Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם הטורבו לא להיט. אצל חבר בדיוק הלך אינטרקולר.

אבל בקרוז זה משהו אחר - אתה רואה קודם כל רכב יפה ונוח, הבעיות מתגלות אחר כך. אבל את זה אפשר גם להגיד על המתחרה הישירה שלה - פוקוס 3.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פיג'ו 107 וגם פולקסווגן אפ. שקלתי פעם לקנות לילדים. לטעמי שתי זוועות מוטוריות עם מנוע 3 צילינדרים רועד ורועש.

פורסם

אזכיר שוב למתקשים: מי בא עם ציפייה *גבוהה* ונתקל במפח נפש.

קרוז, 107 ואפ - אי אפשר או אסור לפתח ציפיות גבוהות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מיצובישי אטראג'

ציפיתי למקבילה של אקסנט ואפילו את זה היא לא עושה.

וזה רק מנהיגה,המצב במקרה של תאונה כנראה גרוע אפילו יותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אזכיר שוב למתקשים: מי בא עם ציפייה *גבוהה* ונתקל במפח נפש.

קרוז, 107 ואפ - אי אפשר או אסור לפתח ציפיות גבוהות.

לבוא לקרוז בציפיה שיביא אותך בנוחות יחסית מ-A ל-B ולא יעשה בעיות עם אחזקה מינימלית זה יותר מדי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מיצובישי אטראג'

ציפיתי למקבילה של אקסנט ואפילו את זה היא לא עושה.

וזה רק מנהיגה,המצב במקרה של תאונה כנראה גרוע אפילו יותר.

אפילו לא קרובה לאקסנט, יותר בכיוון של ספייס סטאר סדאן...

פורסם
לבוא לקרוז בציפיה שיביא אותך בנוחות יחסית מ-A ל-B ולא יעשה בעיות עם אחזקה מינימלית זה יותר מדי?
זה לא ציפיה כזו גבוהה, זו דרישה בסיסית מרכב.

ציפיות גבוהות זה להכנס לברז ולגלות שעם כל העיצוב המפוצץ מאזדה 3 ספיריט עומדת איתה ברמזור, או להכנס לטייפ אר חדשה ולראות שהמחיר הגבוה בקטגוריה לא עזר להונדה לתרום לך אבזור בסיסי כמו סאנרוף, יציאות מיזוג לאחור (או בקרת אקלים מפוצלת בכלל), או מושב חמישי.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

סקודה ייטי, כל הקפה שחור נגמר לי ... כמה ק"ג טובים.

כבר נהייתה שמועה בקרב הגריריסיטים שאני מכין קפה טוב .

ייטי 1.2 שננהג כאילו זה פרטי .

פורסם

מיאטה ND, אולי בגלל שהנסיעה הייתה קצרה מדי.

חולייטה תלתן - מת על העיצוב של הרכב הזה ועל הסאונד שלו. בנהיגה לא הצלחתי להתחבר, למרות שנתתי שלושה ניסיונות במציאות, ועוד איזה כמה באסטו קורסה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
יגואר f type.

רעש מחריש אוזניים, קלאסטרופוביה, ראות חיצונית לקויה ויכולת שנופלת מהאוטו שלי.

ולמה ציפית? לרכב שיוט?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אצל מאזדות זה עניין מוזר הסתבר לי.

יש רכבי ספיריט עם תיבה קרבית במיוחד, שמורידה הילוכים כמו שצריך ונותנת לנצל את המנוע הזה, ויש כאלה שהתיבה לא זזה וכתוצאה מזה באמת הספיריט מרגישה ביום יום כמעט כמו ה-1.6

מעניין מאיפה נובע ההבדל הזה.

אצל הנהג.

רכשתי ספיריט דור 1, ובחודש חודשיים הראשונים האוטו פשוט היה עצלן תמידי בתחילת נסיעה (גם נהגתי עליה די רגוע). לאחר ישור קו ונסיעה לטיול, הגיר פשוט שינה את "ההתנהגות" שלו לפי הנסיעה שלי, והופ! התיבה התחילה לעבוד בצורה שיותר מתאימה לי ופחות חסכונית (האצה מיידית בתחילת נסיעה, שמירה על הילוך כשאני עם חצי רגל על הגז ולא העברה מיידית כמו בעבר וכו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
פרט ונמק.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

חלונות נופלים. האמת היה לי את זה גם ב F01. מתלים פנאומטיים שוקעים, דלת אחורית נתקעת. הספיק לי 3 ימים עם הרכב כדי להחזיר אותה לחברת השכרה ולקחת פסאט נורמלית.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...