעודות ביומטריות..

אתה מבלבל בין תעודות ביומטריות (שקיימות ונפוצות ברחבי העולם) לבין מאגר ביומטרי שהוא כמעט ולא קיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה ההשלכות של להיות במאגר?

(אם אפשר בבקשה אמלק על -צה המזלג ולא לשלוח אותי לקרא את מגילת אסתר)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה מבלבל בין תעודות ביומטריות (שקיימות ונפוצות ברחבי העולם) לבין מאגר ביומטרי שהוא כמעט ולא קיים.

הוא לא התבלבל, ישראל באמת בין האחרונות להכנס לתחום. החטא הוא שהצמידו את התעודות הביומטריות עם כניסה למאגר.

פורסם (נערך)

ממש לא התבלבלתי בין התעודות לבין המאגר.

ישראל איחרה בעניין בגלל מאבקים משפטיים עקרוניים לגבי המאגר, וגם סיפור שניתן כמו מסטיק לגבי המכרזים להנפקת התעודות ולביצוע המאגר.

הסיפור של מאגר ביומטרי מורכב, ומאבקים דומים היו גם במדינות אחרות. לא עקבתי כיצד הסתיימו.

RK - בלשכה בעפולה הייתי פעם אחת, לפני הרבה מאד שנים (בערך 30). קיבלו אותי לחידוש דרכון מחוץ.לשעות. העבודה. הניסיון שלי בלשכה בחיפה באיזה 2 ביקורים בשנים האחרונות היה חיובי מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

שוב, אתה מתבלבל, לא היו מאבקים דומים בארצות אחרות כי אין שם מאגר אלא רק תעודות ביומטריות ולזה גם התכוונתי בהודעה הקודמת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

באנגליה ,למשל, היה מאגר ביומטרי, אולם הוא פורק בשלב די מוקדם, לאחר מאבק.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

בדקתי לך עם מישהי שעובדת במשרד הפנים זה התשובות שקיבלתי:

1.ניתן להגיע ללשכה ללא תור, זמן ההמתנה מרובה-שעתיים שלוש.

2. ת.ז ראשונה לא עולה כסף, במקרה של אובדן כרוך בעלות של 115 שח.

(במידה ויש דרכון בתוקף עליו להביא עימו.)

3.במקרים מיוחדים ניתן לקבל ת.ז זמנית, יש להסביר את המקרה מול הפקידה, במקרה ומאושר לו עליו להביא שתי תמונות פספורט.

4. 10 ימי עסקים עם שליח הבייתה

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

• תוכן חדש...