Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות רכב עם מימון, ולכן אני מתעניין בטרייד אין/סוכנות ומגרש...

יתרונות/חסרונות? אשמח לעצתכם.

פורסם

מימון לרכב משומש אתה יכול לקבל גם מהבנק שלך, בדר"כ גם בתנאים עדיפים מחברת מימון חיצונית.

מעבר לכך, אם מדובר בטרייד אין רשמי של יבואן כלשהו יש לך יותר סיכוי למצוא רכב טוב, מאשר במגרשי צד ג'.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא הייתי פוסל מראש בגלל שזה מטרייד אין, ולא הייתי קונה בעיניים עצומות בגלל שזה מטרייד אין.

הייתי בודק את הרכב עצמו, ולא שמועות מאנשים שאינני מכיר על מגרש בכלליות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני קניתי מחברת טרייד מוביל ,ממליץ בחום.

אבל כמו שנאמר לקחת את הרכב בבדיקה במכון לפי בחירתך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמו שאמרו לפניי - במגרש טרייד אין רשמי של יבואן, כמו אוטודיל או כלמוביל טרייד יש סיכוי למצא רכב טוב ומטופל, אבל קח בחשבון שאתה משלם פרמייה מסויימת על הנוחות הזאת. המגרש פתוח כל היום, אתה בא מתי שנוח לך, בוחר, לוקח לבדיקה (איפה שאתה בוחר כמובן)- לא צריך לתאם שום דבר עם אף אחד.

מצד שני המגרש זה עסק והוא צריך להרוויח. בנוסף יש לו הוצאות שהוא צריך לכסות.

קניתי רכב מאוטודיל לפני כמה שנים, אחרי שחיפשתי בשוק הפרטי ולא מצאתי מה שחיפשתי, חלק מהמוכרים שיגעו אותי - תבוא מחר תבוא אתמול, הזמן דחק - הייתי צריך להחזיר רכב חברה ולהתחיל עבודה חדשה. ברור לי ששילמתי כמה אלפים יותר מאשר ממוכר פרטי, אבל באותם הנסיבות ובמבט לאחור - זו הייתה עסקה טובה.

באופן כללי כמעט כל הרכבים שם היו פרטיים וחלקם הגדול טופלו במוסכי היבואן, אז היה אפשר גם לוודא היסטוריית טיפולים.

פורסם

הבנתי, תודה רבה!

כלומר, אוטודיל וכלמוביל הינן חברות מומלצות?

מישהו יכול לפרט מעט על תהליך הבדיקה שאני צריך לבצע לפני רכישה מטרייד אין? (כבר מבולבל לגמרי)

פורסם

תמנע כמה שאפשר מלתת מקדמות על רכב אחרכך לא תצליח לקבל אותו בחזרה

קך אותו למכון בדיקה שאתה מכיר ולא הכווינו אותך אליו

אל תסתמך בכלל על תוצאות בדיקה שקיבלת מהסוכן אולי רק בשביל סינון ראשוני

רכב טוב צריך להגיע עם היסטוריית טיפולים בקש אותה לפני הרכישה אם לא מספקים תעבור הלאה

תמנע מרכבים עם היסטוריית השכרה

אם באפשרותך קח את הרכב למוסך שאתה סומך עליו שיציץ בקרביים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

סביר להניח שמגרשי הטרייד אין יציגו לך בדיקה מטעמם. אל תסתפק בה. תבקש לראות את רישיון הרכב עם פרטי הבעלים. תצלם ותוודא שזה פרטי ולא מחברה או ליסינג וכמה ידיים. אני הייתי מנסה לאתר את הבעלים הקודם ב 144 ומדבר איתו כדי לשמוע מה עבר על האוטו, אם היו תאונות ותיקונים, היכן טופל וכד'.

אם הכל נשמע טוב והמחיר מתאים לך, קח את הרכב לבדיקה מטעמך ותנסה לקבל היסטוריית טיפולים. אם הכל תקין, תתחדש.

בנוסף למגרשים שהצעת, יש גם את טרייד מוביל שעובד כטרייד אין של יבואנים ומחזיק רכבים שהיו בבעלות פרטית

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...