Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה למאזדה 3 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקה טובה לרכב בן 7.

אבל, כמו ברוב הבדיקות, לא ברור האם מה שרשום בסעיפי מנוע וגיר אלה ליקויים שקיימים ודרושים תיקון או כסת"חים של המכון ( וזה רשום כמו הנוסח הקבוע של מכוני בדיקות כדי לא להיות חשופים לתביעות נגדם ).

מה שבטוח, זה שצריך להחליף / לחדש פנסים ראשיים ( לא כתוב מה פגים בהם ) ויש לבצע כיוון פרונט.

כל היתר ( בולמים, ציריות, נזילות, נקישות, קורוזיה ) הייתי בודק במוסך בנוסף לבדיקה.

הרכב ללא תאונות רציניות.

בקיצור, אני יותר עם הבוחן, אבל לא הייתי מסתפק בבדיקה הזאת ולוקח את הרכב גם למוסך מכונאות שיביט על הרכב ועל מה שרשמו בבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבוחן אמר שהבעיה בגיר היא שהגיר דוחף את הרכב לא משהו שמצריך תיקון

לגבי הציריות אמר שכרגע לא צריך להחליף כנל לגבי הבולמי זעזועים

הבעיה בפנסים היא שהם צריך לעבור שיוף

לפי מה שדיברתי עם הבוחן גם לאחר הבדיקה (היה אדיב מאוד) זה שיש 2 דברים שצריך לטפל בהם במידי זה הבוצה במנוע והנקישות בהגה כל השאר לפי מה שהוא אומר זה בלאי של 7 שנים על הכביש ולא משהו שמצריך תיקון מידי

לגבי הצמיגים צריך להחליף את השניים הקדמיים

כמובן שאקח למוסך, פשוט רציתי לדעת מה אתם חושבים על הבדיקה.

פורסם

בדרך כלל בפורום ייעוץ מפרסמים בדיקה כי עוד לא החליטו, האם כדאי לרכוש את הרכב או לא. את הרכב כבר רכשת לפני שבוע, כך שעדיף שתתמקד בשרשור השני שפתחת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם קנית כבר את הרכב תתחדש.

על פניו בדיקה טובה לרכב בגיל 7-8.

לגבי תושבות-זו המחלה הגדולה של מאזדה- במיוחד תושבת מנוע ימנית עליונה.

לגבי הגיר- אפשר לבצע החלפה חלקית של נוזל התיבה-אם לא יועיל וודאי שלא יזיק- עניין של כמה מאות שקלים.

לבדוק במוסך את עניין הציריות,בולמי זעזועים-להחליף את הצמיגים הפגומים ולעשות כיוון פרונט ככל הנדרש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...