Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם הרילדרעק מוגדר כהתקן הדיפולטיבי (עיגול ירוק עם v בתוכו) בפאנל של הסאונד, זה חייב לעבוד. יתכן שאת הרמקולים חיברת לשקע הלא נכון (ירוק)? אולי לרמקולים יש מספר סורסים והם לא מכוונים לסורס של המחשב?

אם יש מקש קיצור דרך במקלדת שמבצע mute, שווה ללחוץ עליו שוב ואולי, בתקווה, זה יסתדר.

השלב הבא זה לנתק את כל שאר הרכיבים במארז חוץ מכרטיס מסך והססד/קשיח שמריץ את מ. ההפעלה (כולל את הכבלים של ledים, כפתור ההדלקה והריסט) ולנסות שוב. אם גם זה לא עוזר, לנסות ולהדליק את כל העסק מחוץ למארז, על משטח מבודד (הקופסא של הלוח, לצורך העניין) ולראות מה קורה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרמקולים עצמם עובדים?

בוודאי, זה סט רמקולים קטנים וסאב של Creative.

ניסיתי גם עם אוזניות רגילות ועדיין אין שינוי.

אם הרילדרעק מוגדר כהתקן הדיפולטיבי (עיגול ירוק עם v בתוכו) בפאנל של הסאונד, זה חייב לעבוד. יתכן שאת הרמקולים חיברת לשקע הלא נכון (ירוק)? אולי לרמקולים יש מספר סורסים והם לא מכוונים לסורס של המחשב?

אם יש מקש קיצור דרך במקלדת שמבצע mute, שווה ללחוץ עליו שוב ואולי, בתקווה, זה יסתדר.

השלב הבא זה לנתק את כל שאר הרכיבים במארז חוץ מכרטיס מסך והססד/קשיח שמריץ את מ. ההפעלה (כולל את הכבלים של ledים, כפתור ההדלקה והריסט) ולנסות שוב. אם גם זה לא עוזר, לנסות ולהדליק את כל העסק מחוץ למארז, על משטח מבודד (הקופסא של הלוח, לצורך העניין) ולראות מה קורה.

זה חייב לעבוד וזה מה שמחרפן אותי.

יכול להיות שהכבלים הקטנים שבאים מקדמת המארז (תאורת לד, לחצן ריסטרט וכו') גורמים לקצר כלשהו?

כי זה הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו ששונה מהמארז הקודם.

בנוסף, שמתי לב שכל היציאות כאילו דהויות בהגדרות הכרטיס. זה קשור?

מצרף תמונה להמחשה.

1.jpg

פורסם

הסרתי והתקנתי שוב את הדרייבר שלו, האם לזה התכוונת?

אני שם לב עכשיו לעוד משהו מוזר. אני לא יכול לבחור באופציה של Speakers דרך ניהול הסאונד בשורת ההתחל.

מצורפת תמונה.

2.jpg

פורסם (נערך)

משום מה הוא מתעקש לא לזהות את היציאה האנלוגית ולהציג רק את הדיגיטלית.

בפאנל הבקרה של הרילטק, יש לך מצד ימין אייקון צהוב של תיקיה, כנס אליו ובחר בהפרדת כל החיבורים (לא זוכר את ההגדרה המדוייקת). לאחר שתבצע את זה אמורים להופיע עוד טאבים, כולל היציאה האנלוגית לרמקולים, אותה יש להגדיר כ default device.

זה צריך להיות מוגדר כך, ולאחר מכן, כפי שמופיע בתמונה אמור להתווסף טאב של speakers אותו יש להגדיר כהתקן ברירת המחדל.

אם הוא עדיין מסרב להכיר ביציאות האנלוגיות בגב המארז, מרבית הסיכויים שמשהו מקצר ושווה יהיה לנסות להריץ את המערכת בתצורה הכי בסיסית שאפשר, בלי כבלים כלשהם שמחוברים למארז ואפילו לנסות ולהוציא את כרטיס המסך ולהשתמש בזה המובנה (אם קיים), כי השלב הבא הוא רק לנסות להדליק את כל העסק פיזית מחוץ למארז.

https://i.imgur.com/RbJGfYC.png

פורסם

תודה רבה.

