Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב חזק ומהיר בסביבות ה-100K.

שנתון הכי נמוך- 2013.

רוצה רכב לא קטן (2 בוסטרים מאחורה) ואמין.

ירדתי מסיאט, סקודה ופולסווגן בגלל בעיות אמינות, אבל אני לא באמת יודע מה רמת האמינות ברכבים שהזכרתי.

ההתלבטויות שלי:

האלפא רומיאו- הכי יפה ומגניבה לטעמי, אך לא יודע מה רמת האמינות, מנוע טורבו ועוד של פיאט...

וולוו- נשמע אמין יותר אך גם קצת זקן, והאם כחברה שנחשבת יוקרתית יחסית יהיה יקר לתחזק אותה?

שברולט- החזקה מביניהם ולדעתי גם המכוערת... בגז' גדול יותר ובכללית נראית מרווחת, את הצריכת דלק אני מוכן לספוג, אבל שוב, מה האמינות?

אשמח לשמוע עוד פרטים שנראים לכם רלוונטיים על הדגמים האלה, ואני לגמרי פתוח להצעות אחרות, הבאתי את ה-3 האלה רק כדי שתבינו קצת את הראש שלי...

תודה מראש לעונים,

ובכלל תודה על פורום שתרם המון לידע שלי...

פורסם

אני יכול לחוות דעת כבעלים של v40:

- תחזוקה סבירה בהחלט (ואני בעלים של וולוו למעלה מ-25 שנה)

- המותג עם תדמית זקנה - הרכב (לדעתי) ממש לא.

- קח בחשבון שאפקטיבית מדובר ברכב לארבעה אנשים עם תא מטען לא גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני יכול לחוות דעת כבעלים של v40:

- תחזוקה סבירה בהחלט (ואני בעלים של וולוו למעלה מ-25 שנה)

- המותג עם תדמית זקנה - הרכב (לדעתי) ממש לא.

- קח בחשבון שאפקטיבית מדובר ברכב לארבעה אנשים עם תא מטען לא גדול.

תודה רבה על התגובה! איזה שנה האוטו שלך? כי נראה לי שבשנתון שרלוונטי לי יש רק מנוע 1.6...

פורסם
תודה רבה על התגובה! איזה שנה האוטו שלך? כי נראה לי שבשנתון שרלוונטי לי יש רק מנוע 1.6...
מדובר על מנוע 1.6 עם 180 כ"ס וביצועים מספקים בהחלט (לדעתי)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

נראה שאני אומר את זה הרבה אבל, אם אתה מכוון למהיר אז וולוו s60 הדגם של 245 כס או אפילו t6 extreme , יש כמה בארץ קשה למצוא, או שתביא מונדאו טיטניום 2013 או 2014 240 כס עם תוכנה ותקבל מפלצת.

שלי עם תוכנה יורדת מ 6.5 מדוד עם אפליקציה. 98 במיכל

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

לוולבו וקדילאק (השברולט תיכף תבין למה) יש משהו במשותף גם בעבר וגם היום.

התדמית הזקנה של שתיהן - היא הדבר הכי רחוק מהמציאות היום.

גם וולבו וגם קדילאק הם מותגי בית אבות במקור - אתה תתפלא לגלות עד כמה הם הקריבו חלק ניכר מהנוחות תמורת ביצועים בדגמים של היום ועד כמה הרכבים האלה יותר קרביים וקשים מאשר רכים.

לשברולט מאליבו יש הרבה במשותף עם הATS אבל חסרים לה המראה (למרות שבעיני היא מאוד יפה עם רכינה קרבית משהו שנלקחה מהקאמרו ביחד עם פנסים אחוריים ולוח מכוונים), הנעה אחורית והאבזור היוקרתי - אבל סה"כ אתה מקבל רכב שנותן לך המון תמורה בעד האגרה.

המאליבו מרווחת וגדולה כאשר השתיים האחרות קלסטרופוביות לעומתה אבל עדיין רכבים משפחתיים קומפקטיים ומספיק פרקטיים בכדי לשנע ארבעה אנשים.

האלפה לדעתי תיתן לך את אלמנט הFUN הכי גדול משלושתן.

המאליבו תהיה הכי פרקטית.

הוולבו תהיה בול באמצע בין השתיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה מה שציינתי - בניגוד לATS - השברולט היא לא הנעה אחורית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הS60 רכב מעולה,אתה לא תצטער ויש לא מעט אקזמפלרים לבחור מהם.

זהו שזה די חורג מהתקציב... המקסימום זה 1.6 שנראה לי די חלש (0-100 ב-9 שניות)...

פורסם
נראה שאני אומר את זה הרבה אבל, אם אתה מכוון למהיר אז וולוו s60 הדגם של 245 כס או אפילו t6 extreme , יש כמה בארץ קשה למצוא, או שתביא מונדאו טיטניום 2013 או 2014 240 כס עם תוכנה ותקבל מפלצת.

