Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה אומר Stud במקום שלא מתאים לחורים?

הספייסרים עליהם הושבת את לוח האם במארז החדש והברגת את הברגים של הלוח לתוכם

האם ייתכן ויש במארז ספייסר במקום הלא נכון כך שהוא נוגע בגב הלוח במקום להיות מול חור לבורג?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלפת לוח אני תמיד סופר את מספר הספייסרים, המספר צריך להתאים למספר הברגים שהברגתי.

כשזה נאמר, זאת כנראה לא הבעיה.

אם האוזניות שניסית לדחוף שם הם דיבורית לסלולרי (בננה עם 4 מגעים), יכול להיות שדפקת את השקע.

אם תרצה, אני יכול להתחבר מרחוק למחשב שלך ולנסות לעזור, תעדכן אותי ואשלח לך בפרטי את המספר שלי.

פורסם

תודה רבה על הכוונה הטובה. אתה יכול לבדוק גם בעיות חומרתיות ככה?

פשוט כבר התחברו לי למחשב עם Team Viewer וניסו הכל כולל להתקין מחדש את כל הדרייברים ולשחק עם כל ההגדרות.

אני די בטוח שזה משהו חומרתי כי לא משנה מה עושים, היציאות דהויות בממשק הניהול של רילטק, כאילו הוא לא מזהה את היציאה האנלוגית.

מצד שני הכל כאילו כשורה, אין שום סימני משולש צהובים ובכל מקום כתוב This Device is Working Properly.

אתם לא מסכימים שהכי טוב יהיה פשוט לקנות ב-80-90 ש"ח כרטיס חיצוני שמתחבר ב-USB?

פורסם

הייתי בכל זאת מנסה לבדוק עם מע' הפעלה חיצונית. (סוג של לוח חלק)

אבל בגדול מסכים איתך, זה משהו שלא שווה את ההתעסקות יותר מדי.

גם לא מדובר באיזו גירסא נדירה ומקצועית של כ. קול של אולפן עריכות, בסה"כ כרטיס מובנה סטנדרטי ופשוט.

80-90 שח ולסגור עניין.

• תוכן חדש...