Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאקטוסVS איגניס VS אחר(?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי למי שקורא את זה D:

לאחר תקופה מסויימת שאני ואבא שלי לא מצליחים להיסתנכרן בצורה נוחה עם רכב אחד.

החלטנו שאני יקנה לעצמי רכב .:roll:

בעדיפות לחדש בתקציב של 100K+- ועדיף פחות...

עברתי בסיטרואן וסוזוקי ואהבתי את 2 הרכבים האלה, למרות שהם לא בדיוק מתחרים ישירים אחד של השני.

עדיפות לאוט', אבל אם יש אפרש באמת גדול(10K+) אז אין בעיה על ידני.

הולך לעשות נסיעת מבחן לאחר החגים על הקקטוס ובהיזדמנות גם על האיגניס.

כמה שאלות ספציפיות.

*עוד חודשים נגמרת השנה ויכול להיות הנחות גדולת על רכבים של בציר 17?

*איפה יש סוכנות סוזוקי עם שירות נורמלי בסביבות הדרום\מרכז?(אשדוד ואשקלון פסול :x)

*כמה באמת אפשר להוריד במחיר בסוכנויות במיקוח ?

*מהי מערכת למסך החכם סיטרואן TOUCH שמנסה לדחוף לי בכח הנציג שירות?ואם זה שווה משהו?

אם יש רעיונות לרכבים אחרים בסגנון שלא חשבתי עליהם אשמח לשמוע .

תודה למי שקרא עד לכאן :lol:

אמפטי.

HONDA JAZZ 2016

2017 סיטרואן קקטוס אדומה-נמכרה

2020 308 גיטי 😎

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם רק תצא לסבב נסיעות מבחן אחרי החג (אמצע אוקטובר) אתה תקבל את האוטו רק בתחילת נובמבר במקרה הטוב.

במקרה הזה הייתי ממליצה להתאפק חודשיים ולקבל את הרכב בתחילת ינואר כשנתון 2018.

כיוון שהחוק מאפשר ליבואנים למכור את הרכבים עד שנה מיום הייצור וללא קשר לשנת היבוא, אתה יכול לקבל את אותו הרכב (שנניח יוצר בחודש אוגוסט) כנובמבר 2017 או ינואר 2018. למכירה עתידית עדיפות תהיה ל2018.

ישנם מבצעי סוף השנה שמעודדים לקוחות להעלות רכבים על הכביש בשנת הדגם הנוכחית כדי להציג מספרים טובים יותר בסיכום השנתי וישנם מבצעים שמעודדים את הלקוחות לקבל את הרכב השנת דגם הבאה.

לגופו של הרכב.

אם איגניס באה בחשבון אני מניחה שמרווח לא נמצא בראש הדרישות, לכן אצטרף למגיב שמעלי עם המלצה על סגמנת הסופר מיני והC3 בפרט, מאובזרת, בעלת יחידת הנעה זהה לקקטוס ומשאירה עודף. בתקציב נמוך יותר אתה יכול לבדוק גם את ה208 (למרות שבעיניי 5 שנות אחריות ותוספות האבזור של סיטרואן מפתות יותר).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הc3 הרגישה לי צפופה ,ויושבת" נמוך יותר כאשר אני רוצה רכב טיפה מוגבה סתם כי זה כיף ואין הבדל מחיר משמעותי.

שבאופן מפתיעה האיגניס מרגישה בפנים הרבה יותר מרווחת מי הc3.

אין לי לחץ לקנות עכשיו פשוט מעניין אותי לדעת אם יש מבצעים שווים בגלל החלפת השנה בעוד חודשיים.

HONDA JAZZ 2016

2020 308 גיטי 😎

פורסם

אנו רכשנו איגניס, כרגע כל המלאי נמכר מראש, הזמנתי רכב אוטומט עם תוספות ותוספת צבע בגג (2000 ש"ח) (זה מה שהיה אפשר לקבל לאוקטובר),

סה"כ על הכביש 91,700 ש"ח לאחר הנחה על תוספות, כולל ספוילר אחורי (2000 ש"ח) , מרימי שמשות, גלאי ונעילה (1800 ש"ח), מגיני צד (800 ש"ח), וכמובן המולטימדיה שכרגע ניתנת ללא תוספת תשלום)

לא בטוח שכרגע יש הנחות טובות יותר על הדגם הזה פשוט אין אותו במלאי כעת, ולנו לא היה משנה לקבל אותו ב2017 כי נחזיק אותו לשנים רבות.

הדגם הידני זול משמעותית ושווה לקבל את המולטימדיה - ולא הייתי מוותר על מגיני הצד עם איך שדופקים פה רכבים.

אתה יכול להזמין את הרכב ולקבל תאריך מסירה ינואר 2018.

פורסם

באיזה סוכנות סוזוקי היית ואך השירות לקוחות שם?

פשוט באשקלון ואשדוד היחס שקיבלתי בפעמים האחרונות שהייתי ..פשוט מבחיל

HONDA JAZZ 2016

2020 308 גיטי 😎

פורסם

יש באוטלט של לובינסקי במודיעין במחיר מדהים, אבל מה שהפריעה לי שאן פתח מזגן לנוסע מימין וגם הידיות בדלתות אינם מפלסטיק אלה מעיין חגורה, אבל זה אופי הרכב צעיר ומיוחד.

