Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

אני מנסה כבר מספר חודשים למכור את הרכב שלי, אקזמפלר באמת שמור ברמה של חדש, עם נתונים מעולים.

מדובר בדגם רכב יחסית נפוץ, אך בגרסה ידנית (נדירה ומוצלחת יותר).

אני מודע למצב השוק, ולא דורש מחיר אפילו קרוב למחירון לוי יצחק. עדיין, מקבל טלפון אחת לשבוע מקונה שמתקשר לשיחת חולין, ושואל מאיפה קניתי תוספות.

עד כה, כל הרכבים שהחזקתי נמכרו במהירות יחסית (בין יומיים לשבועיים לאחר הפרסום), רכבים כמו I10, ג'אז ידנית, לנד קרוזר 11 וכו'.

מה קרה לשוק הרכב בשנה האחרונה, גם הרכבים הטובים לא נמכרים?

עריכה אחרונה על ידי snorlax

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

כי אתה מבקש מחיר בו גם נמכרים רכבים זהים, רק עם גיר אוטומטי ( יותר מבוקש ), עם אותו קילומטראז' ומיד ראשונה.

כנראה מדד המחירים לדגם שלך הוא לא המחירון אלא רמת המחירים בלוח יד 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מדובר בדגם רכב יחסית נפוץ, אך בגרסה ידנית (נדירה ומוצלחת יותר).

אני לא מתמצא ברכב המסוים הזה, אבל להערכתי תיבת הילוכים ידנית פחות קורצת לרוכש הממוצע שמתעניין בהונדה סיביק ואולי בגלל זה הרכב אינו מבוקש כמו שאתה חושב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

האמת שאני עוקב אחרי השרשור מודעת מכירה שלך הרבה זמן. בהתחלה (במודעת המכירה הראשונה) התחלת מגבוה וככל שהזמן עובר ואתה מוריד מחיר, אנשים מתחילים לחשוב "למה הוא מפרסם יותר מידי זמן? אולי משהו לא בסדר עם האוטו?" (מי שעוקב זוכר שהעלית שרשור של מכירה ואחרי כמה זמן מחקת אותו והעלית אחד חדש). אתה חייב להבין שמשפחתית סטנדרטית ידנית היא די "עז", ומי שיתעניין זה משוגעים שמחפשים את הרכב הספציפי הזה. וכאלה, אם בכלל, יש מעטים אז אתה צריך לחכות בסבלנות ו/או לחתוך במחיר בצורה אכזרית כדי שאנשים שסיויק ידנית (או משפחתית ידנית בכלל) תקרוץ להם במחיר אטרקטיבי.

ממש מקווה בשבילך שתמכור בקרוב, מתאר לעצמי כמה מתסכל זה יכול להיות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כמו שרשמו , משפחתית ידנית ולא רכב ספורט ידני יותר קשה למכור מה גם שהשוק באמת קשה .

אם מוכר בגלל רצון לרכב חדש אולי תחשוב על טרייד גם ככה תפסיד הרבה רק בלי כאבי ראש וזמן .

:fadein:
פורסם (נערך)

אתה פשוט רחוק ממחיר השוק זה הכל.

תפרסם ב40 ותראה שתמכור את הרכב בתוך יום. עכשיו אני לא באמת חושב שאתה צריך לפרסם ב40, אבל יכול להיות שיש בעיה באיך שאתה תופס את הרכב הזה ביחס לאיך שהשוק תופס אותו.

קודם כל אם אני זוכר נכון מה שצירפת זו מודעה שניה שפירסמת, ואם אני זוכר נכון במודעה המקורית רשמת ״קמ נמוך״.

תשמע 65K לרכב בן קצת יותר מ3 שנים זה לא ק״מ נמוך.

רשימת התוספות שכתבת שם בהשקעה רבה הן סטנדרט היום גם בקיא פיקנטו. גם עכשיו בהודעה שלך ציינת ״ברמה של חדש עם נתונים מעולים״. רכ יד 2 פרטי בן 3 עם 65k קמ ללא תאונות, אין פה שום דבר מיוחד.

