Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה: רכב מסוג שברולט אורלנדו דיזל שנת 2015 עם 38 אלף ק"מ. עלה לכביש במרץ 2015 כך שעדיין קיימת אחריות עד מרץ 2018 ו\או עד 100 אלף ק"מ (הראשון מביניהם).

הרכב נכנס למוסך של UMI עקב נזילה של שמן. לאחר בדיקה במוסך מתקשרים ואומרים שיש סדק באגן השמן, הנזילה משם ואי אפשר לטפל בתקלה כזו במסגרת האחריות. הצעת מחיר מתקבלת על סך של 6000 ש"ח.

מפה לשם דין ודברים והרבה צעקות ועצבים, ולאחר שאני מסביר היטב למוסך ששקל אחד הם לא יראו ממני, אני מגיע פיזית לראות מהיכן הנזילה. מסתבר שיש נזילה קטנה מאוד מסדק קטן בגודל של ציפורן. הסדק ממוקם בצורה פרונטלית ממש בסמוך לאטם שבין אגן השמן למנוע. אם מסתכלים מקדימה כשהרכב על הליפט, זה ממש קרוב לצד שמאל אך זה עדיין ממוקם בצד הקדמי העליון. אין שום זכר למכה ושום דבר לא שבור. לפני כן עלו כל מיני טענות מהמוסך על אבן שקפצה, נזק כתוצאה מתאונה שהרכב עבר, מכה שגרמה לנזק ועוד כל מיני סיפורים הזויים.

אני חייב לציין שבהתחלה הבוחן טען שאין סיכוי שיאשרו לי לתקן את זה במסגרת האחריות, אך לאחר שהגעתי פיזית וראיתי את הנזק ואיימתי בתביעה, מה שללא ספק אני יעשה אם זה לא יתוקן במסגרת האחריות, פתאום הוא אומר לי: "לא שמעת ממני, אבל אני מאמין שהם יאשרו לך את זה".

בקיצור, מחכים כעת למנהל\מפקח אזור שאמור לחזור מחופש ביום ראשון ולתת את דעתו בנושא. הרכב כעת מחוץ למוסך והנזילה לא מגיעה לרצפה. מה שאומר שהיא ממש קטנה וכנראה שהיא קיימת גם די הרבה זמן.

אני מציין שיש לי קשרים בכל מקום (גם בטלוויזיה) ואני יכול לעשות להם חתיכת סיפור מהדבר הזה אבל אני מעדיף לבינתיים להימנע כי מה שמעניין אותי בתכלס זה שהרכב יטופל במסגרת האחריות. אולי לאחר מכן אני אתעסק בזה בכדי שאחרים לא יסבלו מרמאות כזו. עם זאת, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. האם למישהו קרה מקרה דומה? מה היה סדר הדברים והאם תקלה מסוג זה אכן טופלה במסגרת האחריות? אם כן אז איפה?

זו תמונה של התאונה. ממש לא מבין מה הקשר בין זה לבין אגן השמן. זה כבר קרה לפני חצי שנה וזה בכלל לא קרוב לאגן השמן. רק מציין שאחד הבוחנים במוסך אמר לי שזה בטח נגרם כתוצאה מהתאונה.

IMG-20170806-WA0051.jpg

וזה הסדק שבאגן השמן:

IMG_20170809_160444.jpg

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איומים לפעמים משיגים בדיוק את ההפך - אם אתה חושב שמגיע לך, אתה צריך להתנהג בהתאם. אני הייתי ממתין לחוות דעתו של המפקח לפני שהייתי יורה בתותחים.

כלל לא מופרך שהם צודקים שמתאונה נגרם הסדק.

קשה לי להאמין. לדעתי חובת ההוכחה על היבואן.אם הוא יכול להוכיח את זה - הרי שהביטוח ששילם את הנזק של התאונה, אמור לשלם גם את הנזק הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איך בדיוק תאונה קלה בדלת נוסע גורמת לסדק באגן השמן ???

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם יש לך קשרים בכל מקום, מה אתה רוצה מאיתנו? מה אתה מצפה שנאמר לך?

בלי קשר הייתי בודק כמה עולה אגן שמן בחו"ל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
אם יש לך קשרים בכל מקום, מה אתה רוצה מאיתנו? מה אתה מצפה שנאמר לך?

בלי קשר הייתי בודק כמה עולה אגן שמן בחו"ל.

לשמוע את דעתכם על כל ההתנהלות. אולי למישהו כבר קרה מקרה כזה. בכל זאת, אנחנו כאן בכדי לעזור אחד לשני. עריכה אחרונה על ידי asafmoraz
פורסם

פוסטים כמו שלך מופיעים פה כל שבוע, כל פעם כמובן בנוגע ליבואן אחר.

במצב כמו שתארת התנהלות היבואן אינה חריגה. מדובר בחלק שחשוף לפגעים שונים ומשונים, רכב שנמצא כבר שנתיים וחצי על הכביש ואפילו בהיסטורית תאונות (שאולי קשורה ואולי לא). כנראה שגם מדובר בתקלה נדירה יחסית שאינה מאפיינת את הדגם.

אף יבואן לא מתנדב לתקן על חשבונו, במיוחד שמדובר בחלקים יקרים. יש לשער שהם יציעו לך להתחלק בתיקון ואם לא תסכים קשה להגיד לאן זה ילך. במקרה הטוב תאיים ומישהו בכיר יסכים לאשר תיקון מלא על חשבון היבואן ובמקרה הרע תתבע אותם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חברים, אני קורא את הכל. סליחה שאני לא יכול להתייחס אישית לכל אחד.

שיבדקו אטם של מערכת טיימינג ,שגורם לנזילה משם להראות כאילו מאגן שמן .

מנסיון עבר עם אורלנדו דיזל .

תודה לך. העניין הוא שרואים שם את הסדק. אם מנגבים את השמן לוקח כמה דקות עד שהסדק מתחיל להתמלא מלמעלה. האם לדעתך זה סדק שלא נכנס לתוך אגן השמן והנזילה פשוט נוזלת עליו וממלאת אותו ראשון כי מדובר בחריץ עמוק? זו הכוונה שלך?

איך בדיוק תאונה קלה בדלת נוסע גורמת לסדק באגן השמן ???

גם אני לא מצליח להבין את זה.

פורסם

תחפש בחו"ל כמה עולה אגן שמן לרכב, לדעתי לא יותר מ $300

תברר עם בעל מקצוע אם ניתן לרתך שם. לא שזה פתרון משביע רצון אם זה תחת אחריות, אבל אם המוסך וחברת הביטוח יתנערו, זה כנראה הפתרון הכי זול.

פורסם

אם אתה מתכוון שהקרטר קיבל מכה וכתוצאה מכך נוצר סדק אז במקרה כזה צריכים לראות וואחד מכה בקרטר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...