Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם 8 מקומות לפחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצות לרכב עם 8 מקומות משהו בסגנון של טויוטה סיאנה (יש אותו בארץ עם 8 מקומות?)

התקציב שלי הוא באזור ה100,000ש"ח

תודה רבה,

שמואל

פורסם

תלוי איזה, בפולקסווגן טרנספורטר ניתן להחליף את כיסא הנוסע ליד הנהג מיחיד לכפול אם תצליח למצוא איפה לקנות ולאחר מכן לבצע שינוי ברישיון. ראיתי בחור עם קרניבל מהדור הקודם שאיחד את שני המושבים הבודדים מאחורה לספה שלמה עם חגורה שלישית והכניס זאת לרישיון.

אבל למה להכניס ראש בריא למיטה חולה, יש הרבה רכבים שמותאמים כבר ל8 נוסעים בלי צורך בשינוי כלשהו.

אני אישית ממליץ על i800,יש לנו בבית אוטומטית 2011 שמתקרבת ל300 אלף קילומטר ועברה טיפולים שוטפים והחלפת צמיגים בלבד. אחזקה מעט יקרה, צריכת דלק בסביבות 1/10-11 בנסיעה שרובה בינעירונית.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש מספר רטן של סאניונג רדיוס שהגיעו עם 9 מקומות מהיבואן,

כמעט בכל טרנספורטר יש 9 מקומות (הקרוואל מגיע עם 8).

I800 רובם עם 8 מקומות (גירסאות הנוסעים) בגירסה עם התקנה מקומית יש מעט 9 מקומות.

בידניות יש כמה רנו טרפיק שהגיעו עם 9 מקומות.

• תוכן חדש...