Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל סובארו b4 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סובארו b4 שנת 2010, מנוע 2000, מאז שהחלפתי מערכת , ושיכחו בחשמל, כל פעם מרגיש שהרכב יורד בכח שלו, ויש רעידות ,ולא תושבות אלה מצריכת החשמל ואולי קצר, ומאז במחשב רכב מופיע בעיה בחיישן של הברקסים ולא עובד הצג והכפתורים של המזגן והבקרת שיוט, כהניראה המערכת חירפנה הכל, הייתי ב3 מוסכים כולם אמרו, שזה צריך חשמלאי תותח, וזה לא מכאני, מחפש המלצה לחשמלאי תותח ,באזוא יהודה ושומרון או במרכז, לעבור על כל החשמל ולסדר ,שהכל יעבוד, זה משהו חשמלי שמשגע הכל, אשמח להמלצה לחשמלאי תותח ומקצוען שבטוח יעלה על הבעיה, ואשמח גם שלא יהיה יקרן. תודה מראש

פורסם

בתור התחלה אמליץ לך למתקין שינתה וינקה ויבודד את החוטים, אצלי בעבר חיברו קומפוננטים לחוט ABS והתוצאה היתה דומה..

ומה שרשמתי פתר את הבעיה וכמובן שהחנות שהתקינה שילמו את התיקון כמובן.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

יש בעיה נוספת בעצירות הרכב רועד, וזה לא קשור לתושבות או פרונט, ניבדק, יכול להיות קשור לגיר?וגם בקרת השיוט לא עובדת לי, הכפתורים ונורות עובדים, אבל הוא לא שומר על מהירות

• תוכן חדש...