Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדרך הכי קלה בחזרה מאילת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם יש תשובה חד משמעית איזה דרך הכי קלה לרכב מבחינת פקקים ועליות קשות בחזרה מאילת למרכז?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה לא היה ברור, אני פה עם הרכב.

ההלוך היה פחות קריטי, כי זה ירידות.

העליות בחזרה לא קורצות לי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לאיזה מקום בארץ אתה רוצה להגיע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

בצומת קטורה פנה לכביש 40 וסע לשלום.

גם אם יש טיפה עליות בדרך, זה לא נורא

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

התלבטות בדיוק בין 3 הדרכים

העמיסו עלי טרמפיסטים (מאוד) שמנים לחזור, ואני מרחם על האוטו, בכל זאת, 82 כ''ס...

אז אתה אומר שמקטורה ל40 ואז מצפה רמון זה הקל ביותר?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עד כמה שאני זוכר יש שני קטעים של עליות משמעותיות - האחת מיד אחרי הפניה מערבה בצומת קטורה, האחר במעלה העצמאות (היציאה ממכתש רמון). מצד שני, אם אתה נוסע בשעות היום, אלה מקטעי הנוף היפים ביותר בישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי דרך 90 > 31 > 6

גם ב40 וגם ב25 יש עליות עצבניות עם פוטנציאל גדול להיתקע אחרי משאית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הבנתי, זה 82 כ"ס בפורד קורטינה 85 או שזה איזה מיקרה 2014? כי אם מדובר ברכב מודרני, אז לא יקרה לו שום דבר, סע ותן גז, כולה כמה עליות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם פיאט פנדה שנת 82 45 כ"ס עם 5 נוסעים וציוד עלתה את הדרך מאילת בלי למצמץ, לא רואה סיבה לרחם על רכב מודרני עם הספק כפול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עוד סימן (לדעתי) לחוסר תרבות מוטורית, יחד עם השרשור המקביל על הנסיעה הארוכה עם קורולה 2003.

לנצח יהיה פחד לא ברור מ"נסיעה ארוכה/ נסיעה לאילת". לא יודע אם זה מהסיבה שלא מעט מחזיקים את רכבם בתחזוקת שבר, הפחד מיציאה מאזור הנוחות של הנהג, דעות קדומות וסיפורי "חיכיתי לגרר בצומת הערבה" או הכל ביחד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...