Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם באופנועים קיים חיווי הילוך שמציין את ההילוך הנוכחי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפילו בקיה ריו 1.2 נורית החלפת הילוך מלווה במספר הילוך הבא.

בשביל זה לא צריך שום חיישנים, זו המלצה לפי שילוב סל"ד/מהירות באותו רגע ולא יותר מזה.

מחשב מנוע יודע שנגיד 4000 סל"ד ב 70 קמ"ש זה הילוך 3, 2500 סל"ד ב 70 קמ"ש זה הילוך 4 ולפי זה ממליץ.

הוא לא צריך בשביל זה חיישן שמדווח מה משולב בגיר פיזית.

התנייה לכך: קלאץ' מחובר. לדוושת קלאץ' יש חיישן.

פורסם

אפקטיבית זה אותו הדבר אבל - אם המחשבים, שגם ככה מחוברים ביניהם, יודעים באיזה הילוך אתה, לא חייב חיישן ספציפי בגיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה לא בדיוק אותו דבר. מחשב לפי השיטה שתארתי יודע באיזה הילוך אני בנסיעה.

כשאני עומד במקום, הוא לא יודע אם אני בניוטרל או בהילוך ראשון. לכן Hill holder פעול בכל ההילוכים הקידמיים כולל ניוטרל.

פורסם

מעניין לקחת אחת מהמכוניות שיש בהן תצוגת הילוך, להעביר הילוכים בעמידה עם קלאץ' מופרד ולראות עם התצוגה משתנה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדיקה אחרת שאפשר לעשות, במכונית עם המלצה להחלפת הילוך שכוללת מספר הילוך, מתי ההמלצה נעלמת?

מיד אחרי שהזזת את ידית ההילוכים או אחרי ששחררת קלאץ' והסל"ד התייצב?

פורסם

בהחלט, גם שיטה לבדוק.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על איזה רכב אתה מדבר? ובנוסף, ידני או אוטומט?

ליאור.

לא צריך היל הולדר ברכב אוטומטי. כל המטרה במערכת הזו היא לסייע לזינוק בעליה ברכב ידני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא צריך היל הולדר ברכב אוטומטי. כל המטרה במערכת הזו היא לסייע לזינוק בעליה ברכב ידני.
אבל רובוטי כן
פורסם

יש את זה היום גם במכוניות עם תיבה אוטומטית, לא רובוטית. תיבה אוטומטית בשיפוע תלול לא מונעת דרדור.

פורסם
יש את זה היום גם במכוניות עם תיבה אוטומטית, לא רובוטית. תיבה אוטומטית בשיפוע תלול לא מונעת דרדור.
פעם בדקתי את הנושא לעומק, ובתיבה עם גיר פלנטרי, שהייתי בעליה משולב ל d עזבתי ברקס והרכב התדרדר, ובגלל שהשיפוע היה חזק כ"כ, המנוע נכבה.
פורסם
אפילו בקיה ריו 1.2 נורית החלפת הילוך מלווה במספר הילוך הבא.

בשביל זה לא צריך שום חיישנים, זו המלצה לפי שילוב סל"ד/מהירות באותו רגע ולא יותר מזה.

מחשב מנוע יודע שנגיד 4000 סל"ד ב 70 קמ"ש זה הילוך 3, 2500 סל"ד ב 70 קמ"ש זה הילוך 4 ולפי זה ממליץ.

הוא לא צריך בשביל זה חיישן שמדווח מה משולב בגיר פיזית.

התנייה לכך: קלאץ' מחובר. לדוושת קלאץ' יש חיישן.

לא מסכים. אצלי אמנם יש רק חץ שמראה להעלות הילוך, אבל הוא ממש תלוי בעוצמת הלחיצה על דוושת התאוצה. ובדקתי את זה מספר פעמים, שאני מאיץ והוא ממליץ להעביר הילוך, אם אני לוחץ חזק יותר על דוושת התאוצה החץ ישר נעלם ודולק שוב בסלד גבוהה יותר.

כנל בעליות, אפילו אם אני מזדחל אחרי מישהו ולא לוחץ חזק הוא לא ממליץ להעביר הילוך בהשוואה למישור ששם באותה מהירות כבר היה ממליץ.

פורסם

עם מה אתה לא מסכים, לא הבנתי.

מה שרשמת, ככה בדיוק פעול shift light, המלצה להחלפת הילוך בכל רכב שיש לו את הפונקציה הזו.

הוא לוקח בחשבון סל"ד, מהירות נסיעה. לפי שני אלו הוא יודע באיזה הילוך אתה נמתא באותו רגע. בנוסף לוקח בחשבון עומס על המנוע. עומס נמוך, ממליץ לעלות הילוך. עומס גבוה, לא ממליץ לעלות.

למשל, לפי שילוב סל"ד / מהירות הוא יודע שאתה נמצא כבר בהילוך 5 ולא ימליץ לך לעלות האלה עם עומס ובלי עומס.

פורסם
כמו גם את ה "טורבו לעניים" שהיו מרגישים כשהיתה נפתחת הלוע השניה.

את זה אני זוכר טוב מאוד מה 405 שהייתה במשפחה. ב 3500 בערך היתה נפתחת הלוע השניה והייתי מה זה מבסוט...הבעיה שרק אני הרגשתי את זה.

פורסם
עם מה אתה לא מסכים, לא הבנתי.

אולי לה הבנתי אותך טוב, אבל מדבריך נשמע כאילו תמיד ב 70, ולא משנה מה עוצמת הלחיצה על דוושת התאוצה, זה ימליץ להעביר לחמישי.

ואני אומר שזה דינאמי ותלוי גם בעומס שמופעל על המנוע באותו רגע (תאוצה חזקה, עליה או ירידה)

• תוכן חדש...