Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מגיע מארהב אשמח אם תמליצו לי על מגבר.

הוא אמור להכנס מתחת לכיסא ככה שהוא אמור להיות קטן מימדים.

כרגע יש לי זטק p4 שהוא מגבר מדהים.

חשבתי אולי לקחת משהו יותר חזק שלא מתחמם ולא שותה את מערכת החשמל יחד עם זאת עוצמתי .

הוא אמור להפעיל סט של hertz xl עם וופרים של מילה 1600.

חשבתי על הסדרות של alpine pdx שנותנים 150×4 ב4 אום.

אם אני טועה אשמח אם תתקנו אותי או שתמליצו על משהו אחר .

תקציב איזור ה600/700$.

תודה לכולם...

פורסם

בעבר הפורום היה מאד פעיל וער לשאלות.

איפה נעלמו כולם.....?

למעלה משנה לא הייתי פעיל הרבה השתנה פה.

פורסם

יש לך מגבר מעולה, אני ממליץ לך לשקול פעמיים אם אתה רוצה להחליף אותו בגלל סיבות כאלו שלא קשורות לסאונד פרופר, כי אני לא חושב שהאלפיין יהווה שיפור לעומתו.

תשקיע כמה שקלים בשיפור מערכת החשמל ואוורור למגבר, ועדיין תישאר עם מאות דולרים ביד, שתוכל להשקיע בחלקים אחרים של המערכת שלך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ה-HDP4 נמכר בארץ במסגרת התקציב שלך.

אם ניקח את התקציב ונוסיף לו 34.6% מיסים (שכנראה אין בכוונתך לשלם), נגיע לסכום של עד כ-3350 ש"ח.

האלפיין נמכר בארץ ב-3800. אולי יש סיכוי להשיג בקצת פחות, עם אחריות מסודרת.

בדוק בארץ גם אולי לגבי מגברי Arc Audio, אולי גם מגבר FPS4600 של פוקאל שנמכר בפחות מ-3.5K. אולי אפשרויות נוספות. וגם, מה לגבי אפשרויות בפורום יד שניה?

בארה"ב, כנס לאתר woofersetc, יש שם מספר אפשרויות שעשויות להיות מעניינות בתחום התקציב.

ובכלל, מה מגבלת הגודל?

איזה שינוי בעוצמה אתה מקווה להשיג בדיוק בין מגבר שמספק כ-120W לאחד שמספק 150W? תאורטית, דרושה מכפלת הספק ליצור עליה של 3dB, והמילה ממילא מדורגים עם הספק ספיגה של 125W RMS. ובכלל, האם אתה באמת מנצל את מלוא הספק המגבר הנוכחי וזה עדין לא מספיק לך? (במילים אחרות, מה שסרול כתב).

המגבר מגביר את הסט פאסיבי או אקטיבי?

אם פאסיבי, לאן יחוברו שני הערוצים הנוספים?

• תוכן חדש...