Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק המשומשות והאלמרה 2003 שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נאמר לי היום במוסך שעלות תיקון צינור לחץ שמן ההגה בניסאן אלמרה2003 שלי הוא למעלה מ-1000 ש"ח, ומיותר לי להוציא על הרכב הזה. כבר יש לי רכב אחר שקיבלתי מאחותי, ששדרגה, כך שאני למעשה מחפש רק למכור.

התקשרתי לשניים שקונים רכבים לפירוק, והסברתי להם שחוץ מהבעיה עם ההגה, הרכב מעולה ואמין.

הם אמרו שגם אם היה חדש, הייתי מקבל עליו לא יותר מ-4000 ש"ח, כי אין שוק כמעט לרכבים כאלה.

הם הציעו 1,500 ש"ח מקסימום.

א. האם זה נכון שאין שוק? אם כך, איך יכול להיות שהמחירון מדבר על 8-9K ובפועל המצב כל כך שונה?

ב. האם הייתם אולי ממליצים לי לבצע התיקון ולהצליח למכור?

ג. הייתם מציעים לי למכור ב-1,500 ש"ח?

תודה לעונים וחנוכה שמח!

פורסם

המחירון מנותק מהשוק.

לדעתי תתקן ותמכור ב ₪3000+ . קשה מאד למכור רכב מושבת .

תבדוק בלוחות כמה מנסים למכור מודל דומה ותבין.

פורסם

בשביל ה-500 ש"ח שאולי הוא יקבל יותר שווה לו את כל המאמץ של התיקון ?

פרסם אותה ככה ב-2000 הראשון שיבוא וייתן 1500 ומעלה תמכור .

פורסם

אני מכרתי את האלמרה שלי ב4000 שקל.

שנת 2002 ,200k קילומטר והיא לא הייתה במצב מדהים.

הגיר והמנוע במצב מעולה אבל היו מלא קילופי צבע והייתה בעיה במזגן.

תפרסם את הרכב ב4500 ותראה איך מספיק אנשים ייתקשרו.

אני מכרתי תוך שבוע.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

ועכשיו נשאר לפרסם מודעת מכירה כמקובל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...