Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב ליס- האם משתלם במצבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לרכב לתקופה של שנתיים, ולא מעוניין להתעסק בתהליכי מכירה וקנייה של רכב בכמה עשרות אלפי ש"ח אך מצד שני לא מעוניין לההתעסק עם רכבים מיושנים

מה שהביא אותיי להתעניין בעסקת הסאב ליס של ליס פור יו

ההצעה שקיבלתי כזו

פיקנטו 2016, חכירה למשך 24 חודשים (הרכב לא נרשם על שמי)

ביטוח,טסט,טיפולים שוטפים- עליי (ביטוח משועבד להם)

מחיר חודשי- 650 ש"ח +מקדמה של 5000 ש"ח סהכ- 20 אלף לתקופה של שנתיים

בסוף התקופה- מחזיר רת הרכב ללא התחייבות

על פניו נשמע דיל טוב, אני משלם רק על ירידת ערך, ונהנה מרכב חדש למשך ה24 חודשים שאני זקוק לרכב. וגם משלם את זה בתשלומים קטנים ונוחים

אך יש כמה דברים שמטרידים אותי

1. הם נותנים אחריות לרכב- רק ל15 אלף ק"מ לאחר מכן כול תקלה (גדולה ככול שתיהיה) עליי לתקן, אינני יודע מה הרכב עבר במהלך חיו ומנייין לי שאין איזה תקלה שנגרמה לו במהלך חיו (הקצרים) כרכב שכור, לא תגרום למנוע לשבוק או לגיר להתרסק ולי לשאת באלפי שקלים תיקון?

* הם רוצום שאני קודם אבצע את ההזמנה ורק אחרי 14 ימי עסקים הרכב יגיע אליי

2. ההחזרה בתום התקופה- על פי דבריו של הנציג, פשוט מחזירים, למישהו יש ניסיון האם החברות האלה גם מחכות בסוף התקופה עם כול מיני קנסות דמיונים על דברים שאולי קרו ואולי לא. ויתקעו לי עוד כמה מאות או אלפים ביציאה

זה הלבטים המרכזיים, אודה למי שידע לענות/להוסיף כול דבר מעבר בהתאם לניסיון שלו או של חבר משפחה

תודה לעוזרים :)

פורסם

עסקה מסוכנת ולא משתלמת בדיוק מהסיבות שציינת. לא בטוח שתחסוך בכלל שקל בודד.

קיה פיקנטו/שברולט ספארק חדשה 2018 בטיחותית יותר מהניילון תעלה לך בשלמה סיקסט: 1190 שקל בחודש כולל ביטוח מלא וטיפולים, טסט לא כלול ומשולם בנפרד, מקדמה 7900, אבל יש שקט נפשי מלא וניתן להחזיר את הרכב בכל עת (הרווח של חברת הליסינג זה שהמקדמה לא חוזרת), ניתן להוסיף פחות מ100 שקל עבור ביטול השתתפות עצמית.

למעשה זה יוצא לך בחישוב של 24 חודש כ36,000 ש"ח, כ6-7 אלף שקל בלבד יותר מהתכנית השניה (בחישוב מחירי הטיפולים והביטוח), אך בסאב ליס מגולם סיכון שלא יהיה חיסכון כלל עקב תקלה/צמיגים/מצבר או שאפילו יילך מנוע ותצטרך לממן תקלה על רכב שכלל לא שלך.

באויס אקספרס לדוגמא יש כעת מסלול לשברולט ספארק (הסבא של אויס ויבואן שברולט זה אותו אחד) ב1000 שקל בלבד לחודש כולל הכל למעט טסט! כולל ביטוח וטיפולים, שטיפה וכדומה. במקדמה של 7500 חד פעמית, המסלול ל18 חודש בלבד, ייתכן שזה בול בשבילך.

פורסם
עסקה מסוכנת ולא משתלמת בדיוק מהסיבות שציינת. לא בטוח שתחסוך בכלל שקל בודד.

קיה פיקנטו/שברולט ספארק חדשה 2018 בטיחותית יותר מהניילון תעלה לך בשלמה סיקסט: 1190 שקל בחודש כולל ביטוח מלא וטיפולים, טסט לא כלול ומשולם בנפרד, מקדמה 7900, אבל יש שקט נפשי מלא וניתן להחזיר את הרכב בכל עת (הרווח של חברת הליסינג זה שהמקדמה לא חוזרת), ניתן להוסיף פחות מ100 שקל עבור ביטול השתתפות עצמית.

למעשה זה יוצא לך בחישוב של 24 חודש כ36,000 ש"ח, כ6-7 אלף שקל בלבד יותר מהתכנית השניה (בחישוב מחירי הטיפולים והביטוח), אך בסאב ליס מגולם סיכון שלא יהיה חיסכון כלל עקב תקלה/צמיגים/מצבר או שאפילו יילך מנוע ותצטרך לממן תקלה על רכב שכלל לא שלך.

באויס אקספרס לדוגמא יש כעת מסלול לשברולט ספארק (הסבא של אויס ויבואן שברולט זה אותו אחד) ב1000 שקל בלבד לחודש כולל הכל למעט טסט! כולל ביטוח וטיפולים, שטיפה וכדומה. במקדמה של 7500 חד פעמית, המסלול ל18 חודש בלבד, ייתכן שזה בול בשבילך.

רשום בשלמה סיקסט שהעסקה ל 36 חודשים- האם אתה בטוח שניתן לבטל בכול רגע נתון? והאם הם נותנים אחריןת על כול רכיבי הרכב בתקופת ההשכרה ?

והאם יש אצלם אפשרות לביטוח לנהג צעיר (לא חדש) בתוספת תשלום

• תוכן חדש...