הצלחתי להגיע למצב שבו יש Speakers שמוגדרים כברירת מחדל כמו בתמונה שצירפת אך עדיין היציאות האנלוגיות כאילו דהויות ואני לא יכול לסמן אותן.

יכול להיות שבמצב של קצר כלשהו האודיו לא יעבוד? יכול להיות שאלו הכבלים הקטנים המוזרים שמגיעים מקדמת המארז? (נורת לד, ריסטרט וכו')

פורסם

בהחלט יכול להיות. מה קורה אם אתה מנסה לחבר אוזניות לשקע הירוק בגב המארז (ואם יש מקרופון, אז אותו ניתן לחבר לשקע הורוד), האם היציאות "נפתחות"?

פורסם

כל היציאות דהויות לא משנה מה אני עושה, גם אם אני מחבר אוזניות.

מצד שני, היציאות בפאנל הקדמי "פתוחות" אבל גם הן לא מוציאות סאונד כך שזה לא אומר כלום.

אני יכול לנתק את הכבלים שציינתי? המחשב יכול לתפקד בלעדיהם?

פורסם (נערך)

אתה יכול, רק שים לב שאם אתה מנתק את הכבל של כפתור ההדלקה/כיבוי (על המחבר אמור להיות רשום Power SW או PW SW), לא יהיה לך איך להדליק מחדש את המערכת (אלא אם כן תשתמש במברג בכדי לקצר את שני הפינים בלוח אליהם הוא מתחבר ואם כן, להזהר שהוא לא מקצר על הדרך פין נוסף ואז תפחם את הלוח).

פורסם

כלום, כלום ושום כלום. הוצאתי והחזרתי.

לא מבין את זה, כבר עדכנתי את כל הדרייברים גם של לוח האם וגם של ריל-דרעק.

כנראה שלא יהיה מנוס ואקנה כרטיס קול חיצוני שמתחבר עם USB וזהו.

פורסם

אני לא יודע אם זה אפשרי כי אמרת שהכל אפור...

אם אני זוכר נכון בתוכנה של רילטק אפשר להחליף בין היציאות (נניח שהיציאה של המיקרופון תתפקד כיציאת SPEAKERS...)

הייתי מנסה לעשות מעין החלפה כזו ולנסות לבדוק.

בדיקה ב':

לטעון מערכת LIVE-USB כלשהי ולבדוק אם יש דרכה סאונד.

פורסם
ניסית לעשות את זה?

[ATTACH=CONFIG]498228[/ATTACH]

בוודאי. שיחקתי כבר בקרביים של כל דבר אפשרי.

אני לא יודע אם זה אפשרי כי אמרת שהכל אפור...

אם אני זוכר נכון בתוכנה של רילטק אפשר להחליף בין היציאות (נניח שהיציאה של המיקרופון תתפקד כיציאת SPEAKERS...)

הייתי מנסה לעשות מעין החלפה כזו ולנסות לבדוק.

בדיקה ב':

לטעון מערכת LIVE-USB כלשהי ולבדוק אם יש דרכה סאונד.

לא מצאתי שום אופציה לעשות זאת.

אתה זוכר איך?

ומה זה אומר לטעון מערכת של LIVE USB?

תבדוק שלא השארת בטעות במארז Stud במקום שלא מתאים לחורים בלוח האם.

מה זה אומר Stud במקום שלא מתאים לחורים?

פורסם (נערך)
בוודאי. שיחקתי כבר בקרביים של כל דבר אפשרי.

לא מצאתי שום אופציה לעשות זאת.

אתה זוכר איך?

ומה זה אומר לטעון מערכת של LIVE USB?

בשביל לשלול בעיה של דרייברים או מע' הפעלה, אפשר לבדוק את כ. הקול על מערכת הפעלה נוספת שלא מצריכה התקנה.

לדוג' https://www.ubuntu.com

ולהריץ אותה מה- DISK ON KEY.

https://en.wikipedia.org/wiki/Live_USB

לגבי שאלתך על שינוי ה- output

https://www.youtube.com/watch?v=iB6QS9CSCHM

עריכה אחרונה על ידי Benor

• תוכן חדש...