Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ישנו רכב שחונה מתחילת יולי בחניה ברחוב שאני גר,הרחוב עם מצוקת חניה.

הבעלים אשר גרו בשכירות ברחוב כבר עזבו,הודו שהרכב תקוע ולא בר נסיעה וממאנים להזיזו.

כל התלונות למועצה עולים בתוהו,"זה בטיפול"...."זה לוקח 60 יום +14"...."זה בטיפול של הפקח החדש"....

והיום זה היה השיא "ישנו פקח חדש שמטפל זה ייקח זמן מחכים לגרר וכל מיני כאלו וכאלו".

אז מה כל פעם שייכנס פקח חדש לעבודה נמתין 60 יום???

וגרר....יש אחד במדינה צריך לחכות שבועות???

שנת 2018 כמעטטט ועדיין כאילו 1960 אי אפשר להזיז אוטו חבוט שבור שמעלה חלודה והבעלים מודה שהוא לא יכול לזוז מה נסגר?

מה עושים מה החוק אומר לא מצאתי ברשת.

תודה.

פורסם

באחריות המועצה לפנות

לך להפוך שולחן

זה שהתחלף פקח לא צריך לשנות דבר מבחינת לוחות זמנים.

זה הלינק לחוק

https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/P224K2_001.htm

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום

ישנו רכב שחונה מתחילת יולי בחניה ברחוב שאני גר,הרחוב עם מצוקת חניה.

הבעלים אשר גרו בשכירות ברחוב כבר עזבו,הודו שהרכב תקוע ולא בר נסיעה וממאנים להזיזו.

כל התלונות למועצה עולים בתוהו,"זה בטיפול"...."זה לוקח 60 יום +14"...."זה בטיפול של הפקח החדש"....

והיום זה היה השיא "ישנו פקח חדש שמטפל זה ייקח זמן מחכים לגרר וכל מיני כאלו וכאלו".

אז מה כל פעם שייכנס פקח חדש לעבודה נמתין 60 יום???

וגרר....יש אחד במדינה צריך לחכות שבועות???

שנת 2018 כמעטטט ועדיין כאילו 1960 אי אפשר להזיז אוטו חבוט שבור שמעלה חלודה והבעלים מודה שהוא לא יכול לזוז מה נסגר?

מה עושים מה החוק אומר לא מצאתי ברשת.

תודה.

דבר הכי פשוט , תבדוק במדבקה של הטסט האם הוא בתוקף ? אם הוא בתוקף כלום לא יכול לעזור לך , בעל הרכב יכול לשים את האוטו כמה שהוא רוצה .

פורסם

^^^^

שטויות

תקרא את החוק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה: החוק זה דבר יפה ,אבל עובדה שלפות"ש לא עוזר אף חוק! רכב שיש לו טסט בתוקף ,העירייה לא גוררת כדי לא להסתבך בתביעה עם בעל הרכב ,גם לידי הבית שלי יש רכב חונה שנה שלמה ,עשרות טלפונים ל106 לא עוזרים

פורסם

לא מסתבכים בתביעה אם פועלים על פי החוק, והחוק מתיר לגרור רכב גם עם טסט בתוקף

אבל כנראה במדינה לא מפעילים את החוק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, לא הבנתי לאיזה סעיף בחוק אתה מתייחס.

האם סעיף 8 - סמכות סילוק גרוטות רכב ?

במידה ואתה מתבסס על סעיף זה - אז להבנתי הוא לא רלוונטי כל עוד לרכב יש טסט בתוקף ולא פירקו חלקים מהרכב.

"גרוטות רכב" – רכב שיצא מכלל שימוש מחמת שהתיישן, שפורק או שנקבע כרכב באובדן גמור, וכן שלד של רכב או חלקים ממנו

פורסם

אני מצטט מהקישור שהביא ישה, לטובת קוראי הפורום:

השארת רכב ברשות הרבים (תיקון מס' 1) תשמ"ח-1988

8א. (א) הושאר רכב ברשות הרבים במקום אחד במשך תקופה העולה על ששים ימים, רשאית הרשות המוסמכת להורות על גרירתו מהמקום. (ב) לא תשתמש הרשות המוסמכת בסמכותה כאמור בסעיף קטן (א), אלא לאחר שדרשה מבעל הרכב לפנותו תוך תקופה שתקבע בדרישה, והודיעה לו כי אם לא יעשה כן בכוונתה לגרור את הרכב ולהעמידו במקום שיפורט בהודעה. (ג) הודעה כאמור בסעיף קטן (ב) תודבק על הרכב במקום הנראה לעין ותישלח בדואר רשום לבעל הרשום של הרכב, אם ניתן לזהותו, לפחות ארבעה עשר ימים לפני הגרירה.

פורסם

למזלך הרכב לא זז. ברחוב שלי יש רכב שמשמש כמחסן, חונה עם מראות שבורות, מלא אבק וקורי עכביש. הבעלים כבר קיבל כמה התראות ובגלל שהרכב כבר לא מניע אז כל חודש בערך הוא מזיז את הרכב למקום אחר ברחוב, בדחיפה.

תעד את הפנייה לעיריה כי מחובתם לפנות את הפגר לאחר 60 יום. כך זה נראה בעיריה מתוקנת:

3600_001.jpg

פורסם
אני מצטט מהקישור שהביא ישה, לטובת קוראי הפורום:

האם החוק אינו פוגע בחיילי סדיר וקבע שמשאירים את הרכב זמן רב בחניה? אני השארתי את שלי תקופה של 3 שבועות פעם, חוץ מהרבה אבק לא קרה לו שום דבר, אבל כשהיה מדובר ברכב קצת יותר ישן, מספיק שחזרתי לאפטר אחרי 3 ימים וכבר הגיע פקח בגלל שכנה בכייניתץ.

פורסם

החוק נותן 60 יום בלי תזוזה.

משם התראה לפני גרירה.

בד"כ ניתן לארגן מישהו שיזיז את הרכב עבורך במידת הצורך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על השטות הזאת...

אז אם אני טס לחצי שנה, אני אמור להכניס את הרכב לבית? מה זה אומר להשאיר את הרכב ברשות הרבים? אני אמור לחנות אותו במרפסת?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

אתה בחור צעיר כנראה

תשמע הרבה דברים חדשים בחייך.

הפתרון

חניה בחניון , חניה פרטית, חבר / קרוב משפחה שידאג להזיז את הרכב פעם ב...

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה אכן קצת עקום לדאוג לקרוב או חבר שידאג להזיז את הרכב מדי פעם.

פתרון אחר הוא להקפיא את אגרת השימוש ברכב (בדרך/חניה ציבורית) ולהשקיע את ההפרש בהפקדת הרכב במקום פרטי לזמן ממושך.

בכל מקרה, לא אידיאלי להעמיד רכב לזמן ממושך, יש המון הפסדים אחרים בדרך.

• תוכן חדש...