Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הנקסוס 5x שלי החליט לשבוק חיים בפתאומיות התחיל להתעלף ולאחר כחצי יום נתקע במצב ריסטרט.

הבאתי את המכשיר למעבדה סלולרית שהצליחו להדליק אותו ולדברם "לתקן" לקחתי אצלם את המכשיר אך באותו היום הבעיה חזרה והוא שוב התחיל להתכבות ולעשות ריסטרטים הבאתי להם אותו שוב למחרת ועוד פעם למחרת.

מן הסתם הם מורחים אותי וכול פעם אומרים שהתקלה תוקנה אך היא חוזרת בהמשך היום ולצערי אני לא יכול להדגים להם כי זה קורה באופן רנדומלי.

השאלה היא האם יש דרך לקבל מהם החזר כספי על התיקון? כי מן הסתם התקלה לא תוקנה והם לקחו לי 250 ש"ח בעצם על כלום.

פורסם

אם יש לך את הידע הטכני להתעסק עם המכשיר אני מציע לקרוא את השרשור הזה:

https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/untested-nexus-5x-bootloop-death-fix-t3641199

לגבי המעבדה - לדעתי לא עשו כלום למעט איפוס (וכם זה בספק) כי חשבו שזה מה שיפתור את התקלה.

אם תמשיך להטריד אותם לגבי התקלה יכול להיות שפשוט יחזירו לך את הכסף כדי שתעזוב אותם לנפשם, או שיציעו לך תיקון יותר יקר ש"הפעם בטוח יעבוד".

או שלא, אין לדעת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לטלפון שלך יש בעיה בלוח האם, בארה"ב lg, מחזירים כסף לכל מי שזה קרה לו, מכיוון שאין להם מספיק חלקי חילוף, ככלל אין טעם לתקן מכשיר נייד, היום שיאומי נוט 4 עולה על הטלפון שלך, ועולה 600 שקל, ואתה מקבל מכשיר חדש,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

טוב אז אחרי כמה פעמים התקשרו אלי והודיעו שחייב להחליף "רכיב זיכרון" וזה יעלה עוד 200 שקל תוספת אחרת אי אפשר לתקן את המכשיר.

אישית אני מעדיף לקנות מכשיר חדש מאליאקספרס של שיומי, השאלה היא אם אני מוותר על התיקון האם על פי חוק אני זכאי להחזר חלקי לפחות על התיקון ההתחלתי שלא צלח?

פורסם

לדעתי המעבדה השקיעה, עבדה, בדקה. מגיע לה תשלום על הזמן הזה.

זה שהפתרון שהם מציעים (החלפה של רכיב נוסף) הם לא אמורים לספוג את זה שהתיקון שהם מציעים לא מתאים לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה שהפתרון שהם מציעים (החלפה של רכיב נוסף) הם לא אמורים לספוג את זה שהתיקון שהם מציעים לא מתאים לך.

מגיע להם תשלום על העבודה בזה אין ספק.

השאלה כמה? מכיוון שהם לקחו בהתחלה 250 ש"ח על תיקון שלא צלח וכרגע אומרים שיש להשקיע עוד 200 ש"ח לתיקון שלדעתם כן יצליח. ואם גם זה לא יצליח אז מה? יגידו שיש תיקון יותר יקר שכן יצליח?

אני מעדיף לעצור את זה פו ולא להשקיע בסוס מת השאלה היא האם מגיע להם תשלום מלא על תיקון? או תשלום על איתור הבעיה ודיאקנוסטיקה בלבד? מכיוון שהעבודה שהם בתכלס עשו זה למצוא איפו הבעיה ולא לפתור אותה.

פורסם
מגיע להם תשלום על העבודה בזה אין ספק.

השאלה כמה? מכיוון שהם לקחו בהתחלה 250 ש"ח על תיקון שלא צלח וכרגע אומרים שיש להשקיע עוד 200 ש"ח לתיקון שלדעתם כן יצליח. ואם גם זה לא יצליח אז מה? יגידו שיש תיקון יותר יקר שכן יצליח?

אני מעדיף לעצור את זה פו ולא להשקיע בסוס מת השאלה היא האם מגיע להם תשלום מלא על תיקון? או תשלום על איתור הבעיה ודיאקנוסטיקה בלבד? מכיוון שהעבודה שהם בתכלס עשו זה למצוא איפו הבעיה ולא לפתור אותה.

השאלה היא האם התשלום ע״ס 250 ש״ח מוגדר כתשלום על התיקון או כתשלום על בדיקה. בד״כ במעבדות כאלה יש תשלום ראשוני על בדיקה (אותו לא מחזירים בכל מקרה) ותשלום נוסף על תיקון, אם יש. אם חלק מה-250 ששילמת (או כולם) מוגדרים להיות על התיקון, לדעתי ראוי שתקבל אותם, או לפחות חלק מהם, חזרה.

פורסם
אין שום בעיה בזיכרון חבוב.

עדיף היו אומרים לך שצריך להחליף מיקרוסכמה

ברור שאין דבר כזה בעיה בזיכרון ולתפור שבב וכול מילות הקסם שהם מתשמשים בהן כדי לבלבל את האויב... או שמחליפים לוח אם עם כול מה שיש עליו או שמנסים לתקן תיקון של 50/50 שזה כול מיני קומבינות עם חימום השבב הוספה של משחה טרמית וכו...

השאלה היא אחרת האם הם זכאים על פי חוק ל250 ש"ח ששילמתי עבור תיקון הבעיה או שאני יכול לדרוש החזר על לפחות חלק מהחיוב מכיוון שהם לא הצליחו לפתור אותה ובגדול עשו דיאגנוסטיקה?

פורסם

לא מסכים.

כשאני מכניס מכשיר לתיקון אני לא קונה זמן אלא מקצועיות וידע. אם אמרו "נבדוק את המכשיר. הבדיקה עולה X ובמידה ותחליט לתקן ממחיר הבדיקה יורד מהתיקון" אז מגיע להם X אבל אם לא על מה בדיוק אני משלם?

אני אשלם את הזמן שלהם כשהם ישלמו את הזמן שלי שרצתי כמה פעמים. אם מראש היו אומרים תיקון עולה 450 יכול מאוד להיות שפות"ש היה מחליט לזרוק אותו ולקנות חדש בלי לבזבז כל כך הרבה זמן וריצות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למדת לקח חשוב, לא מתקנים טלפונים ישנים, כיום שיש טלפון חדש ב500-700 שקל, מה ההיגיון לתקן מכשיר מיושן ב 300?ולגבי הכסף ששלמת, הם ביצעו עבודה, מגיע להם כסף. נקודה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

לא מגיע להם תשלום - הם לא תיקנו את הבעיה.

אם הם היו מסייגים, אנו ננסה לתקן את הבעיה.

והניסיון הנ"ל זמן העבודה והחלקים יעלו 250 ש"ח - ואנו נסכים , אז מגיע להם התשלום.

אבל - מאחר והם לא סייגו, ולא הצליחו לתקן, אני כבעל-עסק, הייתי מחזיר את התשלום.

לא הצלחתי , והלקוח לא קיבל את התמורה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

השאלה - שעליה פות״ש לא ענה עדיין - היא האם סייגו או לא. ברוב המעבדות אומרים ללקוח מראש שהבדיקה תעלה X שקלים שלא יוחזרו בכל מקרה.

• תוכן חדש...