Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להתקין יחד אצל חבר מצלמת דרך שתיפעל רק כשהרכב מונע.

קנינו מפצל פיוז כדי לא להצטרך לחתוך חוטים אבל הבעיה היא שכל פיוז שמנסים נראה שתמיד יש מתח.

יש בתיבת הפיוזים גם גדולים רגילים וגם קטנים יותר וניסינו את כולם אבל תמיד נראה שיש מתח.

אצלי בסובארו לא הייתה כזו בעיה וישר מצאתי פיוז כזה.

יש משהו מיוחד בסקודה שאני מפספס? הרי לא הגיוני שכל המערכות מקבלות מתח כל הזמן.

כל עצה תתקבל בברכה

אילן

פורסם

השקע מצת תמיד דולק.

ניסינו גם של הרדיו. מה שמוזר הוא שהרדיו נגבה כשהפיוז נשלף אבל איכשהו המצלמה נדלקת ישר כשמחברים את החוט של המצלמה.

פורסם
השקע מצת תמיד דולק.

ניסינו גם של הרדיו. מה שמוזר הוא שהרדיו נגבה כשהפיוז נשלף אבל איכשהו המצלמה נדלקת ישר כשמחברים את החוט של המצלמה.

לא מוזר בכלל, כך מפצל פיוזים בנוי.

בגלל שחיברתם נכון, אז כאשר הפיוז של הרדיו כביכול נשרף, המצלמה תמישך לעבוד.

אם תחברו את המפצל הפוך, כשהחוט האדום פונה לצד הנגדי, אז אם הפיוז של הרדיו ישרף, המצלמה תפסיק לעבוד.

תבדוק מגבים כמו שאמרו לך.

אם לא, חימום כיסאות/ גג נפתח(גם אם אין כזה ברכב) / תבדוק חריצים פנויים, בדרך כלל יש הרבה פנויים.

פורסם

אם אני זוכר נכון. הפיקודים באוקטביה (יתקנו אותי אם אני טועה) הם פיקודי אדמה. כלומר כל מכלול מקבל מתח קבוע על הרגל של הפלוס דרך פיוז. כאשר ממתגים אותו להפעלה אז המתג סוגר מעגל עם האדמה.

פורסם
אם אני זוכר נכון. הפיקודים באוקטביה (יתקנו אותי אם אני טועה) הם פיקודי אדמה. כלומר כל מכלול מקבל מתח קבוע על הרגל של הפלוס דרך פיוז. כאשר ממתגים אותו להפעלה אז המתג סוגר מעגל עם האדמה.

על פניו זאת נשמעת כמו שיטה לא הגיונית כי הרי אם כל לוח הפיוזים מקבל תמיד מתח זאת אומרת שבעצם כל רכיב צריך ממסר משלו כדי להדליק את המתח כשהוא מופעל. או שאני לא מבין את ההסבר...

• תוכן חדש...