Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אני חייב עזרה בקניית רכב

אני מעוניין לקנות רכב בתחילת 2018 אני מתלבט מאוד כבר יותר מחודש

בין מאזדה 3 2017 פרמיום 5דלתות 2.0 ליטר מנוע לבין סיאט לאון FR 1.8 2016

חשוב לי שיהיה מהיר יציאה טובה מהמקום וגם אמינות מאוד חשובה, תאמת הסיאט יותר קורץ לי אבל אני מפחד מהגיר DSG7 המקולל שלהם

אין לי כלכך בעיה להתפשר וללכת על המאזדה אני מאוד אוהב את הצורה שלה והמנוע 2ליטר נראה לי בכלל לא חלש וכמובן שהיא יותר אמינה מהלאון

אבל בכל זאת זה לא סיאט לאון 1.8 טורבו

עד כמה הגיר DSG של 2016 בעייתי והאם יש אחריות מורחבת עליו

אשמח לעזרה חברים

עריכה אחרונה על ידי tvictor871
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המאזדה מרגישה עגלה עם סוס לעומת הלאון, פשוט ככה.

אתה חושש, ובצדק מה DSG.

אישית הייתי הולך על הלאון כנראה, למרות הגיר הארור.

הגיר אמור להחזיק לא רע במידה ואתה נותן את הדעת על הצורת נהיגה.

פורסם

נסה למתוח את התקציב לגולף GTI, כנראה שנה אחת קודם. גיר DSG6 אמין מאוד וביצועים מעולים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
נסה למתוח את התקציב לגולף GTI, כנראה שנה אחת קודם. גיר DSG6 אמין מאוד וביצועים מעולים.

בדקתי קצת על הגולף נראה מאוד מעניין אבל בעיה שצריך להוסיף כסף שלא כל כך יש לי ולרדת לשנת 2014 שלא כל כך בא לי

ככל שעוברים הימים אני נוטה יותר לצד של המאזדה

בכל מקרה אני הולך לעשות נסיעת מבחן על המאזדה והלאון שבוע הבא

שתבין שעד עכשיו הייתי נוהג על קיה ריו 1.4 2007 ...

פורסם

אם זה לא לחוץ תוכל להמתין מס' חודשים לפולו GTI החדשה.. זה מה שאני הייתי עושה במקומך.

1. מנוע 2.0 TSI עם גיר DSG6

2. מרחב פנימי גדול יותר מאשר לפולו הנוכחית

3. היא תגיע עם מערכות בטיחות אקטיביות שאין בלאון

4. המחיר צריך להיות דומה ללאון 1.8 FR DSG7

פורסם

לדעתי המנוע 2.0 של מאזדה הוא יותר מתחרה של 1.4TSI מאשר של 1.8TSI.

ההבדל הכי משמעותי בין הרכבים האלה שלאון מקדמת יותר טכנולוגית ומרגישים את זה היטב בנסיעה בכבישים מהירים,

והמאזדה זה רכב "רגיל" עם מראה טוב.

לגבי האמינות של לאון והגיר DSG. אתה צודק שזה לא מאזדה מבחינת אמינות, אבל אם נשכלל את הירידה במחירון(יותר מ-12 אלף שקל בשנה), דלק(8~ אלף), ביטוחים(5~ אלף) וטיפולים רגילים וכו'. אז החלפת מצמד DSG בעלות של 4 אלף שקל פעם בכמה שנים כבר לא כזאת "קטוסטרופה" כמו שזה היה נשמע בהתחלה.

לסיכום, לבין-עירוני עדיף מאזדה, ולכבישים מהירים עדיף לאון.

פורסם
אם זה לא לחוץ תוכל להמתין מס' חודשים לפולו GTI החדשה.. זה מה שאני הייתי עושה במקומך.

1. מנוע 2.0 TSI עם גיר DSG6

2. מרחב פנימי גדול יותר מאשר לפולו הנוכחית

3. היא תגיע עם מערכות בטיחות אקטיביות שאין בלאון

4. המחיר צריך להיות דומה ללאון 1.8 FR DSG7

האם זה כבר אושר וודאי?

פורסם
לדעתי המנוע 2.0 של מאזדה הוא יותר מתחרה של 1.4TSI מאשר של 1.8TSI.

ההבדל הכי משמעותי בין הרכבים האלה שלאון מקדמת יותר טכנולוגית ומרגישים את זה היטב בנסיעה בכבישים מהירים,

והמאזדה זה רכב "רגיל" עם מראה טוב.

לגבי האמינות של לאון והגיר DSG. אתה צודק שזה לא מאזדה מבחינת אמינות, אבל אם נשכלל את הירידה במחירון(יותר מ-12 אלף שקל בשנה), דלק(8~ אלף), ביטוחים(5~ אלף) וטיפולים רגילים וכו'. אז החלפת מצמד DSG בעלות של 4 אלף שקל פעם בכמה שנים כבר לא כזאת "קטוסטרופה" כמו שזה היה נשמע בהתחלה.

לסיכום, לבין-עירוני עדיף מאזדה, ולכבישים מהירים עדיף לאון.

אני אשמח לדעת למה אתה מתכוון כשאתה אומר יותר מתקדמת טכנולוגית, מאיזו בחינה? איך בדיוק מרגישים את זה?

לפותח השרשור, מאזדה 3 2017 לא ממש משתלם לרכוש כמשומשת לדעתי, במחיר קרוב לרכב משומש תוכל לרכוש אחת עם 0 ק"מ חדשה לחלוטין.

לגבי הלאון ה-1.4 מעניקה תמורה מעולה למחיר ותוכל לרכוש אחת חדשה. החיסרון העיקרי בעיני הוא מחסור במערכות בטיחות מתקדמות שפוגעות באטרקטיביות שלה. מלבד זאת מדובר במכונית מעולה שעושה הכל טוב מאוד.

פורסם

למרות שאתה נשמע ואגיסט מושבע, בתור אחד שגם היה כזה עד לא מזמן, דווקא הייתי הולך במקומך על ה-3 החדשה. אולי אין לה את הטורבו של הואגיות, אבל היא לא כזו חלשה ובטח יותר מתנהגת, מהנה לנהיגה ועדיפה באיכות החומרים ועיצוב הפנים (וגם חוץ לדעתי, בגירסת ההאצ'בק) על הפולו/איביזה/לאון. ממליץ (כמו תמיד) על גרסת האיבזור הגבוהה.

ה-6 פרימיום פלוס היא בהחלט ליגה אחרת (מי כמוני יודע ;-) )אבל לצרכים ולדרישות שלך נראה לי שהיא פשוט "תתבזבז" ובעצם היא תהיה "Over qualified". שמור אותה כאופציה לעתיד.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה לכולם אני אלך לעשות נסיעת מבחן על המאזדה בקרוב מאוד ואז על הלאון מקווה לקבל החלטה שמעתי שיש הרחבת אחריות על הגיר של הלאון האם זה נכון? שנתון 2016..

פורסם

אופס, הגבתי בשרשור הלא נכון :o

תתעלם מהפסקה האחרונה. בדוק את ה-3 בגרסת 2 ליטר ותראה למה אתה מתחבר יותר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...