Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס ממערכת hill holder שמציקה בטירוף ומפריעה פי 100 יותר מאשר עוזרת.

נמאס ממצערת אלקטורונית שמגיבה שונה במצב עמידה לעומת מצב נסיעה.

נמאס מקלאץ' הידראוולי ש"מרכך" את מהלך שיחרור הדוושה ובפועל יותר מציק מאשר עוזר.

נמאס מדלתות שננעלות עם תחילת נסיעה ובכל כניסה לחניון השומר תולש את הידית עד שאתה נזכר ללחוץ על כפתור פתיחה.

נמאס ממערכת חשמל חכמה שמכבה את האור באוטו אחרי כמה דקות גם כשרוצים לשבת ולקרוא משהו למשל.

זה רק אני או שיש עוד אנשים שמרגישים ככה?

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמאס ממערכות S&S שמכבות לי את הרכב והמזגן ברמזור באוגוסט ב 42 מעלות בצל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דווקא מתחבר להתקדמות הזו, לדעתי רוב הדברים האלה יותר תורמים מאשר מפריעים/מזיקים, אבל אין ספק שלפעמים בא לי שיהיה באוטו כפתור אדום שכתוב עליו Off all the things.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצטרף לגבי ההיל הולדר.

לגבי המצערת האלקטרונית, מציקה לי בעיקר ההשהייה שלהן, שלא מאפשרת מתן גז ביניים מדוייק בהורדת הילוך.

יום טוב גם לך

פורסם
נמאס ממערכות S&S שמכבות לי את הרכב והמזגן ברמזור באוגוסט ב 42 מעלות בצל.

אין לי באוטו S&S אז לא צייניתי את זה. אבל בהחלט כן.

פורסם

יש גם להבדיל בין מערכות שחלק מהנהגים לא אוהבים אבל אמורות לתת תיפעול קל יותר של הרכב (כמו היל הולד) לבין מערכות שדחפו לנו אותן בכח בשביל שהיצרן יהנה ממשהוא (כמו S&S).

יגאל,

גז ביניים מדוייק בהורדת הילוך?

באיזה רכב?

באיזו סיטואציה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוקי, תנהג כמה ימים ברכב לא נוח או תחזור אחורנית לרכב משנות ה- 90 ואני מאמין שתרצה את כל המערכות האלו בחזרה.

דווקא הייתי שמח ל"היל הולדר". מה בדיוק מציק בה? חוסר היכולת להדרדר אחורנית?

פורסם

מה שמציק בהיל הולדר זה חוסר יכול לחנות השיפוע בצורה נורמאלית. חוסר יכולת לזנק בעליה בצורה נורמאלית.

וחוסר יכולת של הנהג לכבות את המערכת.

פורסם

לסיכומו של עניין - נמאס מהטמטום האנושי חסר הגבולות שמראש אילץ אותנו לשלול מכלל הגזע את האופציה לשלוט בעצמו בכלים שלו.

אותם אנשים ששוכחים להדליק ולכבות אורות כשצריך אשמים בצורך ברובוט שיעשה זאת, אותם אנשים שנוהגים 200 לפני כיכר אשמים בצורך במערכות עזר abs וesp, אותם אנשים ששוכחים שכשנוהגים צריך לנהוג אשמים בזה שההגה עכשיו זז בעצמו גם אם בניגוד לרצוננו, וכו'.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין לי מילה אחת נגד מערכות בטיחות.

אני מוחה נגד מערכות עזר שהן לא מערכות בטיחות.

פורסם

יגאל,

גז ביניים מדוייק בהורדת הילוך?

באיזה רכב?

באיזו סיטואציה?

בכל רכב ידני שהיה לי אי פעם (כולל אופנועים) ובכל סיטואציה.

עם מנועי קרבורטור זה היה פשוט תענוג לתת גז ביניים. בהזרקות ישנות זה סביר.

במצערות אלקטרוניות זה הפך לכמעט לא ישים.

גם בדיזלית שלי, עם דוושה אלקטרונית ומשאבת הזרקה אלקטרונית, זה כמעט ולא ישים.

יום טוב גם לך

פורסם
בדר"כ אפשר לבטל את נעילת הדלתות בהגדרות הרכב

באוטו שלי אי אפשר לבטל את זה.

פורסם

נזכר בבימי אלפא 33 העליזים - התנעת מנוע קר תוך מישחק מדויק עם הצויק הידני - לא מעט מידי ולא יותר מדי אחרת המנוע מוצף דלק דבר שהצריך נהיגה עם יד אתת על ההגע ואחת על הצויק

• תוכן חדש...