Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לנסות לבדוק מתי יגיע סובארו XV החדש.

אני נהגתי באימפרזה האצ'בק ומדובר במכונית מאוד שקטה ומאוד נעימה לשימוש ביום יום, החיסרון שלה הוא עיצוב חיצוני לא נאה במיוחד ורשימת אבזור קמצנית. ה-XV נראה הרבה יותר טוב וגם מציע תנוחת ישיבה גבוהה, במידה ויגיע עם מערכות בטיחות מקוריות הוא יהיה רכב מעניין מאוד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני טיפה מעדכן:

ה3008 נפסלה מכיוון שבגרסת הבסיס חסר איבזור, ובנוסף פחד של אבי בנוגע לסחירות וכל זאת אל אף שרגב היה נראה לו.

בנוסף היום הלכנו לבצע נסיעת מבחן על הניסאן קשקאי (זה שלאחר מתיחת הפנים), 1.2T ברמת אבזור Acenta - Tech והוא נראה כמו חבילה טובה, כמו שזה נראה כרגע הוא כנראה ילך על הניסאן.

כמובן שאשמח לחוות דעת מצידכם :-D

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

אכן, הניסן יהיה בחירה מצויינת לצרכים שהוגדרו.

אני הייתי מוסיף עוד כמה שקלים עבור גירסת הדיזל שהיא הרבה יותר חזקה, אמינה ושומרת ערך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

רק שזה לא ממש כמה שקלים לגרסאת הדיזל אלא כ-10K, באמת אין לי מושג למה כאשר בפיג'ו המצב הפוך.

פורסם

בניסאן דגם הדיזל חזק יותר, בפיג'ו זה הפוך.

אני מצאתי את הביצועים של הקשקאי בנזין סבירים ולא יותר, כמעט לא מספקים מבחינתי. אם הוא מרבה לנסוע באיזורים הרריים אני ממליץ על נסיעת מבחן שתדמה את תוואי הנסיעה שלו ולבדוק שהרכב לא מרגיש חלש.

פורסם

אם כבר קשקאי שיבדוק את הרנו קדג׳אר, האחות הכמעט תאומה - המנוע אותו מנוע אך בגרסה חזקה יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

בנוגע לכח של מנוע הבנזין, בהשוואה לקורולה שיש לו עכשיו המנוע מרגיש טיפה יותר חזק, אבל בתחילת נסיעה יש הרגשה שהתיבת CVT מסרסת את המנוע, יותר מה1.6 שנמצא בקורולה, בהאצת ביניים זה לא המצב.

בכל מקרה הוא גר במרכז ורוב הנסועה היא יחסית במישור, וכן בנסיעת מבחן בדקנו את הרכב בעליות (פה יאמר לציון שנתנו לנו את הרכב לנסיעת מבחן ללא נציג ובלי הגבלת זמן ממשית).

בנוגע לרעש של הדיזל, הבנתי שבמתיחת פנים שנעשתה שיפרו את הבידוד (כולל חלונות עבים יותר), אני אישית לא נהגתי בדגם שלפני מתיחת הפנים או בדור שלפניו.

לגבי הקגאר, הבעייה לצערי שמדובר במותג צרפתי, וקיים הפחד של המכירה לאחר 4 שנים.

עריכה אחרונה על ידי idan94

• תוכן חדש...