Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לצורך קיבוע שטיחים לרצפת הרכב, אני צריך יריעות סקוטש, עם דבק מהצד השני, מצאתי מוצר כזה של 3M בACE אבל עלה 30 שקל לפס מסכן של חצי מטר, ברוחב סנטימטר וחצי.

השתמשתי באחד רק כדי לבדוק אם זה מתאים, אבל אני צריך הרבה יותר מזה, מחפש בEBAY בלי שום כיוון למוצר הרלוונטי.

אני אפילו לא מוצא את המוצר שקניתי בEBAY או בכלל בגוגל,

אם מישהו מכיר מוצר, אני צריך רק את החלק המחוספס, שמדביקים על הפריט שאותו רוצים להצמיד, מאחר ורצפת הרכב גם ככה מבד.

תודה

פורסם (נערך)

קוראים לזה Velcro, וזו מילת החיפוש המתאימה.

הנה, מצאתי לך דוגמא. הבעיה - נשלח מישראל, קרוב לודאי ייתקע בדואר :cry:. אבל צור קשר עם המוכר, אולי תוכל לעשות עסקה פרונטלית. (סתאאם. גם חבילות בארץ מגיעות).

האמת היא שיש באיביי אין ספור מוצרי וולקרו למכירה, בצורות וגדלים שונים ,וכמובן מגוון ספקים ומחירים. חיפוש קצר יפתור לך את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
קוראים לזה Velcro, וזו מילת החיפוש המתאימה.

הנה, מצאתי לך דוגמא. הבעיה - נשלח מישראל, קרוב לודאי ייתקע בדואר :cry:. אבל צור קשר עם המוכר, אולי תוכל לעשות עסקה פרונטלית. (סתאאם. גם חבילות בארץ מגיעות).

האמת היא שיש באיביי אין ספור מוצרי וולקרו למכירה, בצורות וגדלים שונים ,וכמובן מגוון ספקים ומחירים. חיפוש קצר יפתור לך את הבעיה.

תודה רבה רבה רבה!

האמת שמעולם לא נתקלתי בעיכוב חבילה בדואר, כנראה אלו בעיות בסניפים מסויימים.

סתם דוגמא, אתמול אספתי חבילה שהזמנתי ביום שני הקודם

עריכה: מצאתי מוצר בדיוק כמו שחיפשתי ממישהו שגר 3 דקות ממני, מדהים

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

לא רוצה להיות פרטי פופר, אבל סבלתי מאותה בעיה בדיוק ומימשתי את אותו פיתרון.

עבד כמה שבועות במקרה הטוב עד שהפך לא יעיל לחלוטין.

יכול להמליץ לך על רעיון אחר שחשבתי עליו. לחורר את השטיחון ב2 נקודות בקצה האחורי, לחזק את החור (שייבה?) ולחבר עם כבלים נתיקים לכיסא.

בהצלחה בכל מקרה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש וולקרו עם זיפים ולולאות באורכים שונים, לצורך האמור נדרשים זיפים ארוכים במיוחד.

במכוניות שאני מכיר יש בתחתית המרבדים "קוצים" (שהם חלק מהמרבד עצמו) הנתפסים בשטיח הרצפה. ברכב הנוכחי שלי (סוזוקי קרוסאובר) יש, בנוסף, גם לולאה הנתפסת בזיז ברצפה לפני המושב ובחור קטן בחלקו האחורי (הקרוב למושב) של המרבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה צריך יש לי כמות דיי גדולה (שקיבלתי עם רשתות ליתושים שפעם קניתי ולא השתמשתי). בצבע לבן ברוחב בערך של חצי ס"מ אבל יש בטוח יותר כמות ממה שאתה צריך (מאמין שאני יכול למצוא לפחות 3 חבילות שאני מעריך שבכל אחת יש כ 5 מטר). אני מגבעתיים

פורסם
אם אתה צריך יש לי כמות דיי גדולה (שקיבלתי עם רשתות ליתושים שפעם קניתי ולא השתמשתי). בצבע לבן ברוחב בערך של חצי ס"מ אבל יש בטוח יותר כמות ממה שאתה צריך (מאמין שאני יכול למצוא לפחות 3 חבילות שאני מעריך שבכל אחת יש כ 5 מטר). אני מגבעתיים
שלחתי לך טלפון בפרטי
  • תוכן חדש...