Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שבוע שעבר מישהו "פינק" אותי במכה כשהרכב היה בחנייה, הכנסתי את הרכב למוסך מורשה של מאזדה ששם יעשו לו פחחות, מה המחיר שזה אמור לעלות בערך?

לגבי הזמן שהרכב צריך להישאר שם הם אמרו לי יומיים המכה לא נראית לי כזאת גדולה בשביל יומיים עבודה, מה אתם חושבים? תודה. ebf33f30cb34780f741e6e3bc0fd7776.jpge08b032df37bb17dbff10eb761776c4a.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

• ספונסר פורום
פורסם

היי

הציעו לך תיקון או החלפה של הדלת?

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• ספונסר פורום
פורסם

תיקון של זה, לדעתי, כולל המון המון חומר כדי ליישר את הדלת, אבל זו כבר החלטה שלך.

תיקון נקודתי עשוי לעלות סביב 1000-1200 ש"ח ומאוד הגיוני שיימשך כיומיים.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.

פורסם

זמן העבודה של יומיים הוא סביר.

צבע צריך להתייבש כמו שצריך.

לדעתי אמור להיות בצד התחתון של האלפייה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תיקון של זה, לדעתי, כולל המון המון חומר כדי ליישר את הדלת, אבל זו כבר החלטה שלך.

גם לתקן צריך לדעת. קודם צריך למשוך את המכה החוצה. יש אמצעים (שימסים שמרתכים ומושכים דרכם מבלי לפגוע בפח עצמו). אחר כך להביא לצורה מקורית כמה שניתן ואז להשתמש במינימום חומר פחחים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם
גם לתקן צריך לדעת. קודם צריך למשוך את המכה החוצה. יש אמצעים (שימסים שמרתכים ומושכים דרכם מבלי לפגוע בפח עצמו). אחר כך להביא לצורה מקורית כמה שניתן ואז להשתמש במינימום חומר פחחים.

אלעד

מסכים.

• אחראי פורום
פורסם

לא חושב שיש מקום ל-PDR. יש שם קיפול של ממש בפח ונראה שגם הצבע "נשבר".

כמו כן, נראה שכל ה"כתף" של הדלת התרוממה 1-2 מ"מ בגלל המכה וגם שהדלת האחורית אכלה צ'יפ קטן, גם את זה יצבעו.

מסכים שקודם צריך למשוך את הפח החוצה כמה שניתן. פחח סבלני יוכל לתת פה עבודה יפה עם מעט חומר מילוי.

בקיצור, בשביל עבודת פח נכונה והחזרה של הכל למקום, 1200 ויומיים זה בסדר גמור.

אם ימלאו את השקע בחומר ויצבעו, זה מחיר מופקע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סגרתי איתם על 1000 ש"ח, כשהם אומרים יומיים זה יהיה מוכן מחר? או שהיום יום שלם ומחר יום שלם ויהיה מוכן יום רביעי?

פורסם

אלעד

היי,אני אראה הבדל בצבע או הבדל שהייתה שם בעבר מכה לאחר התיקון?

פורסם
לא חושב שיש מקום ל-PDR. יש שם קיפול של ממש בפח ונראה שגם הצבע "נשבר".

כמו כן, נראה שכל ה"כתף" של הדלת התרוממה 1-2 מ"מ בגלל המכה וגם שהדלת האחורית אכלה צ'יפ קטן, גם את זה יצבעו.

מסכים שקודם צריך למשוך את הפח החוצה כמה שניתן. פחח סבלני יוכל לתת פה עבודה יפה עם מעט חומר מילוי.

בקיצור, בשביל עבודת פח נכונה והחזרה של הכל למקום, 1200 ויומיים זה בסדר גמור.

אם ימלאו את השקע בחומר ויצבעו, זה מחיר מופקע.

אמרת דברים מאוד מדוייקים, הדלת התרוממה קצת ואף יש בעיה בסגירה שלה, גם הדלת האחורית קיבלה שריטה די עמוקה, את המכה הזאת לא ניתן לתקן לבד היא נכנסה עמוק מאוד וכבר רואים את הצבע השחור של הרכב אחרי שזה התקלף, אני מקווה שיהיה ניתן לשחזר עד כמה שאפשר את החלק הזה שנפגע

• אחראי פורום
פורסם

כל שנותר לך לעשות זה לוודא את הליך העבודה הנכון.

מעבר לזה ששימוש נרחב בחומר מילוי זה לא "פחחות",

גוש כזה יתעוות אחרי זמן לא רב ואתה תראה גלים באיזור התיקון.

כמה שפחות חומר - פחות תזוזה.

לגבי הבדלי גוון - גם פה אתה נתון לחסדי ולמקצועיות הצבעי.

בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...