Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני צריך להחליט על רכב חדש מהעבודה

הצורך הוא למשפחה עם 3 ילדים ( כסא תינוק ושני בוסטרים )

כיום יש לי סקודה ראפיד ואני מרוצה מאוד

אולם לאחרונה המחיר שלה מול חברתה ההשכרה גבוה מדי , ויש לי אפשרות לקחת את הסיאט איביזה

בגדול נתוני המנוע שלהם מאוד דומים השאלה הגדולה היא המרווח מאחור לילדים

אני לא מצליח לראות נתונים מדויקים של גודל המושב האחורי

מניסיון שלכם האם האיביזה מספיק רחבה , האם מהמושב האחורי גדול יותר משל הראפיד

תודה רבה

פורסם

האיביזה לא תתאים לך.היא צפופה מדי. בדיוק העליתי בשירשור הכללי תמונות של האיביזה מועמסת לטיול כאשר אנחנו זוג + ילדה.אני לא יכול לדמיין הושבה של 3 ילדים עם כסאות בטיחות האיביזה אלא אם כן אתה מושיב ילד על הגג.

פורסם (נערך)

אתה מדבר על האיביזה החדשה שאכן רחבה יותר.האיביזה מהדגם הקודם היא כמעט באותו הרוחב של הראפיד אבל בסיס הגלגלים קצר יותר(גם בחדשה דרך אגב).

מעבר לזה יש לראפיד תא מטען ענק-קריטריון משמעותי ברכב משפחתי.

עריכה אחרונה על ידי AK21
פורסם

תודה על התשובה

היות ואנחנו לא נוסעים הרבה ( באגז מלא ) החשיבות היא על מרווח בחלק האחורי שיתאים לכסאות הילדים

האם האיביזה תיתן את המענה

מקסימום אקפוץ לסוכנות הקרובה ואבדוק פיזי

תודה רבה שוב

• תוכן חדש...