Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המפורטת.

עוד אופציה, שאולי אפילו תהיה זולה יותר, היא אופל אסטרה 1.6 טורבו. לא חיה רעה, אבל לא פראיירית.

שאלת תם, האסטרה אמנם עם 180 כס ו-23 קגמ, אבל הפתיחה שלה (0-100) ב-9.2 שניות

לעומת זאת אם אני יקח לדוגמא את האיביזה החדשה עם מנוע של ליטר, רק 115 כס ו-20 קגמ, אבל פותחת ב-9.5 שניות... (נסעתי איתה בחו"ל 160 בקלות), חסכונית בהרבה...

איפה ההבדל הגדול? איפה, אם בכלל, יתבטאו ה-65 כס הנוספים?

פורסם

קודם כל בזה שהיא סוחבת עוד 300 קילו ובכל זאת מגיעה ל-100 מהר יותר מהאיביזה.

חוץ מזה, לא הייתי מסתכל על זמני 0-100 כפרמטר בודד כדי לשפוט את הביצועים. בהרבה מכוניות חלוקת ההילוכים לא מתאימה למיאוץ הזה (העברת הילוך שגוזלת כמה עשיריות בדיוק לפני 100 קמ"ש) ואז הנתון הזה נפגע, או שסתם יש להן גיר איטי שלוקח לו הרבה זמן להעביר הילוכים.

אינדיקציה טובה יותר תהיה קג"מ ל-ק"ג ובאיזה סל"ד מתקבל המומנט המרבי. אם אתה ממש רוצה לחפור, חפש גרף הספק ושם תראה כמה הוא שטוח או תלול. זאת האינדיקציה הכי טובה -להוציא נהיגה ברכב - להאם הרכב ירגיש חזק או חלש בתנאי יומיום.

כל זה כמובן בתנאי שהנסועה היומית שלך לא כוללת בעיקר רמזורים אדומים שממוקמים בכזה מרחק אחד מהשני שאתה בדיוק מגיע למאה ואז יורד על הברקסים :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם אם האסטרה 1.6 תהיה אמינה יותר מהג'ולייטה - זה לא רכב נדיר בארץ? אני מתאר לעצמי שחלפים ותחזוקה וגם חלקי מרכב פנים וחוץ יהיו יקרים מאוד.

הייתי מעדיף במקרה הזה אקסמפלר הרבה יותר נפוץ על הכביש, גם אם קצת פחות אמין - משאיר כמה אלפיות בצד ונהנה בלב שקט מזמינות חלפים גבוהה יותר - בסופו של דבר זה זול יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ויש בעיות להשיג חלפים למנוע 1.6 בארץ או שזה סה"כ גם ברובו אותם החלקים? - עדיין אם אני לא טועה ה1.6 לא נמכר הרבה בארץ בניגוד לג'ולייטה שרואים ממש הרבה ממנה על הכבישים.

אותי זה קצת מרתיע כשמדובר באקסמפלרים לא נפוצים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על זמינות חלפים למנוע אני לא יודע לענות. מה שכן, האסטרה gtc גם קיבלה באיזשהו שלב את המנוע הזה, אז אולי זה הופך את החלפים לקצת יותר זמינים. אבל אין ספק שמבחינת נפוצות זו לא ג'ולייטה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למה אתה חושב שהוולוו לא תיכנס בתקציב?

אני לפני חודשיים רציתי להתחדש גם כן ב s60,הייתי בחברה אצל מאיר שנת 2014,מנוע 2000 טורבו=245 כ"ס, רצו עליה 103 אלף ש"ח,תחשוב על זה .רק תבדוק לגבי המרווח מאחורה ובבגאז'..

פורסם

אם כל מה שמעניין אותך זה 0-100 ואתה מוכן להתקרב לVAG (שיקולי אמינות), אוקטביה 1.8 טורבו תעשה יופי של עבודה. מבחינת פרקטיות מדובר ברכב נוח, בטח ובטח שלא פחות מהג'ולייטה. חלקים מפירוק -כמו זבל. הרבה יותר "רכב" יחסית לאיביזה, אין בכלל מה להשוות.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לך עם הלב. אני כבר פעם שלישית עם גולייטה. ויש לי שני ילדים...

לאופל גיר מעפן שמסרס המנוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המאליבו פצצה של רכב גם הכי חזק מביניהם לדעתי, האלפא גולייטה לא ממליץ כי היא יקרה ולא שווה את ההשקעה. תנסה לעשות נסיעת מבחן ולבחון איזה יותר נוח לך לנהיגה ואז תהיה יותר חכם.

• תוכן חדש...