Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

לאחרונה החלפתי מארז במחשב, היה לי מארז Full Tower של Thermaltek שתפס המון מקום והחלפתי לאחד קטן וצנוע יותר.

הכל הלך מעולה, הצלחתי להעביר הכל מבלי שאני יודע בדיוק מה אני עושה ואחרי המון פירוקים והרכבות הצלחתי להעביר הכל מהישן לחדש.

הבעיה היחידה היא שאין סאונד, לא בפאנל הקדמי ולא בפאנל האחורי, מה שממש מוזר לי.

היציאות מאחורה מתחברות ישירות ללוח אם, למה שהן לא יוציאו סאונד? זה הרי לא שחיברתי שם משהו לא נכון.

את היציאות מהפאנל הקדמי חיברתי עם מחבר מוזר כזה שהולך לחיבור Front Audio בלוח אם וגם הוא לא מוציא סאונד.

התקנתי דרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא פתר את הבעיה.

אני אובד עצות - מה עשיתי לא נכון?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

וודא שכרטיס הקול (אונבורד, אני משער) מוגדר כ default device במערכת ההפעלה ולא כרטיס הקול שעשוי להיות בכרטיס המסך (קיים בכל כרטיס מודרני של AMD/NVIDIA). קורה לא מעט פעמים שלאחר חיבור מחדש של מסך באמצעות HDMI/DisplayPort או התקנת דרייברים כרטיס הקול של כרטיס המסך מחליט לתפוס פיקוד והסאונד "נעלם".

mehz.PNG

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

איזה כרטיס קול (או איזה לוח אם אם זה ONBOARD)?

"תקלה" נפוצה - יש לך יציאה אנלוגית ויציאה דיגיטלית, ונבחרה הלא נכונה.

בווינדוז: קליק ימני על ה VOLUME CONTROL ICON ובחר PLAYBACK DEVICES. מה מוצג ומה נבחר?

עריכה: כמו ההודעה לפני 8)

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

כרטיס קול כמו בדוגמא ש-Alpha העלה -

כרטיס של Realtek, לוח אם של Gigabyte מדגם X58.

שיחקתי עם כל ההגדרות שלו, עברתי על כל היציאות, גם האנלוגיות וגם הדיגיטליות, לא יוצא שום כלום.

יכול להיות שפספסתי משהו?

כרגע אני במחשב בעבודה ולא בבית כך שאני לא יכול לבדוק ספציפית מה כתוב בהגדרות.

פורסם
מה הסיכויים שהיציאות בלוח / מארז תקולים?

גם מקדימה וגם מאחורה? לא סביר.

היציאות מאחורה הרי לא קשורות למארז, הן מחוברות ישירות ללוח אם.

פורסם

תכבה מחשב, תנתק את החיבורים של היציאות סאונד של המארז (הקדמיות) מהלוח אם, ותנסה עכשיו לחבר לאחוריים ולראות אם עובד.

אולי היציאות הקדמיות של המארז מקצרות.

פורסם (נערך)
תכבה מחשב, תנתק את החיבורים של היציאות סאונד של המארז (הקדמיות) מהלוח אם, ותנסה עכשיו לחבר לאחוריים ולראות אם עובד.

אולי היציאות הקדמיות של המארז מקצרות.

לא כל כך הבנתי אותך.

היציאות הקדמיות מתחברות ישירות ללוח אם במין כבל מוזר כזה.

היציאות האחוריות לא מתחברות עם שום כבל ושום כלום,

הן פשוט יוצאות מהלוח אם ובולטות החוצה בגב המארז.

עריכה אחרונה על ידי Kreios
פורסם

תיכנס לBIOS קודם כל ותוודא שכרטיס הקול ONBOARD מאופשר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא כל כך הבנתי אותך.

היציאות הקדמיות מתחברות ישירות ללוח אם במין כבל מוזר כזה.

היציאות האחוריות לא מתחברות עם שום כבל ושום כלום,

הן פשוט יוצאות מהלוח אם ובולטות החוצה בגב המארז.

תפתח את המארז ותנתק את הכבל המוזר של היציאות הקדמיות מהלוח אם.

פורסם (נערך)

אמור להיות תחת תפריט Integrated peripherals אם זה ביוס של עווערד (AC'97 Codec/Azalia/HD Audio וכל מה שעשוי להיות מוצלב עם הערכים הנ"ל). כעקרון אין סיבה שהכרטיס קול בוטל ברמת הביוס, אפילו אם מסיבה כלשהי הוא התאפס בהחלפת המארזים.

כפי שצויין, אם התקנת הדרייברים והמשחקים עם כל ההגדרות כשלו (וברכיבי מערכת אין סימנים צהובים על ההתקן של הכרטיס קול), צריך לעבור לאלימינציה חומרתית. כפי שצויין, תתחיל בלנתק את כבל יציאות/כניסות האודיו שהולך לקדמת המארז ותחזור לדווח, יתכן שהוא מקצר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

חוזר לעדכן.

נכנסתי ל-BIOS, הגדרת כרטיס הקול היא על AUTO.

ניתקתי את הכבל שהולך ליציאות הקדמיות.

במערכת ניהול של המחשב אין שום משולש צהוב בשום מקום על אף התקן אך יש כפילויות בכרטיס הקול.

יש כמה של Nvidia ועוד אחת של Realtek.

אני מניח ש-Realtek זה הנכון וזה גם מה שמוגדר ברמקול הקטן למטה ליד השעון.

מה עוד זה יכול להיות לעזאזל? :x

• תוכן חדש...