Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי גמה כבר 280 אלף קילומטר בלי בעיות כלל בגיר העניין הוא שבחודשיים הקרובים אני אעבור לגור באילת ואעבוד בבאר שבע ככה שהאוטו הולך לגמוע בל יום כ 480 קילומטר האם כדאי לבצע שיפוץ גיר באופן יזום הרכב הוא מיצובישי לנסר שנת 2006 שמפגין אמינות מופלאהה

פורסם

סליחה אבל מה???

אפשר לדעת מה ההגיון בלנסוע 480 ק"מ ביום, 10 אלף ק"מ בחודש?

אתה הולך להוציא על דלק בחודש יותר משכירות בבאר שבע? תוסיף על זה טיפול קטן כל חודש- חודש וחצי, עוד שנה הרכב שלך (אם ישרוד) יהיה עם 400 אלף ק"מ, משמע לא יהיה שווה כלום.

ואחרי כל זה אתה דואג לגיר?

פורסם

היי לגבי בעיקרון אני אמור להגיע לבאר שבע פעמיים בשבוע כלומר X8 פעמים פלוס נסיעות קטנות תוך אילת 250X8=1900 ק"מ +100 ק"מ בתוך אילת לשבוע והגעתי ל2500 ק"מ לחודש , לשם השווה אדם שגר בתל אביב ועובד בירושלים נוסע כל יום 5 ימים בשבוע כפול חודש גומהה כ 3000 ק"מ אז זה רק נשמע המון אבל בסה"כ זה נורמטיבי לגמרי למרות שיהיה משעמם בטירוף ובקשר להיגיון מתמחה בבאר שבע

פורסם (נערך)

למען הבהרה שנבין יותר טוב?

אתה עובר לגור לחודשיים בלבד או לשנה שלמה?

בעקרון עם הרכב עובר החלפות שמון גיר במהלך חייו אין צרוך,תמשיך לבצע החלפות שמן גיר באופן קבוע.

אתה מתחיל מ2500 ק"מ בחודש אתה כנראה תעשה קרוב יותר ל4K ק"מ בחודש.

עם זה לתקופה קצרה זה לא משנה עם זה לתקופה של שנה ומעלה הייתי חושב למכור את הרכב ולעבור ולרכב ליסיניג.

הבלאי היהי עצום דווקא הוא הגיר שיעבוד הכי קשה פחות מכל המכלולים שלך,כי רוב הזמן הוא יעבוד על הילוך הגובהה ביותר גם המנוע שלך יעבוד בצורה הכי נוחה לו אבל יש הרבה מעבר לכך לקחת בחשבון במידה ומדובר למעבר לחודשיים.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

ציינת שכל נסיעה הלוך חזור זה 480 ק"מ, נניח שתסחוט צריכת דלק של 1/14 ונניח שמחיר הדלק הוא 5.3 ש"ח, יוצא שאתה תעשה כ 3800 ק"מ בחודש, בערך 1500 ש"ח על דלק.

נעגל ל4000 אלף ק"מ בחודש, משמע טיפול 10 אלף כל חודשיים וחצי.

אם יש לך משפחה או משהו שמושך אותך לאילת אז תשכח מכל מה שאמרתי, אבל אם לא, יותר הגיוני לגור בבאר שבע או חדרה וצפונה ולנסוע ברכבת.

פורסם

אם הגיר מתםקד כמו שצריך אל תשפץ שום דבר. 480 קמ ביום הסוס עבודה הזה אוכל כמו כלום סע חופשי ואל תתרגש. רק חשוב שתמשיך לתחזק את הרכב כמו שצריך. סוף כל סוף הלאנסר תרגיש מוערכת כמו שצריך!

פורסם

היי לכולם תודה רבה על הצעות בסה"כ אני מופתע מחדש כמה הרכב הזה אמין שנת 2005 המנע כבר גמה 283 אלף קילומטר יאמר לזכותי שאת הטיפולים אני מבצע בזמן ולרוב נוסע ברכב כמו זקנה לא מושך הילוכים ולא עובר את ה 90 קמ"ש הרכב סוס עבודה אמין די םשוט אבל אמין ממליץ לכל מי שחפש רכב לקנות לעצמו לאנסר בשנתונים האלה עד 2007

פורסם

המעבר יהיה לתקופה קצרה של מספר חודשים לא ברור עדיין כמה זמן אבל הערכה היא למשך 4 חודשים הלאנסר שווה כ 12000 בלחץ ככה שהערך שלה בעייני הוא ריגשי ולא כלכלי היא מטופלת נאמנה , חשבתי לבצע עעיסקת ליסינג אבל על פניו לא מצאתי הגיון בסיסי בכך בנוגע לבלאי זה כלי תחבורה כמה שיותר נסיעה טוב יותר בשבילו הבלאי האמיתי מתרחש שהרכב עומד בחניה בלי לזוז לפחות ככה הבנתי מהמוסכניקים שפגשתי בחיי

פורסם
היי לכולם תודה רבה על הצעות בסה"כ אני מופתע מחדש כמה הרכב הזה אמין שנת 2005 המנע כבר גמה 283 אלף קילומטר יאמר לזכותי שאת הטיפולים אני מבצע בזמן ולרוב נוסע ברכב כמו זקנה לא מושך הילוכים ולא עובר את ה 90 קמ"ש הרכב סוס עבודה אמין די םשוט אבל אמין ממליץ לכל מי שחפש רכב לקנות לעצמו לאנסר בשנתונים האלה עד 2007

אין שוק לרכב הזה למרות שאתה טוען שהוא מגלה אמינות מופלאה. במחיר של שיפוץ ייסודי של הגיר אתה תוכל לרכוש לנסר חדשה שנת 2005 עם 150K + כמה שקלים נוספים ולנסוע עד אשר הרכב יעצור.

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...