Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיר באיביזה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בסוכנות היום וטענתי בפני במוכר שיש הרבה בעיות בגיר dsg.

הוא בתגובה אמר לי שהגיר בא עם קלאצ'ים רטובים מותאמים לאקלים בארץ ושמשנת 2015 אין תקלות בגיר כמו בעבר האם זה נכון?

והגיר באמת עם קלאצ'ים רטובים ולא יבשים?

פורסם

האיביזה החדשה עדיין לא בארץ. ככה שקשה להגיד מה יש לה או אין לה

לגבי קלאצ'ים רטובים - סביר להניח שלא. זה אותו גיר שיש ברכבי VAG עם המנועים ה"חלשים" יותר, אם אפילו הלאון / אוקטביה 1.8 מגיעים עם DSG7 יבש, אז סביר להניח שבאיביזה יהיה אותו דבר.

יש כל מיני הנחיות לגבי האקלים בארץ, השמן שמשתמשים פה הוא שונה, ומחליפים פלאגי אירידיום כל 30 אלף ק"מ (עדיין לא מובן לי בדיוק למה) - וזה נכון לגבי האיביזה העכשווית

להגיד שאין תקלות בגיר זה לא נכון (יש פה כמה טראדים בפורום שמראים אחרת בשנתונים שאתה דיברת עליהם) אבל התופעה הרבה יותר קטנה ממה שהיא הייתה בעבר.

אני יכול להעיד על עצמי שיש לי איביזה עם מנוע ליטר טורבו וDSG7 "יבש" עם כמעט 20 אלף ק"מ מנובמבר 16, ובנתיים הכל אחלה, ומאוד אוהב את הגיר

פורסם

אז הנציג בסוכנות בעצם שיקר או שיש מצב ששינו את זה באיביזה החדשה ואנחנו לא יודעים עדיין?

ולגבי האיביזה שלך,יש רעידות או השהיות ביציאה מהמקום?

רעידות בפקקים בהילוך 1..2..?

או כשמעבירים לרוורס?

פורסם

תפקיד הנציג הוא למכור וזה מה שמעניין אותו , אני בספק אם הוא יודע את שם הקוד הקוד של התיבה או מה מצב התקלות בשטח ביחס לשנתון ואם זה מעניין אותו בכלל).

רוצה לדעת איזו תיבה מותקנת באיביזה החדשה? הכי פשוט לחפש באינטרנט מה הכניסו שם. (למיטב ידעתי , את הDQ200 כרגיל בנוהל, כמו כל רכב אחר עם המנוע ליטר טורבו של ואג).

פורסם
אז הנציג בסוכנות בעצם שיקר או שיש מצב ששינו את זה באיביזה החדשה ואנחנו לא יודעים עדיין?

ולגבי האיביזה שלך,יש רעידות או השהיות ביציאה מהמקום?

רעידות בפקקים בהילוך 1..2..?

או כשמעבירים לרוורס?

התיבה עובדת בצורה רהוטה, בתנועה צפופה היא לפעמים מתבלבלת קצת אבל זה משהו שקורה בכל תיבה רובטית, הפיתרון זה להעביר לספורט או מצב ידני.

לא הייתי אומר שהוא שיקר, הוא פשוט לא יודע, האוטו אצלי פחות משנה ככה שקשה לי להגיד לך מה קורה.. אבל אין לי ספק שעכשיו גודל התופעה הרבה יותר קטן

פורסם

רעידות בהילוך ראשון - תמיד יהיו לך... גם בתיבה ידנית. הרובוטית של ואג היא תיבה ידנית כפולת מצמד שעובדת באמצעות רובוט - לכן אתה תרגיש רעידות מזעריות בהילוך ראשון (אלא אם כן שיפרו משהו עוד).

כנ"ל לגבי השהיה מהמקום - תחשוב על רגל שמרימה קלאץ', יש השהיה מהמקום נכון? גם פה תהיה לך.

על מצב ספורט יהיה פחות - אבל לא חושב שזה כזה להיט לגיר לשחרר קלאץ' יותר מהר.

אני בעל איביזה ליטר גם. מאד מרוצה מהאוטו... אבל קראתי את הדברים על ה DSG בדיעבד.

בדיעבד(2) - אולי הייתי הולך על 208\C3. תעיף מבט עליהן. גיר פלנטרי שעלול לחסוך ממך כאב ראשון בעתיד.

פורסם

זה רכב ראשון שאני קונה ואני רוצה ראש שקט,בגלל זה למשל מאזדה 2 קורצת לי מאוד למרות המחיר.

היה לי בעבר אופל אסטרה גיר רובוטי שנת 2005 והרכב שבק חיים ב 70 אלף ק"מ ובגלל זה החשש שלי מגיר רובוטי במיוחד ממה שקורה פה בפורום לגבי הגיר הזה שנשמע כמו מגפה

פורסם
זה רכב ראשון שאני קונה ואני רוצה ראש שקט,בגלל זה למשל מאזדה 2 קורצת לי מאוד למרות המחיר.

היה לי בעבר אופל אסטרה גיר רובוטי שנת 2005 והרכב שבק חיים ב 70 אלף ק"מ ובגלל זה החשש שלי מגיר רובוטי במיוחד ממה שקורה פה בפורום לגבי הגיר הזה שנשמע כמו מגפה

יש לי מאזדה 2 פיור וויט החדשה, פשוט בונבוניירה, אתה תהנה מאוד לנהוג בה.

פורסם
יש לי מאזדה 2 פיור וויט החדשה, פשוט בונבוניירה, אתה תהנה מאוד לנהוג בה.

הבעייה שזה תוספת של 20 אלף מהאיביזה..

פורסם

אם ראש שקט חשוב לך ואתה רוצה ללכת על בטוח אז לך על המזדה כמו שאמרו לך מבחינת שקט נפשי זו לא תחרות בכלל, המזדה לוקחת בענק.

פורסם

מצד שני כמו שאמרת ההפרש גדול.

ב20 אלף שקל אתה יכול להחליף 3-4 מצמדים/מכטרוניקס בסוף תקופת האחריות.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...