Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

לפני חצי שנה נסעתי עם חבר ברכב ליסינג שלו ומישהו נכנס בו בחנייה הם החליפו פרטים ועכשיו חברת הליסינג של חבר שלי תובעת את החברה של הנהג השני.

 

אתמול קיבלתי מכתב על כך שאני צריך להגיע לבית משפט בדרום לתת עדות (אני גר בצפון) הדיון הוא בצהריים.

 

מי משלם לי על היום הזה ועל הנסיעות?

ראיתי באינטרנט שכר עדות הוא 300 שקל (אם אני לא טועה בגלל זה אני שואל) 300 שקל זה לא השכר היומי שלי.. ומה עם נסיעות?

זאת חוצפה, לא מדובר פה בעבירה פלילית כולה תאונה בחניה..

פורסם

כמובן ,300 שקל בקושי מכסה את הנסיעה הלוך וחזור ,עליהם אתה צריך להוסיף אובדן יום עבודה , ממליץ לבוא עם תלושי משכורת ואם אתה עצמאי לבוא עם דוח שנתי.

×
×
  • תוכן חדש...