שכן שלי מפרסם רכב שנת 2011 יד 1 פרטית עם 44K קמ טסט לשנה צמיגים חדשים אחרי טיפול. אלו נתונים מעולים. בלוח יש עכשיו פיאט 500 שנת 2013 יד ראשונה עם 14K קמ, אלו נתונים מעולים ממש. הנתונים של הרכב שלך הם אחלה. לא יותר לא פחות.

למה אני מציין את זה ? כי אני קיבלתי את ההרגשה שהרכב שלך באמת שמור ושאתה באמת אוהב אותו אבל גם קצת מפריז במה שיש לך בידיים וכנראה שזה גם משפיע על המחיר שאתה דורש.

אז יכול להיות שיגיע המשוגע שמחפש סיוויק ידנית ומוכן לשלם על זה, אבל יקח זמן למצוא אותו וככל שעובר הזמן אתה מפסיד כסף.

מכאן תעשה את השיקולים שלך.

מהנסיון שלי עם רכבים עם שם הרבה פחות טוב אם אין קונים אז יש בעיה במחיר, מורידים במחיר והם מגיעים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אני אישית אוהב רכבים ידניים אבל לא הייתי רוכש את הרכב שלך ממספר סיבות:

1) הייתי מעדיף להוציא רכב חדש מהניילון בסכומים האלה. גם תוספת של 5000 ש"ח +- זה כבר לא כזה הבדל. מביא בקלות איביזה ידנית עם הרבה תוספות.

2) הייתי מעדיף רכב חסכוני יותר, זאת אחת הסיבות שאנשים נמשכים לרכבים ידניים.

3) הרכב שלך לא חסכוני

4) בסביבות 60-65K אני דיי בטוח שתקבל יותר פניות

5) הרכב 5 שנים על הכביש

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם

מכיר את המודעה שלך.

כמו שפרקש כתב, קל לראות שבגלל שאתה אוהב את הרכב שלך, אתה מפריז בערכו.

ידני זה שוק מת בישראל (יש יוצאים מן הכלל, סיביק כך נראה לא אחד מהם).

הנתונים של הרכב שלך לא רק שלא מצוינים, אפילו פחות טובים מהממוצע.

כנס ליד2 ותראה איזה אלטרנטיבות אוטומטיות יש במסגרת המחיר שאתה מבקש, ותבין למה אין טלפונים.

פורסם

ידני זה לא שוק מת בישראל, אבל בקטגוריה הזאת - אכן בעייתי יותר. אילו היה מדובר במיני או בסופר מיני, יש ביקוש לרכבים ידניים.

במשפחתיות הביקוש נמוך יותר.

מעבר לכך - כן, השוק קשה הרבה יותר מבעבר. עסקאות יד שניה 0 ק"מ, ליסינג פרטי, מכוניות חדשות זולות יחסית עבור אנשים שמוכנים להתפשר על דברים מסוימים וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין באמת קשר לשווי הרכב, אנשים מחפשים דיל ולא רגש, אם הם לא ירגישו שזאת עסקת חייהם ושאתה יצאת מופסד הם לא יקנו.

השוק הוא שוק של קונים.

הם כל כך מבולבלים מהמבחר, ומהאופציות שיש להם (במיוחד ברכבים שקרובים למחיר של חדש) שהם פשוט לא עושים את הצעד וקונים.

אני מנסה למכור את ה206XS שלי גם, עם נתונים נדירים לגילה, זה לא מעניין אף אחד, בשורה התחתונה "5 אפשר לבוא לקחת" זה מה שאני מקבל. אנשים אפילו לא קוראים מה רשום במודעה, ישר רצים לשורה התחתונה.

פורסם

אם אתה היית מחפש עכשיו רכב ידני וחזק היית קונה סיוויק כמו שלך?

ברמת המחירים הזאת יש מספיק אופציות כול כך הרבה יותר עדיפות מאשר סיוויק 1.8 אטמוספרית.

המחירון של הרכב פשוט לא ריאלי.

פורסם

זה לא פורום ייעוץ במכירת רכב (שזה במילים אחרות - פורום מכירת רכב עם אפשרות להגיב).

אנחנו לא יכולים לאפשר לכל מי שלא מצליח למכור את הרכב שלו לפתוח שרשור "קידום" מכירה. יש שיטה אחת למכור יותר מהר. להוריד מחיר. כל השאר לא רלוונטי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...