Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר שימוש באורות גבוהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שוב הודעה מעניינת של IIHS:מחקר שמראה חחסר שימוש באורות הדרך גם בתנאים בהם הם מועילים.

אחת הפעולות שלהם - ניקוד במבחני הבטיחות לכלי רכב עם סיוע בהפעלת אורות הדרך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שימושי מאוד במדינתנו, בה יש לאותת לכל מי שמשתקע בנתיב השמאלי ולא חוזר ימינה בסיום עקיפה.

כנראה שימשיך הייצור לשוק הישראלי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

וגם לאיתות לטיפשים (מצטער, אין לי הגדרה אחרת) שנוסעים בלי אורות כלל בימים אפורים כמו היום :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כנראה ששם, כמו פה, לומדים להשתמש באורות הדרך (ה"גבוהים") רק כאשר כלו כל הקצים, מחשש לגרימת סנוור.

הפתרון: כל עוד אין מישהו שעשוי להסתנוור מהדלקת אורות הדרך - צריך לנהוג איתם בחשכה כל הזמן. כאשר יש נהג אחר שעשוי להסתנוור יש להאט, לעמעם לאורות מעבר (הנמוכים) ובזמן שחולפים לידו - מיד לחזור לאורות דרך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
וגם לאיתות לטיפשים (מצטער, אין לי הגדרה אחרת) שנוסעים בלי אורות כלל בימים אפורים כמו היום :evil:

90 אחוז מהם מניסיוני לא מבינים בכלל למה אני מסנוור אותם.

• תוכן חדש...