נהגתי על טיטניאום אחת ונכון שהיא חזקה ומהירה, אבל פשוט לא נהניתי... הרגשתי שזו מכונית כבדה וענקית בבלימות, בסיבובים... בקיצור, ירדתי מימנה.

הS60 די יקרה לפי מה שראיתי.

תודה בכל אופן!

פורסם
לוולבו וקדילאק (השברולט תיכף תבין למה) יש משהו במשותף גם בעבר וגם היום.

התדמית הזקנה של שתיהן - היא הדבר הכי רחוק מהמציאות היום.

גם וולבו וגם קדילאק הם מותגי בית אבות במקור - אתה תתפלא לגלות עד כמה הם הקריבו חלק ניכר מהנוחות תמורת ביצועים בדגמים של היום ועד כמה הרכבים האלה יותר קרביים וקשים מאשר רכים.

לשברולט מאליבו יש הרבה במשותף עם הATS אבל חסרים לה המראה (למרות שבעיני היא מאוד יפה עם רכינה קרבית משהו שנלקחה מהקאמרו ביחד עם פנסים אחוריים ולוח מכוונים), הנעה אחורית והאבזור היוקרתי - אבל סה"כ אתה מקבל רכב שנותן לך המון תמורה בעד האגרה.

המאליבו מרווחת וגדולה כאשר השתיים האחרות קלסטרופוביות לעומתה אבל עדיין רכבים משפחתיים קומפקטיים ומספיק פרקטיים בכדי לשנע ארבעה אנשים.

האלפה לדעתי תיתן לך את אלמנט הFUN הכי גדול משלושתן.

המאליבו תהיה הכי פרקטית.

הוולבו תהיה בול באמצע בין השתיים.

קודם כל תודה על התגובה המפורטת.

ראיתי היום במגרש וולוו V40 ואני יורד מוולוו כנראה - V40 קטנה לי, S60 יקרה.

נשארו לי המאליבו שזה רכב כמו שאמרת יותר שימושי(מקומות ישיבה ברווח, תא מטען) יותר זול ויותר חזק אבל שותה דלק ופחות מהנה לנהיגה,

ואת הגולייטה שהלב שלי הולך איתה...

השאלה היא מה רמת האמינות שלהם ובמילים אחרות, כמה אני עוד ישלם עליהם חוץ מעל הקנייה...

פורסם

S60 שנת 2013 תכנס בתקציב די בקלות (גם מנוע ה-1.6 יכול להתאים)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לך עם הלב - הג'ולייטה.

ומדובר באחת האלפות האמינות אם לא האלפא הכי אמינה עד היום - היא וה159 2.2JTS

זו דעתי. מפחד? תבדוק את הרכב טוב טוב, תקנה רק אם יש היסטוריית טיפולים מלאה ותשאיר עשיריה בצד לכל מקרה שלא יבוא.

Pioneer TS-X150

פורסם

המנוע של הג'ולייטה הוא המנוע הכי נפוץ היום של אלפא/פיאט (ברכב שלי יש מנוע זהה), כך שעלויות הטיפולים (מנסיון) סבירות לחלוטין. יש חלקים - לפחות אצלי - שהם ייחודיים לרכב והמחירים שלהם שערורייתיים, אבל בג'ולייטה זה לא אמור להיות המצב. יש כאן לא מעט בעלי ג'ולייטות שיוכלו לאשרר או להפריך. מבחינת אמינות - המנוע מאוד אמין, עם יוצא דופן אחד - מערכת המולטיאייר. אם הרכב לא טופל כראוי, קרי החלפת שמן כל 10-15 אלף ק"מ, וננהג בעדינות יתרה, המולטיאייר יכול לשבוק כי הוא מאוד רגיש לפיח שמצטבר בסל"ד נמוך ולא מתנקה בהחלפת שמן. החלפת מולטיאייר היא סיפור פשוט, אבל לא זול. (למיטב זכרוני. הייתי בודק אבל מחירון החלפים של סמל"ת לא עובד) המחיר נע בין 5000 שקל ברכישה בארץ והתקנה במוסך לא מורשה יבואן ועד מעל ל-12 אלף שקל ברכישה מהיבואן והחלפה אצלו. הזמנה מחו"ל תוזיל את העלות, ממה שראיתי המחירים בחו"ל נעים סביב 3000 שקל. לא מעט, אבל פחות.

מבחינת כל השאר - הג'ולייטה לא יותר מרווחת מה-V40. ואם כן, לא בפער משמעותי. קח את זה בחשבון.

עוד אופציה, שאולי אפילו תהיה זולה יותר, היא אופל אסטרה 1.6 טורבו. לא חיה רעה, אבל לא פראיירית.

לא מצליח כרגע לחשוב על עוד אפשרויות שיענו על הדרישות שלך מעבר למה שכבר נכתב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...