פורסם

קקטוס ללא צל של ספק.

אני לא מאמין שיש אנשים שמשלמים פאקינג 95,000₪ לרכב ליצנים הזה שנקרא איגניס (ומצטער אם אני מעליב כאן מישהו).

הרכב הזה נראה פשוט מצחיק, ועל פי האיכות של תא הנוסעים והמידות הייתי בטוח שהוא עולה 60,000₪ גג..

פורסם
קקטוס ללא צל של ספק.

אני לא מאמין שיש אנשים שמשלמים פאקינג 95,000₪ לרכב ליצנים הזה שנקרא איגניס (ומצטער אם אני מעליב כאן מישהו).

הרכב הזה נראה פשוט מצחיק, ועל פי האיכות של תא הנוסעים והמידות הייתי בטוח שהוא עולה 60,000₪ גג..

הרכב עולה 88K איך הגעת ל95?

ולשלם 82K על פיקנטו זה בסדר ? תמורת 6K ש"ח נוספים התמורה עדיפה בהרבה לטעמי...

הוא פשוט רכב שנראה נפלא, ואני לא היחיד שחושב כך, הוא פשוט נחטף באולם המכירות.

פורסם

כתבת 91,900₪ לאחר הנחה על תוספות..

אך גם אם המחיר שלו הוא 88,000₪ כולל כל התוספות שרק אפשר למצוא, עדיין לדעתי זה מחיר סופר מוגזם לרכב כזה.

ולהשוות אותו לפיקנטו, באמת?!

זה לא שאני חסיד של הפיקנטו, אך אני דיי בטוח שבפיקנטו התמורה קצת יותר טובה..

אבל איך אומרים, על טעם ועל ריח, מאחל לך שנים רבות של הנאה מהרכב.

ללא קשר לאיגניס, הקקטוס רכב מעולה עם עיצוב נהדר, תא נוסעים יפיפה, איכות חומרים טובה, פרקטי ומרווח (מרווח הפנים כמעט כמו ג׳יפון גדול ומרווח יותר ממשפחתית ממוצעת), המנוע סוחב יפה והגיר מעולה, ובכל איכות נסיעה גבוהה מאוד ביחס למחיר ובכלל.

לדעתי אחלה תמורה, גם אם המחיר היה 120,000₪!

פורסם

אהבתי את הפרסומת שלך לקקטוס

:lol:

אגב אך גירסת הסולר של הקקטוס?

HONDA JAZZ 2016

2020 308 גיטי 😎

פורסם
אהבתי את הפרסומת שלך לקקטוס

:lol:

אגב אך גירסת הסולר של הקקטוס?

אולי הפרסומת תשכנע גם אותך :)

הקקטוס, בכל הקשור לנהיגה,נוחות ומרווח פנים - מנצח בגדול.

האיגניס יותר מאובזרת, וזהו. לטעמי רכב מכוער (עניין של טעם) וצפוף מדי.

מוניטין האמינות ושמירת הערך של סוזוקי מתקזז חלקית עם 5 שנות האחריות שהקקטוס מציעה.

קקטוסולר קיימת רק בגירסה ידנית, רכב נהדר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אב עוד רכב שיכול לעניין אותך זה הדאסטר.

יצא עכשיו דגם חדש ואני מניח שאיי שם בשנה הבאה הוא אמור להגיע ארצה.

גם הנוכחי אחלה רכב אך לקנות אותו עכשיו כאשר הוצג כבר המחליף שלו זה לא צעד חכם לדעתי.

היתרון של הדאסטר על פני הקקטוס הוא מרווח גחון גבוה ויכולת שטח טובה גם בדגם ה-2x4.

היתרון של הקקטוס על פני הדאסטר הוא בכל השאר.. ;)

פורסם
אולי הפרסומת תשכנע גם אותך :)

הקקטוס, בכל הקשור לנהיגה,נוחות ומרווח פנים - מנצח בגדול.

האיגניס יותר מאובזרת, וזהו. לטעמי רכב מכוער (עניין של טעם) וצפוף מדי.

מוניטין האמינות ושמירת הערך של סוזוקי מתקזז חלקית עם 5 שנות האחריות שהקקטוס מציעה.

קקטוסולר קיימת רק בגירסה ידנית, רכב נהדר.

אמנם האיגניס עוד חדשה, אך אני בטוח ששמירת ערך תהיה טובה יותר, תדמית האמינות של סיטרואן לא מתקרבת לסוזוקי.

כמו כן הקקטוס לא ממש מצליחה במכירות למרות כול היתרונות ו5 שנות אחריות, אולי בגלל העיצוב המוזר שלה שלא מתאים לחלק מהאנשים, וכניראה גם לא יתאים בתור יד 2.

האיגניס לעומת זאת נמכרת לא רע וברגע שמלאי יחזור כניראה תהיה רב מכר שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...